Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Csak nem én?
![]()
Elárulod hogy a számítógépes adatrögzítő mestermunkája pontosan mi lett ?
Köszi A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2017
Én kérek elnézést! Így más sok minden világos!
Egy egész lapos A/4 meghívót kellett szerkeszteni és a hozzá tartozó programot szintén A/4 megszerkeszteni és ezeket színes lapra kinyomtatni valamint a programot laminálni plusz még a tanultakat alkalmazva megcímezni egy üres borítékot, melybe a két lapot beletenni és így leadni a vizsgabizottságnak.
Később az eredményhirdetés előtt ott kiállították mindenkiét és utána közvetlenül hazajövés előtt el lehetett hozni.
Viszont aki a (hon)lapot készítette az messze nem a kiválóságok közé való ...
Miért némítottátok szegény gyereket? Holnap megint kávéznom kell reggel, ha nem lesznek új hozzászólásai, amiket reggel olvasva rögtön felébredek a sírva röhögéstől. Bár a kávézás is hiányzik már kicsit, de a kettőt egyszerre nem lehet, mert akkor meg a monitort takaríthatom délutánonként, ha a röhögéstől gyönyörűen ráporlasztottam a kávét.
![]()
A vizsgamunkáról készült fotó alapján pedig a felszabadult időt érdemes lenne digitális fotós tanfolyammal tölteni. Szerintem ez is számítógépes adatrögzítés.
Canon PowerShot A570 IS-sel ilyen képet készíteni, hát nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges. Talán sport programon? De miért? Elfut a papír? 1: Az A570-ben van vaku. 2: F/8-nál sokkal nagyobb apertúra is elérhető. 3: 1/160 s helyett még 1/10-eddel sem mozdult volna be az IS-nek köszönhetően. 4: Van expozíció-kompenzáció (világosítás). +1: Azonnal vissza lehet nézni a képet, és ha rossz, újat készíteni máshogy. Ez nem filmes gép. A "Program" címsort 10 másodpercig néztem mire kibogarásztam hogy milyen karakterek is vannak ott. Én speciel nem szeretem, ha a design elemek az olvashatóság rovására mennek. Főleg hogy nem is esztétikus az összkép. Mint egy menzai étlap. A programpontok közti szünet ideje hol jelölve van, hol nincs, a "Szünet" hol alá van húzva hol nincs. A meghívón pedig logikus funkció nélkül minden bekezdés különböző jelzéssel kezdődik. Milyen lehetett a többi munka? Bocs mindenkitől, de ez nekem már sok volt mint "kiemelkedően jó teljesítmény".
Az agyontömörítésről nem is beszélve. 88 kB-nál azért többet is megért volna!
Ennyit tudtam vele csinálni utólag.
Ja igen: Laminálva aztán kutya szájába adva? Összegyűrték a bírálók?
Ez még a kisebbik gond, hanem amikor a 15 perces munkából 1 órás lesz mert a csavar beesik a gépbe, mágneses csavarhúzó ellenére.
Sokszor 2 vagy 3 mágneses bitfej kihajtót tolok egymásba, hogy legyen ereje, vagy ha ez nem segít akkor a csavarhúzóra szorított wincseszter mágnes megoldja nagyjából. Egyébként sose értettem, hogy miért nincs egy olyan kategória, nem érdekel hogy mennyibe kerül, de rántsa ki azt a r*adt csavart.
Nem esett le egyből, hogy került a viccek topicba ez
![]()
Többnapos teljes központ leállás utólagos elemzése: A probléma akkor kezdődött, amikor karbantartás során az egyik technikus belejtette a csavarhúzóját a szünetmentes tápegységbe
![]()
Van az, csak szerszámboltban kell venni, és ki kell próbálni, én vettem kb 800-1000Ft volt a mágneses bitfej befogadó, szóval egy aprójé szerszám készletbe ez a profibb, már árban nem fér bele
![]()
Le tudnád fényképezni és feltölteni?
Megpróbálok olyat szerezni. A másik ami mindig gondot okoz, ha fúrógépbe akarom befogatni, mivel 6 szögletű, rittig, hogy a tokmány pofái pont a csúcsnál és nem a mélyedésbe fogják meg, persze fellazul. Logikus lenne ha valami nagy átmárőjű köracélt kellene befogni, az nehezenmozdulna el a tokmányba, mint az a kis átmérőjű valami. Gondolkoztam, hogy hegesztek rá egy 12-es köracélt, de nehéz lenne központosítani, meg a mágnesességnek is szevasz lenne egyből. Itt van felénk egy bolt ahol elég jól fel van szerelve bitfejes cuccokkal, de ott pl a mágneses befogó max 200 forintos kategória ![]()
A három pofás tokmány tökéletesen fogja a hatszögletes bitet. Bár ez nem nagyon vicces.
![]()
Elolvastam a fejlécet.... gondoltam ma troll leszek de aaaztaaa. Máris tiltanak
![]() ![]()
Hali!
Pont ugyanúgy néz ki mint a gagyi, csak ezt ha csavartengerbe mártom akkor rajta marad 5-10 csavar ![]()
Okés így szoktam, megmozgatom mielőtt meghúzom, a gond akkor van amikor 35X kell fúrót/bitfejet cserélni a létra tetején
![]()
Két fúrógéppel csinálom, nem kell folyamatosan cserélni, mindkettőnek van övtáskája.
Igen, ez nekem is feltünt.
Meg is kértem a feleségemet, hogy ó ugyanmár csiklandozzon egy kicsi, hagy röhögjek.
![]()
A magyar fociról
Úgy gondolom, kellően autentikus a véleményem, hiszen valamikor magam is rúgtam a labda mellé és akkorát estem a strandon, hogy megtapsolták… Néztem régebben focit véletlenül, ilyen orrcsiptetőben játszanak jó néhányan, gondoltam, levedzik a nózi és nincs idő folyton visszaszívni a küzdelem hevében, vagy hogy ne horkoljanak játék közben, máig se tudom. Hanem a mostaniról: Ma este a portugálok játszanak velünk és az edzésen a mi fiaink közül néhányan ilyen sport melltartóban focizták az edzőset. Csakis valami modern dolog lehet, szerintem ki is találtam, miért jó ez a kantár. Oxigénszegény, lapos tüdővel edzeni azért jó, mert ha leveszik, megtáltosodnak a váratlan oxigén növekménytől. A Paksról szerzett használt ólomból készült mezek, cipők szintén ezt a – eldobom, rendesen öltözöm és jobban futok – célt szolgálja. Ugyanilyen okból ólom kontakt lencsék használata is várható. Még talán az tenné virgoncabbá a mi fiainkat, ha ólom fonatos kötést hordanának edzésen (meccsen ugyanezt selyem zsinór) hereszorítót, mint a bikáknak tesznek és utána másodpercek alatt rázzák le a vakmerő lovast. Nem tudom, győznénk-e így, de biztosan nagyon jól szórakoznánk...
Takarítok a gépemen, találtam pár vicces képet.
Az elsőhöz annyit, hogy reggel mikor indultam munkába vettem észre, hogy két helyen fel van hasadva a külső. Egyszer már kaptam emiatt durrdefektet, most nem volt hozzá kedvem, ezért ki kellett találnom valamit. Meló után vettem új külsőt, de aznap még kibírta. Persze a féket ki kellett akasztanom, hogy az első kerék el tudjon forogni. ![]() A második képen a kisteherautón látható felirat magyarul: "Nem mindegy mi van alattunk!" ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2017
A múlt sz. közepe táján ilyen "sallerozást" tucatszámra láttam, csak az madzagbetekeréssel készült, mivel faluhelyt ritkán lehetett (külső,-belső) gumit kapni. Nagybátyám bringájában 3 jó belsődarabból volt összerakva az egyik belső.
![]()
Na ez az... A maiak el se tudják képzelni, hogyan tanultunk meg váz alatt biciklizni, mert a családban jószerivel a faternak volt csak biciklije.
Viszont a falusi gyerek másik újítása, madzag, keménypapír és a bringa motorizálva! ![]() Fejtse meg, aki tudja. ![]()
A madzaggal felkötött keménypapir "kerepelt" a küllőkön.
Idézet: „akkor láttam meg a kitörött kerekű teherautót” Általános iskolában volt az izgatónknak egy lába. Szegényt egy gazdátlan teherautó kerék ütötte el. Szóval sem nem ritka, sem nem vicces ![]() Bár, ha senkinek nem lett baja, akkor... |
Bejelentkezés
Hirdetés |