Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Csak nem én?
Elárulod hogy a számítógépes adatrögzítő mestermunkája pontosan mi lett ?
Köszi A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2017
Én kérek elnézést! Így más sok minden világos!
Egy egész lapos A/4 meghívót kellett szerkeszteni és a hozzá tartozó programot szintén A/4 megszerkeszteni és ezeket színes lapra kinyomtatni valamint a programot laminálni plusz még a tanultakat alkalmazva megcímezni egy üres borítékot, melybe a két lapot beletenni és így leadni a vizsgabizottságnak.
Később az eredményhirdetés előtt ott kiállították mindenkiét és utána közvetlenül hazajövés előtt el lehetett hozni.
Viszont aki a (hon)lapot készítette az messze nem a kiválóságok közé való ...
Miért némítottátok szegény gyereket? Holnap megint kávéznom kell reggel, ha nem lesznek új hozzászólásai, amiket reggel olvasva rögtön felébredek a sírva röhögéstől. Bár a kávézás is hiányzik már kicsit, de a kettőt egyszerre nem lehet, mert akkor meg a monitort takaríthatom délutánonként, ha a röhögéstől gyönyörűen ráporlasztottam a kávét.
A vizsgamunkáról készült fotó alapján pedig a felszabadult időt érdemes lenne digitális fotós tanfolyammal tölteni. Szerintem ez is számítógépes adatrögzítés.
Canon PowerShot A570 IS-sel ilyen képet készíteni, hát nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges. Talán sport programon? De miért? Elfut a papír? 1: Az A570-ben van vaku. 2: F/8-nál sokkal nagyobb apertúra is elérhető. 3: 1/160 s helyett még 1/10-eddel sem mozdult volna be az IS-nek köszönhetően. 4: Van expozíció-kompenzáció (világosítás). +1: Azonnal vissza lehet nézni a képet, és ha rossz, újat készíteni máshogy. Ez nem filmes gép. A "Program" címsort 10 másodpercig néztem mire kibogarásztam hogy milyen karakterek is vannak ott. Én speciel nem szeretem, ha a design elemek az olvashatóság rovására mennek. Főleg hogy nem is esztétikus az összkép. Mint egy menzai étlap. A programpontok közti szünet ideje hol jelölve van, hol nincs, a "Szünet" hol alá van húzva hol nincs. A meghívón pedig logikus funkció nélkül minden bekezdés különböző jelzéssel kezdődik. Milyen lehetett a többi munka? Bocs mindenkitől, de ez nekem már sok volt mint "kiemelkedően jó teljesítmény".
Az agyontömörítésről nem is beszélve. 88 kB-nál azért többet is megért volna!
Ennyit tudtam vele csinálni utólag.
Ja igen: Laminálva aztán kutya szájába adva? Összegyűrték a bírálók?
Ez még a kisebbik gond, hanem amikor a 15 perces munkából 1 órás lesz mert a csavar beesik a gépbe, mágneses csavarhúzó ellenére.
Sokszor 2 vagy 3 mágneses bitfej kihajtót tolok egymásba, hogy legyen ereje, vagy ha ez nem segít akkor a csavarhúzóra szorított wincseszter mágnes megoldja nagyjából. Egyébként sose értettem, hogy miért nincs egy olyan kategória, nem érdekel hogy mennyibe kerül, de rántsa ki azt a r*adt csavart.
Nem esett le egyből, hogy került a viccek topicba ez
Többnapos teljes központ leállás utólagos elemzése: A probléma akkor kezdődött, amikor karbantartás során az egyik technikus belejtette a csavarhúzóját a szünetmentes tápegységbe
Van az, csak szerszámboltban kell venni, és ki kell próbálni, én vettem kb 800-1000Ft volt a mágneses bitfej befogadó, szóval egy aprójé szerszám készletbe ez a profibb, már árban nem fér bele
Le tudnád fényképezni és feltölteni?
Megpróbálok olyat szerezni. A másik ami mindig gondot okoz, ha fúrógépbe akarom befogatni, mivel 6 szögletű, rittig, hogy a tokmány pofái pont a csúcsnál és nem a mélyedésbe fogják meg, persze fellazul. Logikus lenne ha valami nagy átmárőjű köracélt kellene befogni, az nehezenmozdulna el a tokmányba, mint az a kis átmérőjű valami. Gondolkoztam, hogy hegesztek rá egy 12-es köracélt, de nehéz lenne központosítani, meg a mágnesességnek is szevasz lenne egyből. Itt van felénk egy bolt ahol elég jól fel van szerelve bitfejes cuccokkal, de ott pl a mágneses befogó max 200 forintos kategória
A három pofás tokmány tökéletesen fogja a hatszögletes bitet. Bár ez nem nagyon vicces.
Elolvastam a fejlécet.... gondoltam ma troll leszek de aaaztaaa. Máris tiltanak AAAA betűk egymás után... Úristen
Hali!
Pont ugyanúgy néz ki mint a gagyi, csak ezt ha csavartengerbe mártom akkor rajta marad 5-10 csavar . A fúróban meg mozgasd meg egy picit mielőtt meghúzod a tokmányt, megfogja az tökéletesen.
Okés így szoktam, megmozgatom mielőtt meghúzom, a gond akkor van amikor 35X kell fúrót/bitfejet cserélni a létra tetején
Két fúrógéppel csinálom, nem kell folyamatosan cserélni, mindkettőnek van övtáskája.
Igen, ez nekem is feltünt.
Meg is kértem a feleségemet, hogy ó ugyanmár csiklandozzon egy kicsi, hagy röhögjek.
Kérek engedélyt meghunyászkodni.
A magyar fociról
Úgy gondolom, kellően autentikus a véleményem, hiszen valamikor magam is rúgtam a labda mellé és akkorát estem a strandon, hogy megtapsolták… Néztem régebben focit véletlenül, ilyen orrcsiptetőben játszanak jó néhányan, gondoltam, levedzik a nózi és nincs idő folyton visszaszívni a küzdelem hevében, vagy hogy ne horkoljanak játék közben, máig se tudom. Hanem a mostaniról: Ma este a portugálok játszanak velünk és az edzésen a mi fiaink közül néhányan ilyen sport melltartóban focizták az edzőset. Csakis valami modern dolog lehet, szerintem ki is találtam, miért jó ez a kantár. Oxigénszegény, lapos tüdővel edzeni azért jó, mert ha leveszik, megtáltosodnak a váratlan oxigén növekménytől. A Paksról szerzett használt ólomból készült mezek, cipők szintén ezt a – eldobom, rendesen öltözöm és jobban futok – célt szolgálja. Ugyanilyen okból ólom kontakt lencsék használata is várható. Még talán az tenné virgoncabbá a mi fiainkat, ha ólom fonatos kötést hordanának edzésen (meccsen ugyanezt selyem zsinór) hereszorítót, mint a bikáknak tesznek és utána másodpercek alatt rázzák le a vakmerő lovast. Nem tudom, győznénk-e így, de biztosan nagyon jól szórakoznánk...
Takarítok a gépemen, találtam pár vicces képet.
Az elsőhöz annyit, hogy reggel mikor indultam munkába vettem észre, hogy két helyen fel van hasadva a külső. Egyszer már kaptam emiatt durrdefektet, most nem volt hozzá kedvem, ezért ki kellett találnom valamit. Meló után vettem új külsőt, de aznap még kibírta. Persze a féket ki kellett akasztanom, hogy az első kerék el tudjon forogni. A második képen a kisteherautón látható felirat magyarul: "Nem mindegy mi van alattunk!" Suliba menet fotóztam a Révkomáromi bevezetőúton. Először nem értettük miért van az a hosszú sor az úton, nem szokott ott dugó lenni, amikor közelebb értünk akkor láttam meg a kitörött kerekű teherautót, gyorsan lefényképeztem, itthon amikor néztem a képet, akkor vettem csak észre a feliratot. A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2017
A múlt sz. közepe táján ilyen "sallerozást" tucatszámra láttam, csak az madzagbetekeréssel készült, mivel faluhelyt ritkán lehetett (külső,-belső) gumit kapni. Nagybátyám bringájában 3 jó belsődarabból volt összerakva az egyik belső.
Na ez az... A maiak el se tudják képzelni, hogyan tanultunk meg váz alatt biciklizni, mert a családban jószerivel a faternak volt csak biciklije.
Viszont a falusi gyerek másik újítása, madzag, keménypapír és a bringa motorizálva! Fejtse meg, aki tudja.
A madzaggal felkötött keménypapir "kerepelt" a küllőkön.
Idézet: „akkor láttam meg a kitörött kerekű teherautót” Általános iskolában volt az izgatónknak egy lába. Szegényt egy gazdátlan teherautó kerék ütötte el. Szóval sem nem ritka, sem nem vicces Bár, ha senkinek nem lett baja, akkor... |
Bejelentkezés
Hirdetés |