Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszönöm. Írok privátot.
Sziasztok!
Majdnem ingyen elvihető a 2 db működő monitor és a nem működő SABA TV. El kell érte jönni, vagy Pestig a szállításban tudok segíteni. A citromos sört szereti a fiam és én is. Üdv: Attila
Sziasztok!
A képeken látható Tesla lemezjátszót lehet elvinni Perkátáról. Eléggé leharcolt állapotban van de a motor megy.Nem postáznám.
Bocs, hogy most írom Pásztó vannak cuccok.
Üdv
üÜdv! lLecsapnék rá.
pPosta megoldható ? A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2017
Moderátor által szerkesztve
Dect telefon - elvileg működőképes, de 8 éve nem volt bekapcsolva, tápja hiányzik
3db kis lcd - vezérlő hibásak, hátha valakinek valamire szelének - ismeretlen állapot nagy kijelző - elvileg jó, mellékelve a nagyfesz generátor a háttérvilágításhoz walkman maradvány kaputelefon beltéri egység - többi része hiányzik (hangszóró+nyomógomb) led lámpa - ledek jók, 220V panel törött Aki egyben viszi annak postázom is.
Szia, a led lámpa és a nagy kijelző érdekelne. Köszönöm.
Szia. Az első képen az a nagyáramú csatlakozó az 50A-es változat?
Ingyen elvihető egy Hp Officejet Pro 6830 típusú nyomtató , fax , scanner , másoló web .
Wifis ! Egy hibája , hogy nem nyomtat egyébként más minden működik .
Üdv
Az első képen szénrudak vagy ferritrudak vannak? Ha szénrúd engem érdekel.
Valóban az logikus , engem a szénrúd érdekelne .
Következő doboz panel. Van vagy 70 liter, és marha nehéz.
Személyes átvétel Bp. XIV.
Nem tudom, azt hiszem UPS akkucsatlakozó volt.
Szia!
Ha jól látom akkor a ferritekre még nem jelentkezett senki. Ha így van, akkor engem érdekel. Üdvözlettel.
Sziasztok,
Képeken látható 8db szerver winyo elvihető. Annyit tudok róluk, hogy tápot kapva felpörögnek. Postázni nem szeretném. Köszönöm!
És mégis melyík városból? Mert az adatlapodon nem látom...
Szia!
Hol lehet személyesen átvenni? Az adatlapodom nem látom,én Budapesten vagyok. Nemrég kaptam egy IBM szervert HDD nélkül, abba jól jönne. Üdv.: István
Elnézést, ezt elfelejtettem írni, Debrecenben lehet átvenni!
Köszi az érdeklődést!
SCSI-s.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |