Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok
Feleslegessé vált 2db elektromos láncfűrész alkatrészek , az egyik majdnem komplett a másik darabokban a kettőből egyet tuti össze lehet rakni de nekem nem kell és csak rakosgatom úgyhogy akinek kell ingyen elviheti .
Sziasztok!
Működőképes vinyók elvihetők ingyen (egybe az egész). Csak személyes átvétellel. Bp.X.kőbánya A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2017
El tudsz jönni érte kőbányára?
Te a propeller clock-os "attika" vagy?
Igen az az attika vagyok.
És igen el tudok menni érte.
Sziasztok a képen látható doboz ingyen el vihető Káposztás megyer II
Sziasztok!
CD és DVD tartó elvihető Szolnokról. Több darab is van,egymásba tornyozhatóak. Bocsánat az elfordított képekért! A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2017
Sziasztok ugy látom nincs jelentkező megy a kukába
Szia!
Ha így áll a helyzet, akkor elhoznám, írok PÜ-t. Anti
Műhelybe, finom elektronikai/mechanikai munkához javasolt "mekkő" szék (nálunk így hívják a szakmában ) ingyen vihető.
Jellegét/méretét tekintve nem postázom. Következő börzére el tudom vinni, vagy személyes átvétel. Vagy Budapest Csongrád-Csanád megye vonalon ingyen szállítás.
Ez a bútordarab a nevét a "nékiülök, mer' mekkő' javítani" cselekvést leíró mondás rövidítéséből kapta?
Engem érdekelne egy ilyen munkához való szék, de elárulnád, hogy pontosan miről van szó?
Hol élsz te?
Mielőtt ráülsz, "mekkő heggeszteni"
Ja, hogy már a szék is reparálásra szorul, éééértem...
Az életteremben szerencsére nem a székek szorulnak javításra
BEAG AKT meg van még?
Nincs, az elsők között vitték el.
Sziasztok
Van abból a csodálatos Ericsson LCD 380 kijelzőből ha valakit érdekel néhány ezret ingyen elvihet !!
Őszintén még nem bírtam szóra bírni de nem ia volt sok időm rá !
Idézet: „Hétköznapi célra lehet ezt használni?” Pont ezt akartam kérdezni én is. Valamint azt, hogy hogyan jutnak el Budapestre.
Szia nem engem érdekel nekem van feleslegbe !!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |