Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Egy haverommal arra gondoltunk hogy a boltban kapható távirányítós kütyük (norm. árban) nem a legjobbak. ezért úgy gondoltuk hogy összedobunk eggyet. Mivel 0 a tapasztalatunk elektronikai téren, tehát a PIC-ek terén is gondolom tőletek "profiktól" kérünk segítséget. A Projekt a következő: -Összesen 3 kerék az első kettő fordulatszám szabályozásával lehetne kanyarodni. -a joysick-ot hogy ha előre nyomjuk előre term. fordulatsz. szabályozás és mindkét kerék megy előre, ha egy kicsit balra akkor a jobb kerék picit gyorsabban tehát balra megy. ![]() még van egy másik 5letünk hozzá, mivel mind2-en NFS FAN-ok vagyunk arra gondoltunk hogy a joy eggyik gombjára egy "NITRO" gombot csinálnánk, ami a köv.: ha megnyomjuk a gombot akkor a két motorra a szokásos 5-6V helyett rákapcsolnánk egy 9V-os elemet, valami relével vagy vmi ilyesmivel. a kütyühöz kell két fordulatszámos csatorna meg 6 sima kapcsoló csatorna. A 2.0-s verzió olyan lenne hogy Távirányítóval kapcsolható vonalkövetés lenne, de ez még ráér. Írjatok vissza minnél hamarabb. PLS! Bármilyen tovább fejlesztést, módosítást, funkció megoldást szívesen várok. (Lécci jól érthetően ![]()
srácok, nem igazán értem, tényleg nem sértésből de az ajtótól kéne kezdeni...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
mspike!
Ez egy korrekt válasz volt. :yes: üdv:mrk
Egyetértek mrkatona válaszával :yes:
köszike de ez nekem nem segít sokat. mspike-vel arra jutottam hogy csak 2 fordulatszabályozós plus egy nitro csatorna kell. De a joystick dolog marad
![]()
Hello
Én nemsokára csinálni akrok egy ilyen autót csak még előttem van egy munka: kapcsolo jel rf-n átvinni meg a kamera képét vinyóra menteni és utána megnézni tv-n De a kamera megint kimarad és útána ha valkaki vállalja a mehanikár akkor segítek az elektronikus részben meg a programozásban. email:br.balazs@gmail.com ha kellek akkor assembly-t tudok picben és pic 16f690 es vezérlővel ha lehet.
http://www.jbprojects.net/projects/wifirobot/
És nem kell pöcsölni semmit az rf videóátvitellel. |
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...