Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem bőszítés meg semmi, de piratebay.org és egy torrent kliens.
Nem tudtok olyan helyet, ahol megvan az összes megoldott ECDL feladat? Elég az Excel és az Acces-ek
Mert év végéig le kell raknom még ezt a két modult...
Topi után szabadon:
mininova.com torrentman.com és persze a torrent kliens. Kliensnek pedig ajánlom a BitLordot. Üdv!
köszi, nekem is megvan az összes feladat, csak hátha megvan valahol megoldva, hogy tudjam hogy kell megcsinálni...
nincs mit [ezmost tényleg ugy néz ki hogy én udvarlok? ]
ha nem akarod hogy úgy nézzen ki akkor nem néz ki úgy ha azt akarod hogy úgy nézzen ki akkor úgy néz ki. (kapcsolatban vagyok egyébként)
jó oké, értem (amugy nem ) csak próbáltam mosolyt csalni a fórumozók arcára
Esetleg még megnézheted az Isohunt.com-on, nekem ez a legszimpatikusabb az ilyen oldalak közül. Persze ezeken az oldalakon legfőképp külföldi előadók zenéit lehet megtalálni, magyart ne is nagyon keress rajta.
Kliensek közül én is az utorrent-et ajánlanám. Ha nem ismernéd, itt egy rövid leírás a használatáról: Bővebben: Link
szia.
akkor énis beszállok. Demonoid.com torrent oldal illetve mp3shits.com weboldal. itt jobb klikk cél mentése másnéven
Hmmm... esetleg az ASVA oldala?
megj.: nem vagyok medvemániás... szóval inkább pingvinjelmez :beka2:
Valaki nemtudja nekem megmondani hogy néz ki a direct cable connection-hoz szükséges kábel bekötése két gép között soros(COM) porton?
Talán ez jó lehet. Bővebben: Link
Köszi a kábel beválik, már csak össze kell szoktassam a 95-ös wint az xp-vel.
Hélóhéló... Torrent, hivatalos windóz cserebere.
Nem kéne.
Még jó, hogy jó, hogy jó a genrátor. A genrátor nélkül elképzelhetetlen az élet
Hát legalább egy kép elkelhetett volna, hogy milyen is az a genrátor. Talán hasonlít a vibrátorhoz??? Á, nem tudom, lehet már késő van ehhez
Fúú basszus!
Ez most ütött egy kicsit hajnali 3- kor mikro-makroökonómia tanulás után... Erre a témára meg : Színes filcek szerte széjjel, mikmakkozunk egész éjjel...
Norbertótól kaptam anno, más tollával ékeskedés, de nagyon jó!
Ez se rossz
"jó generátor" <<< akkor viszont meg kell becsülni >
Sziasztok!
Ez már nagyon nagy off, de hadd kérdezzem meg: Szokott valaki trance zenét hallgatni, vagy konkrétan RoxyDJ-t? A mai Jován-szettnek az utolsó előtti száma nagyon kellene, de tracklista sehol, a sebtiben kazettára felvett, majd digitalizált részletet a tunatic nem ismeri fel, és az etéren járatos haverom sem tudott segíteni. A szövegét sem értem, hogy rákereshessek google-n.. Valakinek esetleg nem ismerős? Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |