Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Véletlenül sikerült törölnöm...
Milyen állapotban vannak? Pincevilágításhoz jó lenne, ha tartják a töltést.
10,6V körül van üresjáratban a feszültsége. Kb 1 éve rohad itt nekem.
Ti sem tudtok aludni? A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2018
Senkinek nem kell? Mehet a szelektívbe?
Valamint van laptop inverter sok darab.... és egy CCFL cső is aminek állapotát nem ismerem.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2018
Lehet feltámasztható még. Szerintem voltam már ott , minihifiért és vittem 15V tápot. Ha holnap este felé otthon vagy, el tudok ugrani érte.
A biciklit nem kell feltámasztani... Az akku meg a tied ha viszed. Közben találtam egy harmadik darabot is. Igen voltál már nálam. A héten semmi képpen nem tudsz jönni mert estig feladatom van. Köv hét inkább. Elötte telefonálj!
Rendben. Mindjárt itt a lomtalanítás, ki lehet dobálni a felesleges lomokat és begyűjteni kétszer annyit
Régebbi, 24 collos monitor háttérvilágításába való U-alakú, vékony fénycsövek (6db) elvihető Szegedről. Ismerőstől lesz még hat hamarosan...
Törékenységük miatt nem postáznám. Ja, vadonat újak, egyetlen másodpercet sem voltak használatban. A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2018
Az alaplapon milyen a ram foglalat? DDR2, illetve az egyik emelt magasságú? Illetve a CAM00474.jpg képen lévő Wifi érdekelne.
Átvétel csak személyesen lehetséges?
Rendben, a Tied. Jövő héten beszélünk.
Ez egy igen jó kérdés volt. Sajnos nem tudom mivel ram nem volt benne. Ránézésre meg nem tudom megállapítani.
Szia.
Engem érdekelne (valamire jó lesz alapon ). Szegeden lakom.
Ha kell elpostázom a köv héten!
Szia, a kisautó engem is érdekelne.
(Ha sors nekem kedvezne, kb. egy hónap után továbbadom attika-nak.)
Ugyan nem elektronika, de hátha kell valakinek:
Helyileg merre vagy? Posta vagy személyes? Egyéb infó?
1 hétig várok jelentkezőket az alábbi dolgokra. Később is el lehet vinni, csak tudnom kell, hogy érdekel valakit. Személyes átvétellel: leginkább munkaidőben az ELTE Lágymányosi épületében, esetleg Lakihegyen hétvégén. Nem postázom. Nyugdíjba vonuló kollégám sajnálja kidobni őket, én meg itt adok nekik egy esélyt... Amelyik nem kell senkinek, az bontásra és/vagy megfelelő hulladéktárolóba kerül.
- BRG MK29 Juno - BRG MK 25A - 2db. BRG 3810A, talán Commodore-hoz használatos kazettás magnó (ha erre ketten is jelentkeznek, akkor 1-1) - Philips N2210 hordozható kazettás magnó (világosbarna színű) Ismeretlen állapotúak, ránézésre hiánytalanok, kivéve a két 3810A, amiknek hiányzik a kazettaajtóról az átlátszó burkolat.
Szia, az egyik 3810A-ra szeretnék jelentkezni. Köszönöm.
BRG MK 25A
- 2db. BRG 3810A - Philips N2210 Szia! Jelentkeznék ezekre. Köszönöm.
Sziasztok!
A távirányítós autóra jelentkezett: attika, ronin75 A véletlen
A tiger R-zone-ra krauszkrisztian jelentkezett egyedül, így őt nem sorsolom. A jelentkezőknek küldök privátot.
Leraz - MK 29-es
Robin2 - egyik 3810A doktor - MK25A, N2210, másik 3810A Ezek szerint mindegyik elkelt. Részleteket magánban. Tekintettel a Húsvéti ünnepekre, a lebonyolítás azután lesz esedékes. (Holnaptól szabin vagyok jövő szerdáig...)
Ment a levesbe.
Sziasztok!
krauszkrisztian visszamondta a játék elvitelét, így aki szeretné, elviheti a tiger R-zone játékot.
Merre található?
Ha nem sürgős április közepén el tudok menni érte! A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2018
Ipari fényerőszabályzó érdekel valakit? Döglött. Alkatrész bányának esetleg. Van benne trafó relé kondi és sok sok smd bizgentyű.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2018
Szia, érdekelne. Posta játszik?
Sima liba ha fizeted. Csak köv héten tudom feladni.
Nem gond, esetleg egy típust tudsz adni a fényerő szabályozóról?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |