Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok. Ha a fejhallgatóra nincs még jelentkező akkor elvinném.
Sziasztok!
Bakmannak köszönhetően ingyen elvihetőek az alábbi cókok: Budapest 12.ker. Ezzekkel én nem tudok mit kezdeni. Hyundai FM transmitter: 2 db. csak kipróbálva voltak 230 V / 100 W, kalapsínre szerelhető kabinetfűtés: 1 db. bontott 230 V / ~1100 W, mókuskerekes ventilátorral szerelt kabinetfűtés (Figyelem! Szinte a teljes fémtest átforrósodik üzem közben!): 1 db. bontott Flux toll, fém testű (Ilyesmi: Bővebben: Link), töltve. A folyasztószer (Bővebben: Link) tökéletes, egyszerűen nekem nem jött be maga a toll a kemény hegyével. A szárát megfúrtam az egyszerűbb utántöltés miatt, az van leragasztva fekete szigetelőszalaggal. 1 db. használt Lérezes valami. Valószínűleg pozícionáláshoz lett készítve, egy egyenes vonal a vetített kép. Igen gyenge szegény, nappal alig látni. A tervezett felhasználási helyén kudarcot vallott. 1 db. használt Nincs posta csak személyes átvétel. Minden hétköznap 17-20 óra között. Hétvégén csak megbeszélt időpontban.
A lézeres valamire benevezek.
A többi privátban akkor!
Szia Szasza,
az FM transmitterek érdekelnének. Privát ment.
Tied akkor!
Sziasztok!
Van 2 szett bizgentyűm. LM337 vagy valami ilyesmi van ráírva az ic-re. Sajnos nem ez én fa kezemnek való. Ingyen adom ha valakit érdekel. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2018
Mi ez pontosan?
Érdekel. Hol lehet átvenni, és mikor? Beszéljük meg üzenetben.
Jó kérdés. Sajnos fakezű és még vaksi is vagyok.
Ha tudnám mi ez megmondanám. Talán kérdezd meg Bakman kollégát. Tőle kaptam.
Rádiótecnika folyóiratok kötve 1968-1975-ig és RT évkönyvek 1968-1976-ig, 1980, 82, 85, 90, 96, 98 évjáratok elvihetők Egerből.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2018
Mekkora a rakat? Futárral egyeztetni kellene hogy állnám a cekket.
A képen látható kupac kb 45 cm magas, A4 méretű és kb 20 kg. Személyes átvételt szeretnék, igaz, nem írtam bele, de nem akarok macerát, időt tölteni vele. Azért ingyenes. ( a szelektív hulladékgyűjtő háztól ingyen elvinné, csak sajnáltam kidobni, hátha valakinek még jól jön )
üdv Laci
Nekem innen Hajdú-Biharból több a busz költség mint a kiszállítás. Így se?
Megvan még a mókuskerekes ventillátoros fűtőtest?
Ingyen elvihető Budapest xx. kerületből kizárólag személyesen egy régi kurblis lb telefon, a kagylója nincs meg.
-
Üdvözlöm, szívesen elhoznám.
csak gyorsan írtam A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2018
Szia, érdekelnének a Rádiótechnika folyóiratok és évkönyvek. Személyesen el tudok értük menni. Privátban a többit.
Sziasztok.
Elajándékoznék pár darab passzív infrát és 1 db laptop DVD-t. Dunaharasztiról elvihető egyeztetett időpontban.
Sajnálom, de nem . Már van jelentkező, aki eljön érte.
Üdv!
Ha ez olyan, amin kis pöttyök vannak a csipeszeken, nem kis vonalak, akkor szívesen elhoznám. |
Bejelentkezés
Hirdetés |