Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Elvihető cuccok.
Válogassatok. 1. Billentyűzet : fényújsághoz tartozott 2. Borotva : működőképes, de lehet hogy kopott a penge 3. Infra sorompó pár : 12V működőképes 4. Mini tápegység : 230V AC / 5V 12V 24V DC stabilizált, de igen kis teljesítmény 5. Stiroflex kondenzátor csomagok : Egyértelmű a képen 6. Ócska cuccok : Teljesítmény kapcsoló, dobozok Csak személyes átvétel lehetséges. Nézd meg az adatlapomat. Bp. X. kerület kőbánya
Szia!
Az infrára beneveznék. Köszi! István
Megnézted az adatlapomat?
Nagyon messze vagy. Posta nincs, így is kell? Válaszolj privátban.
Pesten dolgozom,majd minden héten mennem kell a céghez,szerintem tudunk időpontot egyeztetni.
Írok privátban! István
A szétvágott bányász gépház ha nem kell senkinek, holnap megy a kukába
Nekem a kondi csomag kell.
Hello!
Engem érdekelne a billentyűzet. Ha még megvan, akkor a táp és a nagy kapcsoló is. Kösz
Milyen mikrofon betétek voltak a dobozban?
OK.
Tiéd a kondicsomag.
Rendben.
Billentyűzet, mini tápegység, nagy kapcsoló. Tiéd
A mini tápegység érdekelne.
Nem baj ha kis terhelhetőségű. Kb.: 18-ig melózok belváros utána ráérek.
Üdv! A kép jobb szélén a papucsra is be lehet nevezni?
Először is nagyon köszönöm Banditasz-nak.
Fel sem tudom sorolni, hogy mennyi mindent kaptam. Sok minden "kincs" még ott maradt. Csak példaként: csöves erősítőhöz hálózati hipersil trafó, sok kisebb, nagyobb trafó, komplett számítógép, 386-tól p3 tualatinig, kártyák, ...
Nagyon szívesen!
Vannak csövek is, meg minden, ami az ifára felfér...
Egy Videoton VDT terminál nincs véletlenül? Arra komoly vevő lennék. Más nem jöhet szóba, mert én is ultimátumot kaptam
Elkezdem én is a felajánlásokat, kép nélkül. Tesco kondigép elektronikája ismeretlen állapotban, kukázva. 1" átfolyásmérő, egyik kivezetése kiszakadt, másik Hall érzékelővel használható (FS400A). HTV antennaerősítő SZNE150. Valamikor egy lelkes szobafestő lefestette, a csatlakozókat is, de azt már kipucoltam. Ismeretlen eredetű mozgásérékelő, van egy tucat. MSI N96000GSO videokártya, kukaszöktetett. Postázni nem tudok, de Újpesten kb. kéthetenként járok, akkor fel tudom vinni. A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2018
Az átfolyásmérőt vinném.
Tiéd.
Szia, Sajnos arra nem, de az alatta lévő szőnyegre igen
Szia 4-5 cm átmérő "réz" színű, sajnos többet nem tudok róluk.
Jelentkezhetne lassan egy számítógépes is....
Nem vagyok türelmetlen, csak abból még nem vitt senki semmit - pedig van mit!
Én elhoznám az összeset de nem tudok odamenni.
Én az vagyok, de csak egy VDT terminál jöhet szóba, azért még a büntit is elviselem otthon...
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2018
Vasárnap megyek hozzád!
Útvonal engedélyt kell kérnem vagy be tudok menni 18T kis aútóval? Csak vicceltem. Kombi focus aztán kiderül mi fér be.
ITT Ideal Color 51 centis régi-régi TV elvihető. Hibátlanul működik, csak a távkapcsolója viseltes egy kicsit, a feliratok lekoptak. Bp. 17. Madárdomb.
30V/3A labortáp, készre szerelt, de nem élesztett kit elvihető. Összerakás után szembesültem azzal, hogy sok tennivaló lenne még vele. Ezt a honlapot utólag találtam, de én már nem akarok vele tovább foglalkozni:
http://www.paulvdiyblogs.net/2015/05/tuning-030v-dc-with-03a-psu-di...t.html Bp. 17. Madárdomb.
Szevasz!
Ha lehet jelentkéznék rá. Üdv. M.
Szia! Mi mindened van még? Esetleg kell is valami? Vácon vagy?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |