Fórum témák
» Több friss téma |
Dehogy köteleznek. De ha a mai világban nincs mobilod, az furcsa. Még ha ráadásnak nem is "okos", pláne.
Bocs a hülye kérdésért! Nagy ritkán én is tehetek fel ilyet.
Sziasztok!
Galaxy J3 2016 egy SIM behelyezését követően nem adott életjelet. Mint kiderült (Most, hogy hozzám került) a telefon elindul ugyan csak ezt semmilyen formában sem jelzi. USB-t gép felismeri, másolni lehet rá, zenét lehet hallgatni rajta. Valószínűleg hívni is lehet. Fizikai gombok mennek. Download mode ba belép, recoverybe is, de kép sehol sincs érintés nem megy. Találkozott már ilyennel valaki? Ránézésre törés nincs a kijelzőn nagyító alatt se.
Pontosan ugyan ezt produkálta anyám telefonja, kijelző csere lett a vége.
Csodálkoztam is , hogy így kinyiffant a kijelző.
Szia!
"Hát MP3 nak még jó lesz" Valahonnan szerzek kölcsönbe egy cseredarabot, hogy biztosra menjek. Ha a csere kijelzővel se megy gondolom a GPU a SoC ban elfelejtkezett magáról. Ilyenkor csak alaplapcsere jöhet szóba?
Csere darab jó ötlet!
Lehet kontakt hibás a SOC, vagy csatlakozó, vagy esetleg beázás.
Sziasztok! Van egy régi okos telefonom amin Windows 6.5 fut. A beépített explorer 6 nem játssza le a youtube-os videókat. Próbáltam UC Browser-el és azzal sem sikerült. Jól gondolom, hogy azok a böngészők amik futnak 6.5-ön nem fogják lejátszani a videókat? Esetleg létezik erre a problémára valamilyen megoldás?
Szegény olyan régi hogy nem fogja kezelni a mai tartalmak nagy részét.
Opera esetleg?
Most Opera Mobile 10 van rajta. Ha a youtube-on elindítok egy videót akkor megnyitja a Streaming Playert de bufferelésnél megáll.
hello lenne 1 olyan kérdésem hogy van 1 db s3 mini telom elindul kép nincsen hang van erintésre reagál 4 db kijelzövel néztem meg azokkal sem volt kép
Iyenkor hol keressem a hibát merre ázás oxidacio javitás nyoma nincsenek elöre is köszönöm válaszotokat.
A telefonon játszottam, és hirtelen leakadt. A következő alkalommal, a játékom megszakadt és újraindult, de nem töltődik be azóta sem. A telefon folyamatosan újraindítja magát. Vélemény?
Véleményem szerint kevés az információ amit megosztottál.
Egy rendszer helyreállítást érdemes elkövetni!
Sziasztok!
Keresek wink glory mobilhoz sofwaret. Sajnos soft brick lett. A goole által dobott találatok közül eggyik sem jó. Valakinek nincs egy működő telefonja amiről le tudná menteni nekem? Üdv!
Nem tudom, mit mondhatok többet és nem is tudom, mi lehetett a baj. Eközben vettem egy másikat, mert már nem tudtam használni. Mit jó tudni a Samsung J7 Pro 2017-ről?
Sziasztok az unokám leverte töltés közben a lányom telefonját és azóta nem tölti.Valószinüleg az usb aljaz ment tönkre.Ismertek olyan szakit aki nem horror pénzért megcsinálná?Csere lesz belőle.
Köszönöm
Sziasztok!
Van egy Nokia 6230 vagy 6230i telefonom és a a napokban "meghaltak" az 1-2-3-as gombjai és a bal felső (ált. opciók menü ! ). Van-e rá valami okosság vagy már menthetetlen az egyéb jó tulajdonságai ellenére ?! Előre is köszi a segítséget!
Fólia gombok vannak benne egy kis külön panelon, cserélhető. Kérdés hogy tényleg ez a hiba.
Megtakarítod a kontaktokat, esetleg leszeded a fóliát és alatt megtakarítod , plusz az alu érintkezőket is megtakarítod. Rosszabb esetben alaplapon egy kis alkatrész a hibás.
Köszi! A rosszabb eset van, mert egy donorból átrakva a billentyűzetet nem változott a jelenség !
Nem valami via rendetlenkedik ?!
Talán ez az IC a hibás. Csere vagy drótozás segíthet.
Bővebben: Link
Köszi, tegnap már megtaláltam én is ezt, de valahogy nem tudtam beazonosítani, hogy melyik IC ez, mintha nem az az alaplap lenne ! Használtad már ezt a leírást vagy csak láttad ?!
Hali!
Van egy NOKIA 220 as telefonom. Nem tudom a bluetooth kapcsolatot összehozni semmivel. Amivel párosítani szeretném minden esetben felismerik egymást, a kapcsolat rendben, az átjátszás mégsem történik meg. Mi lehet a probléma?
Szia!
Véleményem az, hogy egy rakat sz@r ez a telefon. Nekem is van, szintén dual sim (folyamatosan "elfelejti" az összes sim-en lévő névjegyzéket, pl.), de jóval butább mint az előzőm (fém házas 6300). Utóbbit még mindig nyúzom, pedig hiábavaló volt az akku csere is sajnos. Mégis sokkal okosabb, és minőségibb. Zenehallgatásra is. Szeretem. Talán még a 6110-esem bírtam ennyire.
Üdv!
Van egy LG-H525N telefon aminek a mikrofonja nem működik telefonálás ,diktafon és videó felvétel módban de működik a böngésző "hang" keresőjében. Itt is csak ha bedugom a fülalgató-mikrofon csatlakozót -az első 3 módban így sem működik. . Mi lehet a gond?
Szia!
Érdemes elkövetni rajta egy rendszer helyreállítást...
Azon már tul vagyok de nem segített. Kaptam a készüléket - a tulaj 2 -szer vitte szervízbe és valamilyen feltört rom-ot tettek rá. Egyáltalán nem hasonlít a gyári kiadásokra . Gyári rom feltöltést akartam de nem csatlakozik a programhoz (a pc kezeli usb-n kép,videó,stb.). valószínü kuka lesz a vége esetleg fényképezőgép használhatnám.
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de megpróbálkozom. Van egy Huawei P9 Lite teló és hozzá egy Huawei Band-83B "okosóra" ami kijelzi a bejövő hívást. Az "okosórán" el lehet(ne) utasítani a hívást, viszont a telefon tovább csörög. Ezt kb. 2 hete csinálja, addig nem volt vele probléma. Az órán azt jelzi, hogy elutasítottam, de mint írtam a telefon csörög tovább. Másik, hasonló órával is ugyanez a helyzet, tehát nem óra probléma. Csináltam a telón egy gyári visszaállítást, de a helyzet változatlan. Tudna-e valaki ez ügyben segíteni. Előre is köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |