Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha Madzagos jönne akkor elhozna Téged is. Gondolom.
Idézet: „Látom jól bekavartam.” Ezzel a részével semmi gond nincsen. Legfőbb problémát én abban látom, hogy még csak 6 fix jelentkező van (bárhová is). Aki elszánta magát az jön. Nekem Budapestről szinte mindegy hogy: - Békéscsaba, - Poroszló, - Zsáka. Majdnem mondtam, hogy elmegyünk a két lánnyal és Kálmánnal Poroszlóra. Pizsamaparti, Kálmánnal megfogjátok a halállományt, közben én kiiszom az elsősegélydoboz tartalmát ![]() Másnap meg jöhet aki akar, kaphat a maradékból ![]() De akkor lássuk azt a CNC-t végre mozogni ![]()
Erről beszélhetünk. A CNC eladó, vedd meg és akkor kedvedre játszhatsz vele.
Szia Gabi. Mi ketten Sanyival (madzagos) elmegyünk Békéscsabára biztosan, máshonnan érkezünk majd, mert dolgunk lészen arrafelé. Viszek valami(ke)t megmutatni Remélem találkozok Orbán Józsival is mert Kálmán barátunk kondijai még nálam figyelnek, nem tudtam a tavasz óta odaadni neki. Reménykedem hogy ő is eljön. Remélem végre eme találkozó összejönne ha már a szomszéd faluban besűlt a nagy terv. A héten még felíratkozunk. Be is írhattok minket. Üdvözletem mindenkinek Attila.
Hahaha. Nem volna baj, ha nem lenne vihar azon a napon, még nem találnánk oda épségben. Bár megduplázódhatna a csapat.
Mondanám, hogy már csak 14-et alszunk Békéscsabáig, és még csak kilenc hiteles ember van eddig...
Nem hiszem el hogy csak pestiek vannak többségbe. Kell hogy legyen valaki itt az "alvégen".
Próbálok néhány helybeli kollégát mozgósítani, pl Inhouse fórumtársat már sikerült is. EcoPityut is kapacitálom.
Karesz 50 fórumtársunk is Békéscsabai ha jól tudom, Vele is szívesen megismerkednék személyesen, ha esetleg el tudod őt is érni, jó volna ha el tudna jönni.
![]()
Pityu azt mondta jön, rábeszéltem.
![]()
Az jó, szuper, írok neki, hogy ide is jelentkezzen.
![]() Ami várható program: ki-mit épített bemutató, eszmecsere, barátkozás, forrasztgatás, börze is lesz, persze nem akkora, mint a pesti Puskás-börze, hanem egy ismerős hozza el a sok motyóját, meg persze ki-mit szeretne eladni, azt elhozza. Érdemes előtte itt egyeztetni, hogy kinek mi lenne eladó, illetve kinek mire lenne szüksége. Tavaly Gafly jóvoltából volt tombola is, meg volt pár ingyen vihető cucc is. Ebéd: egy saroknyira van a Méteres ételbár, vagy helyben van büfé, ahol hambi, hot-dog, szenya, üdítő, stb... Gery78! Írok neki, aztán meglátjuk. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2018
Lesz börze is az szuper. Mikorra kellene odaérni? Remélem addigra helyre jön a szemem,hogy lássak is valamit.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2018
Szerintem 9 körül lenne érdemes kezdeni. Én persze hamarabb ott leszek, hiszen be kell ezt-azt pakolni.
Sziasztok!
Nem, nem Imi beszélt rá, hanem délután a keresztgyerekemnek lesz, szülinapi, és utóballagási bulija, arra is hivatalos vagyok, addig ráérek! (Igen, és az Asszony is elengedett..) Ám, valóban ő szólt, hogy itt a "számban" lesz a viharsarki HE tali, hát, hogy is hagyhatnám ki! Szóval, IGEN JÖVÖK ÉN IS! Pityu
Kollégák!
A nagyobb reklámérték, és hírverés érdekében nem kellene egy egyoldalas cikket összedobni címlapra? Pityu Idézet: „nem kellene egy egyoldalas cikket összedobni címlapra?” Hajrá ![]() Idézet: „Szóval, IGEN JÖVÖK ÉN IS!” Fel vagy vésve, akkor már 10 hiteles ember van ![]() Idézet: „Remélem addigra helyre jön a szemem,hogy lássak is valamit.” Mi a bánatot csináltál vele? ![]()
Füvet nyirtam. Még mielött lehurrognátok,damilos kaszával. És volt rajtam szemüveg!
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2018
Kívülállóként megállapítom, hogy az alternatív HE találkozók résztvevőinek káros a fűnyírás.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |