Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Húha, az igen!
![]()
Felvéstelek.
Ahogy nézem ez a rész parkolásilag fizetős, de csak hétköznap. Szombaton mennyire szokott problémás lenni a parkolás?
Tördelhető ic foglalat.Most kezdem a vezérlőt átalakítani. A nyák 30x130 mm
Nem fizetős a parkolás! Szombaton persze több az autó, de majd segítek nektek a parkolásban. Be lehet állni a ház mögötti udvarba. A pakolás is könnyebb így.
Igen, azt tudom, hogy nincs a HEStore-ban, mert onnan akartam én is rendelni. De a limiter építője szerint eddig semmi mással nem működött jól a kapcsolása, azért akarnék biztosra menni. Köszönöm neked!
Legutóbb a magnó kiállításon voltam ott, simán megálltam a bejárattól 10m-re.
Igen ezt a boltot mindig elfelejtem, de jó kis bolt. Egyszer csak itt kaptam 74141-et.
![]()
Tudom. (Bár a FET is tranzisztor
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2018
Köszönöm. Én már nem tudom őket megkérdezni a héten. Remélem hétfőn még lesz nekik.
Most dolgoztam 2N5401 és ezer százalék, hogy PNP.
Van egy régi Tesla magnóm a hőskorból el vigyem? Jelentkezem a találkozóra, Mivel egyedül megyek Poroszló - Békéscsaba útvonalon feltudok venni fórum társat, De ha lehet sötét hajú, 95-ös mellbőség max 30 ig az életkor.
Te huncutkodni akarsz, more!
![]()
Olyan barna bőrű "szaxafonos"-ra gondoltál? A hajazás +500!
![]()
Köszönöm az erőfeszítéseid! Mit iszol, ha sikerül hozni?
![]()
Lassan éled. A törpe szörny.
Az igen Sanyikám, szépen haladtál ma!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2018
Sziasztok!
Egy kérdés... Kecskemétről menne valaki? Puszta kíváncsiság. Sosem voltam még ilyen találkozón. Szeretnék megismerni személyesen is fórumtársakat, akiket még nem sikerült (jelzem ők vannak fölényben ![]() Köszönöm előre is! ![]() Üdv.: Laci
Áthaladunk.
Beszereztem a 2N5457 FET-eket: 515 Ft/3 db. Viszem szombaton.
Húúú! Nagyon szépen köszönöm! Istenkirálycsászár vagy!
![]()
Király csak leszek, jelenleg még herceg vagyok.
![]()
Most már biztos, hogy nem mehetek.
![]() Az ok nagyon messzire nyúlik vissza. ![]() 1979. júl.21.-én előre megfontolt szándékkal megnősültem... No, ezt emlék ebéddel tesszük hangsúlyosabbá most szombaton. Családi révedezés az alkalommal. Megkérem mohinger mindenes fórumtársat, az orosz kondikat vegye át nevemben és őt elérem Bcsabán, ahova hamarosan toronyóra ügyben mennem kell párszor.
Nagy kiszereléses ónt tud valaki hozni? Az apróba most kerestem. Majd megmutatom mim van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |