Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt a kapcsolót én gondolkodás nélkül a kukába dobnám. Dikektbe kösd a trafó 400V-os kivezetésére a 400V-ot. Azt a háztartási villásdugót sem tenném rá, mert ez a hegesztőgép 2,5-es pálcával képes felvenni 20A-t is.
Üdv!
Ez a gyári kábele 220 as gumis. Viszont közben rájöttem hogy 3 fázisból nem volt meg 2.a múlt héten vihar volt leküldött 2 fázist a garázsban...mértem kiderült egyből.viszont 400v most menne de leveri a 2 kismegszakítót... B16 osaim vannak,C-s kéne vagy zárlatvan a hegesztőben vagy fázist kössek át? Illetve képek alapján jó e a trafó bekőtése mert azt nem irtad.
Az most komoly, hogy ezekből a képekből meg kellene tudnom állapítani hogy jól kötötted be?
![]()
Üdv!
C-s kell ok.kapcsoló bekötése ok ezzel nincs is gondom,csak a trafó 3 kivezetése hova megy ennyi volt képek lényege.1 kép a betápról amivel semmi gond.1 kép a trafó vezetékekről a kapcsolóra hogy vannak kötve. Ott látszik a képen az átkötés 1-5 alsó sorban 1es alatt 3as 5 alatt 7es pont.
Üdv!
Na akkor megszakító csere lesz c-re. Megy 2 fázisról mostmár.sönt le tipped bevált,bár 10mp után így is lementek a megszakítók de megy !!! Köszi a segítséget meg a türelmedet ! 220ról bekapcsoltam és kimértem a feszűltségeket és meglett a 2 vezeték ami kell a 2 fázishoz. Köszi meg egyszer!
Sziasztok ! A Hetra 160DS gépről van valakinek esetleg leírása ? Vagy , hogy mit tud ? Köszönöm !
Leginkább a DS jelölés érdekelne . Talán egyenárammal hegeszt ?
Sziasztok,abban kérnék segítséget, hogy a képen pirossal be karikázott csatit kell valahova kötni? Illetve a sárgával jelölt helyen nem kellene egy vezetéknek lennie a túlmelegedés lámpa tol a hokioldoig? Köszönöm szépen! Hetra100/160
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...