Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha más nem jelentkezik a lakáskasszára aki személyesen elvinné akkor én bejelentkeznék rá postával.
Ha a holnapi börzen esetleg ott vagy, akkor a többit megoldjuk...
Elvihető egy régi AT-s PC - HDD nélkül, az alábbiak vannak benne:
Pentium II-MMX 350 MHz 32 MB RAM AM-647BX alaplap Diamond Viper D550 VGA ISA-buszos hangkártya DVD olvasó FDD 200W AT-s táp + igény esetén adok hozzá billentyűzetet is Minden egység működik, de HDD nincs hozzá. Nem postázom! Bp. XIII.
Kedves mikrodigit! Szerdáig nem lesz gazdája akkor ezt is szívesen elfogadom.
Szerdáig fenntartom Neked.
Én el vinném ha meg van még.
Már elkelt.
Bővebben: Link
Ezeket láttátok már ?
Nem kellenek senkinek ? Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2018
Szia!
Az mp3, az infrák és a mobilokra jelentkeznék! Üdv!
Rendben, amire jelentkeztél a tiéd.
Napot!
Ingyen elvihető dolgok: LCD kijelző, 2 x 40 karakter, klasszikus zöld/sárga háttérvilágítás, 28 db. LCD kijelző, 4 x 20 karakter, klasszikus zöld/sárga háttérvilágítás, 18 db. A 2 x 40 karakteres változathoz adok 16 eres szalagkábelt (kb. 15 cm hosszú) és aljzatot is. A kijelzők angol-japán karakterkészlettel rendelkeznek, már ha jól emlékszem. Mean Well DC-DC konverterek, bemenet: 36 - 72 VDC: 5 V, 5 A: 16 db. 12 V, 2.1 A: 3 db. 24 V, 1.1 A: 1 db. Traco Power DC-DC konverterek, bemenet: 36 - 72 VDC: 5 V, 500 mA: 35 db. A DC-DC konverterekhez is használható transzformátorok: 40 VAC, 1.12 A: 11 db. Minden alkatrész működő eszközből lett bontva, ennek ellenére hibás darabok lehetnek benne, ezért előre is elnézést kérek, nincs időm tesztelni mindent. Játékszabályok: Posta, futár, tekintettel a kevés szabadidőmre, a méretre és a súlyra, nincs. Ha viszed, mindent viszel, nincs mazsolázás. Jelentekzni a csomagért itt a fórumtémában, az átadás részleteit majd privát üzenetben. Határozott előnyben van az, aki hajlandó tovább osztani a csomagot kollégáknak! Hétfőnként hajnalban Kalocsa - 51 - M8 - M6 - M0 - M1 útvonalon is át tudom adni a dobozt.
Szia!
Ha megoldható, pár darabot ezekből érdekelne, ha megoldható: LCD kijelző, 2 x 40 karakter, klasszikus zöld/sárga háttérvilágítás Kb 4-5db LCD kijelző, 4 x 20 karakter, klasszikus zöld/sárga háttérvilágítás Kb 4-5db 5 V, 5 A: kb 2-3db 12 V, 2.1 A: 1db
Természetesen.
Az átadást megbeszéljük privátban. A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2018
Kis türelmet, úgy tűnik, homok került a gépezetbe nálam is... Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2018
Szia!
Ha még én is beleférek, akkor szeretnék kérni a kijelzőkből. LCD kijelző, 2 x 40 karakter, klasszikus zöld/sárga háttérvilágítás, 4-5 db-ot LCD kijelző, 4 x 20 karakter, klasszikus zöld/sárga háttérvilágítás, 1-2-3 db-ot Köszi!
Természetesen.
Az átadást megbeszéljük privátban.
Ez a nyomtató Bővebben: Link akkor mehet a konténerbe, vagy kell valakinek ?
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2018
Szia . Élnék a lehetőséggel .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |