Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   84 / 3610
(#) skoda555 válasza Topi hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Hm... az elrettentés (warn, tiltás) kiírása lehet ösztönzőbb az előzetes keresésre. Aki nem akar, az úgyse foglalkozik vele az a baj.
A lezártak azért nincsenek törölve, hogy lássa a gazdája?
(#) Topi válasza skoda555 hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Most bevezettem egy megszorítást... Új téma nyitásánál kötelezően végig kell nézni a találati listát. Nem lehet gép módjára a következő gombra kattintani, ugyanis nincs addig következő gomb.
(#) skoda555 válasza Topi hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Nem rossz!
(#) Gery hozzászólása Máj 12, 2008 /

Hellosztok!
Továbbra is kérdezem az internet elosztást. 25-30métert sima ethernet kábelon átlehet vezetni?
Vagy rádiósan két gépen olcsón hogylehet összekötni?
(#) sound.man hozzászólása Máj 12, 2008 /

Amikor egy kicsit is kezd jó idő lenni én olyan beteg vagyok minden évben mint most is. Elhasználtam ma vagy több mint egy csomag zsebkendőt (100 darabosat) és előszőr csak a torkom fájt. Nem tudom hogy csinálom de minden évbe ez van :no:
(#) sprofan válasza Gery hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

100m-ig használható, szóval bőven belefér
(#) Gery válasza sprofan hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Na ez viszont jó hír. Kössz az infót.
(#) Norberto válasza sound.man hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Hát akkor jobbulást!

Viszont én meg magamon lepődök meg, mert már lassan 3 éve nem voltam beteg egyáltalán. :eek2:
(#) Sergei válasza sound.man hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

csak ne ess kétségbe.én minden karácsonykor megbetegszek egy hétre de évközben meg semmi bajom sincs
(#) titi válasza sound.man hozzászólására (») Máj 12, 2008 /

Jobbulást!

Én most másztam ki belőle.
3-4 napon át 38-39 fok között mozgott a lázam. :wilting:
(#) bandikala válasza titi hozzászólására (») Máj 13, 2008 /

az nem tulságosan jó...Így vlahogy nézhettél ki:
Ezt ne vedd sértésnek
(#) alex077 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2008 /

No akkor nemcsak én vagyok ennyire kiütve. De a hülye fejemmel elmentem a suliba. Holnap már nem követem el ezt a hibát :eplus2:
Helyette fekszem az ágyban....jobban mondva csinálom a rádiómat
(#) sound.man válasza alex077 hozzászólására (») Máj 13, 2008 /

Én már ma se követtem el ezt a hibát Lázam is van meg ezen az éven egy hetet hiányoztam eddig még valaki havonta ennyit hiányzik
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 13, 2008 /

Mi ez a nagy betegség itt a nyár közepén? Én ősszel voltam beteg, egy hétig voltam itthon, de azelőtt vagy két évig semmi bajom nem volt. Mindenki aki beteg, annak jobbulást.
(#) Topi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2008 /

Hetek óta valami nagyon durva vírusod van.

Telepítsd fel és futtass mindegyiknél rendszer tesztet!

NOD32

SpySweeper

Szerk: Ja és soha ne add meg ilyen felbukkanós ismeretlen oldalaknak se neved, de mailcímed semmid.
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 14, 2008 /

Nekem ma az AVG talált egy vírust, csak éppen egy nemlétező mappában, nemlétező fájlban. Keresőben rákerestem a mappára, semmi eredmény. Rákerestem a fájlra, szintén semmi. Pedig be volt jelölve, hogy a rejtett fájlokban és rendszerfájlokban is keressen. Utána megpróbáltam megkeresni kézzel, és tényleg nincs is olyan mappa. Utána az AVG ki szerette volna irtani a vírust és kiírta, hogy a fájl nem található. Mondom én, akkor hogy találta meg?
(#) Topi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 14, 2008 /

Mielőtt elkapkodnátok a kijelentéseket. A vírusírtók ún. Karantént alkalmaznak. Azért nem találtátok mert letitkosítva az antivírus áthelyezte a saját karantén mappájába.
(#) Ricsi89 válasza Topi hozzászólására (») Máj 14, 2008 /

Nekem a vírusirtó, csak akkor teszi karanténba,ha végzett a kereséssel, és már átvizsgálta az egész gépet. Én meg ahogy feljött az ablak rákerestem és már akkor nem volt sehol.
(#) valve válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2008 /

Szia, az a Firefox -hoz tartozik, ha jól informálódtam. Több mint valószinű, hogy nincs virusod, legalábbis az nem-az. Ha meg virust keresel akkor probáld ki a Avira AntiVir -t: Bővebben: Link

(illene egy újj rendszer a gépedre, vagy egy tisztogatás legalább,..)
(#) valve válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2008 /

Ha friss rendszer akkor esetleg egy Firefox Uninstall és újjra Installt kell megprobálni, megnézni segít-e
Hanem megprobálhatod a Run -ba beírni az "msconfig" parancsot amivel előjön egy ablak, a System Configurációs menü, melyben a Services fül alatt kiszedheted ha futtat valamilyen Servicet (esetleg a regeditben ha van valami a Run alpont alatt), (Windows XP van a gépen?)

Avast, Keiro, tőlem távol áll, mivel nem használtam soha őket! Tehát ehhez No Comment.
(#) titi hozzászólása Máj 14, 2008 /

Sziasztok!

Nem tud valaki Komárom, vagy környékén átmeneti szálláslehetőséget 2 fő részére?
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Gyors(nyers)fordítás:

Elfelejtetted a jelszavadat?

Neked van más két választásod:
Opció 1: visszaszerzi a jelszavadat Firefoxból

Ha elfelejtetted a jelszavadat, de neked hozzáférésed egy számítógéphez, ami futtatja Foxmarkst, van, az rátermett hogy férjen hozzá a számládhoz, vissza tudod szerezni a jelszavadat Firefoxból. Itt van hogyan.

1. Firefoxban menj a Tools menübe, és kattints Optionsre.. . Egy Macon menj a Firefox menübe, és kattints Preferencesre... Linuxon menj az Edit menübe, és kattints Preferencesre...
2. Válaszd ki Securityot a fülek listájáról az Options párbeszéd tetője mentén.
3. Kattanás a gombon címkézett Show Passwords... félút a képernyő hosszában.
4. Abban a Remember Passwords párbeszédben, ami kinyílik, tekeredj össze lenti amíg azt találod, hogy egy belépés címkézte sync.foxmarks.com.
5. Show jelszavakra kattint... azután Yesre kattint hogy erősítse meg azt, látni akarod a jelszavaidat.
6. Neked most képes kellene lenned, hogy lásd a jelszavadat szomszédos a címkére sync.foxmarks.com. Zárj be minden nyitott párbeszédet.

Opció 2: emailt küld nekem hogy jelentkezzen be

Beírja az email címedet, és egy ideiglenes kapcsolatot fogunk küldeni neked hogy jelentkezzünk be. Egyszer te bejelentkezett, megváltoztathatod a jelszavadat.

Jegyezd meg azt ha megváltoztatod a jelszavadat, neked meg kell változtatnod a jelszavadat a Foxmarks kiterjesztésen belül, különben a szinkronizálás el fog romlani.
Írd be az email címedet:

Forrás
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Aranyosak, szeretem a fordító programokat. Olyan DVD játékos...
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Idézet:
„tekeredj össze lenti amíg azt találod”

Igazi költemény
(#) Fery válasza Frankye hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Sziasztok.

Na ezek a forditások.... egy vicc. Valahol láttam egy oldalt, ilyenekkel van tele de sajna nem tudom már a cimét. Betegre röhögtem magam, fájt a hasam mire végigolvastam.
Egyébiránt ma már szerintem lehetne irni ezeknél jobb forditóprogramokat, szerintem technikailag lehetséges lenne, csak sokkal pontosabb nyelvtani mátrixokat kellene generálni, mert ez igy csak humornak jó, bár annak nagyon tuti.
Fery
(#) Frankye válasza Fery hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Tény, hogy nem egy Jókai-regény, de a lényeget ki lehet belőle hámozni, és annak, aki nem igazán beszéli az adott nyelvet, igen sokat segíthet...
(Meg aztán tényleg humoros is, a maga módján.)
(#) Fery válasza Frankye hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Ez igy ebben a formában....igaz. Tényleg sokat segithet, de néha olyan blőd szövegek sikerednek ki a dologból, hogy az valami döbbenet.
Végül is a humor az élet sója.
(#) Gery hozzászólása Máj 15, 2008 /

Hellosztok!
Hogy tudom itt a HE-n megnézni az összes privát üzenetem. Tehát most megjeleníti az utolsó 9-et, de megszeretném nézni a korábbiakat. Hogy tegyem ezt?
(#) lgyk válasza Topi hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Igen, a legjobb a bankos csalás volt, amiben adatokat halásztak a bank nevében - mindezt fordítóprogrammal...

Bővebben: Link
(#) zenetom válasza lgyk hozzászólására (») Máj 15, 2008 /

Sziasztok!
Egy szörnyű esetet éltem át..
Mivel én levelezőprogramot használok leveleim olvasásához (kideríthetelen okok miatt nemjön be se a freemail se a gmail) és ujraraktam a rendszert és sajnos a freemailen nemvolt beállítva az hogy letöltéskor maradjon a levél a kiszolgálón, ezért elveszett minden levelem [kb 200],amibe benne voltak a jelszavak...stb :bummafejbe:
úgyhogy figyeljetek nagyon a személyes adataitokra! (mentés...stb)
Következő: »»   84 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem