Fórum témák
» Több friss téma |
Hohó!
Ha a kapcsolókkal állíthatóak be a számok, akkor lehet benne - akár - egy olyan számláló, ami a beállított értéknél jelez/ad valami kimeneti jelet. (Pl: tekercselőgép számláló.)
Sziasztok. Lehet nem ide tartozik a kérdés de szeretnék segítséget kérni. Van egy tc8002d IC amit szeretnék egy lm4871-re cserélni mert a másik sajnos nincs nekem. Előre is köszönöm a segítséget
2 másik helyre beírtad, csak pont a témájába nem.
Sziasztok
Szükségem lenne a PM-25-A RF-mixer adatlapjára. Tudtok ebben segíteni? A google hozott ki találatokat de at számomra nem elégséges. Köszönöm előre is
Üdv!
DC-DC konverter, amelynek a kimenetén megjelenik a szabályozható fesz, a kontroll LED nem világít, nincs teljesítmény leadása. a korábban használt LED világításom kb. 1/5 -öt fényerővel üzemel. melyik alkatrész lehet a hibás a kettő közül, a fotókon?
A fotókon jóval több, mint kettő alkatrész van. Akármelyik is hibás lehet. Sőt! Gyanítom, hogy a panel alján is van pár alkatrész.
arra a kettőre gondoltam ami szemből van fotózva, a tipus számuk is látható 3 lábúak
Az egyik trimmer nem az áramot szabályozza? Mérj rá a kivezetéseire, hogy változik-e az ellenállása, ha tekered.
Sziasztok,
meg tudná valaki mondani, a képen látható 7 tüskés csatlakozó típusát és esetleg beszerzési forrását? Egy Hummingbird sonar fejet köt össze kijelzővel. Köszönettel! R.
Nekem is ilyenem van követem, én sem tudtam szerezni
Fogod csipesszel kiveszed az elkokat, beraksz újat helyére és leadja a teljesítményt.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2019
Moderátor által szerkesztve
Ez lehet jó kiindulópont neked.Bővebben: Link
Köszi a tippeket, de az a gond, hogy a sonar fej végén lévő kábel csatlakozóját tették tönkre.
Maga a fej vízhatlan, szerintem ki van öntve valami műgyanta félével. Ha veszek egy ilyen toldó kábelt, max. elvághatom és zsugorcső... Nem tudom, hogy mennyiben befolyásolja a működését egy ilyen nagyfrekvenciás cuccnak. Lehet hogy marad a direktbe beforrasztott kábel és egy másik 7 pólusú lengő csatlakozó.
Akkor meg lehet a legegyszerűbb innen megrendelni kompletten.Bővebben: Link
Sufni tuning.. elsö blikkre oda- vissza hf átjátszó kábel, de mi van a másik végén?(attól függ, hogy mire szánták)
A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Két ér + árnyékolás. Nem szokatlan. Igaz, ahogy be van kötve, kb. bármilyen vezeték jó lenne oda.
igen 2 ér + árnyék, kétszer és +árnyék. Egy kozmetikai iontoforézis gépben van.
Mod: A chat szlenget, hogy kérjük ne használd egyáltalán a HE fórumán. (2szer, 5let, 1szer, stb.) A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Moderátor által szerkesztve
Akkor bocsi, én szoktam hasonló dolgokat " elkövetni," amikor rögtönöznöm kell. (ha leírtad volna, hogy honnan származik, akkor közelebb lettem volna)
A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Már csak azt kell eldönteni, mi a kérdés.
A kérdés annyi, hogy van e valami neve. Mert vill.szer boltba nem találtak ilyet. És én se a neten.
Leírta, milyen kábel ez... mi ketten megválaszoltuk. Szerintem azt akarta kérdezni, hogy mire használható.
Szerintem nem is kapsz, de még midíg az a kérdésem, hogy mi van a másik végén?
A két fehér és az árnyékok 1 ponton vannak, Földelésen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |