Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Mire lehet használni ?
Ha a kamera nem kell el, jelentkeznék érte!
Jól van, lapozzunk, mert kikapás lesz belőle..
Nekem is arra kell, amire való, retró számítógépekhez.
Ez nem kell senkinek? Mehet a kukába?
Ezt most komolyan kérdezed?
Grafikus alkalmazások esetén előnyös az egér. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mire lehet egy soros portra csatlakoztatható egeret használni, akkor elárulom, léteznek olyan számítógépek, ahol nincs elég USB port. Ha messzebbre kell elvezetni az egeret, az USB öt méter után kétesélyes.
Szia!
Ha nem kell senkinek én elhozom, de nemtudom pontosan mikor érek oda. A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2019
Ez a válasz hasznos volt számomra.
A kamerát tegnap elvitte (nem a cica, hanem) egy listatárs, aki elsőnek jelentkezett
Szia!
Tied. Kb ma meg hétfőn van rá lehetőséged. A főnököm ki akarja dobni.
Rendben, írok PÜ-t.
Ingyen elvihető használt, leselejtezett Contact árazógépek.
Mindegyikben festékhengert kell cserélni! Esztétikai szempontból egy tisztítás is rájuk fér, de mechanikusan rendben vannak. A keskenyebbek (9 db) egysorosak, 6 karakteresek; a szélesebbek (5 db) 2 sorosak, 8+6 / 12+6 karakteresek. 2 darabnál többet akkor tudok odaadni egy jelentkezőnek, ha a teljes készlet nem kel el. Posta: futár: most nincs. Személyes átvételi hely: XVIII. kerületben a pestlőrinci piachoz közel.
elvinnem őket
Ha a jövő héten ráér elvinni, akkor benevezek 1-1 darabra.
Szia!
Jelentkezek egy nagyra, és ha lehet egy kicsire is. A következö héten délután tudok elmenni értük. Üdv.: István
Szia!
Egy nagyot és egy kicsit félretettem Neked. Egyeztessünk privátban, hogy mikor jönnél. Üdv: Péter
Szia!
Egy nagyot és egy kicsit félretettem Neked. Egyeztessünk privátban, hogy mikor jönnél, de a jövő hétbül ne csússzunk ki! Üdv: Péter
Szia!
Egy nagyot és egy kicsit félretettem Neked. Nem tudom lesz-e több, mert már 4 kétsoros és 4 egysoros "elkelt". Egyeztessünk privátban, hogy mikor jönnél. Üdv: Péter
Sziasztok,
Ingyen elvihető egy kissé rozoga de működő HP Workstation XW4100. Az alaplapon 1-2 kondi ránézésre előbb-utóbb cserés lesz. PS2 magyar billentyűzetet adok hozzá. Seagate barracuda 160GB 2GB RAM Csak személyes átvétel. BP. XI. ker vagy Velence vagy a kettő között valahol.
Szia,
Rendben, a többit privátban egyeztessük. Üdv.
Mivel senki nem jött az alábbi cuccokért, felteszem mégegyszer.
- Asus alaplap, procival és egy klassz hőcsöves hűtővel (egyéb infóm nincs, én is kaptam). - Hitachi oszcilloszkóp kapcsolási rajzok (service manual?) kinyomtatva (fénymásolva?). - 2db Kingmax RAM modul (2x 512Mb DDR2) Több jelentkező esetén sorsolok. Postázni nem szeretnék, a cuccok Bp. XX. kerületben vannak. Nem kötelező jelleggel: elfogadok 5 és fél éves kislányom számára bármi használhatót (pl. használt ruha cipő, játék, édesség) A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2019
Ha nem vinné személyesen senki én postával elfogadnám az alaplapot és a rammokat. A kapcsolási rajzzal sajnos nem tudok mit kezdeni. Esetleg ha nem sok 100 oldalas akkor digitalizálhatom önszorgalomból.
Postát fizetem természetesen. A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2019
Akkor a kapcsolási rajzra beneveznék én, bár ne legyen rá soha szükségem.
Előbb-utóbb elmennék majd megnézni az új szkópodat, addig félre tudod tenni?
Dunakesziről SZEMÉLYESEN elvihető, egy házilag készített erősítő. Így került hozzám, nem én készítettem (ennyire nem vagyok ügyes) állítólag működik.
Postát, futárt jelenleg nem vállalok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |