Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 50 Hz-es mosógép működik 60 Hz-es hálózaton?
Témaindító: Lalik, idő: Márc 16, 2019
Témakörök:
Rokonok kinnt laknak New Jersey-ben, amikor lett visszatermelős napelemrendszerük, utánanéztem, ott a képen látható fesz értékek állnak rendelkezésre az egyik helyi áramszolgálatónál. elektroncso írta, bizony komolyabb vezeték keresztmetszetek vannak.
Azt nem tudom hogy jön ki az a négyvezetékes három fázisnál a 120/240 V. mert az 120/208 V.
Több ponton is van ilyen anomália. Lehet, hogy több leágazása van a helyi trafónak, kinek mi kell.
Lg-Korea--itt van.szomszédban ,3x ennyi itt egy hasonlo tudású mosógép
Bíráskodni a tények ismerete nélkül szintén ostobaság.
nNem kitalált.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2019
Moderátor által szerkesztve
kKöszönöm szépen.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2019
Moderátor által szerkesztve
Ha nem kitalált, akkor a legjobb amit tehetsz : vedd fel a kapcsolatot egy helyi LG képviselettel, még új, ki tudod cseréltetni és még garanciád is lesz rá.
Pole pig
Úgy sehogy, de egy fázisnál van értelme...
Szerintem is természetes hogy ha valaki elutazik Magyarországról Thaiföldre, Hawaira, Japánba akkor a kézipoggyászba betesz egy mosógépet is..
Szomszéd Tescóban vette Koreában. Sokat nem kellett hajóztatni. Csak olyan 1000km-t.
Sok idő eltellett a kérdés óta, de végül sikerült beüzemelni a mosógépet?
Egyébként ahol 110-120 V 60 Hz-es a rendszer, ott szinte mindig van 220-240 V is. USA-ban pl a "bojler" alakú oszloptrafók adnak 240 V-ot, és középmegcsapolás van földelve.1 trafóról max. 2-4 ház ellátása van megoldva. Nagyobb mosógépek, szinte az összes klíma, vízmelegítő bizony 220-240 V-os. Hegeszteni is többnyire arról szoktak. 3 fázist csak ipari környezetben láttam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |