Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Csak azért hogy értsd.
Ahhoz, hogy tisztában légy, melyik válasz melyik felajánláshoz tartozik igenis kattintgatni kell. Különben összekeveredsz, mint ahogy most történt. Lényeg, hogy a PIC penelket viszed ???? A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2019
Akkor nem viszed.
Részemről is lezárva.
Akkor én elvinném.
Légyszives add oda Granpának a másik z80-as dallamcsengő panellel együtt. Köszönöm!
Janigel mester nagylelkűségénél csak a gondolatolvasó képessége nagyobb.
A kolléga feltett jópár dolgot, kattintgatás nélkül nem egyértelmű, hogy melyik felajánlásra vonatkozik egy hozzászólás. Annyi segítséget tud adni a honlap, hogy ha a [>>] szöveg fölé viszed az egérmutatót, pirossal bekeretezi azt a hozzászólást, amire vonatkozik.
Szerintem nem igazán érted a fórumozás lényegét, mindössze ennyi a probléma… Ha egy hozzászólásra sok negatív értékelést adnak, azt a fórummotor tünteti el, nem egy moderátor. Ne sértődj meg, mert Te kaptad fel vizet, alap nélkül. Azt nem lehet elvárni ilyen mennyiségű felajánlás pontosabban reagáljon az ajándékozó. A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2019
Kérjük, hogy maradjatok a topik eredeti céljánál. Folyamatos OFF-nak legyen vége.
Ha senkinek nem kell akkor ne dobd ki, majd elhozom egyszer.
Samsung CLP-300 nyomtató utángyártott tonerek elvihetők. Van közte bontatlan, egy gyüjtőtartály (kertes házban kimosható), üres Samsung gyártmány is. Postázni nem tudok, de Budapest-Agárd, vagy Budapest-Zalaszentgrót útvonalon átadom.
Én jelentkezem a CLP tonerekre.
update: bocs, mégsem kell. Nekem CLP-325 van, ha jól látom, ez teljesen más. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2019
Napot!
Ingyen elvihető dolgok. Részben kútba esett projektek maradékai, részben a "jó lesz ez még valamire" bontós korszakból. Az alkatrészek nagy része használt, annó tesztelve raktam el őket. Már ha az emlékezetem nem csal, itt-ott több, mint tíz év távlatából. A csavarbehajtó működik de az akkumulátorok teljesen le vannak gatyásodva. A fűtőlapok 24 V / 120 W teljesítményűek. A nagy kijelzők típusai: SC40-19SRWA: 4 db. SA40-19SRWA: 1 db. SA23-12SRWA: 16 db. Átvétel személyesen, előre egyeztetett időpontban, Dusnokon. GYIK: K: - Posta, futár játszik? V: - Nem. K: - Fizetem a szállíttatást, futárt küldök, úgy? V: - Úgy sem. K: - Jársz felénk mostanában? V: - Nem. Elnézést kell kérjek, de ilyesmire tényleg nem érek rá. K: - A tolomérő a csomag része? V: - Nem, mindössze a méretek szemléltetését szolgálja. K: - Nekem csak a csomag egy része kell, úgy is mehetek? V: - Nem, a csomag csak egyben vihető. Ha kollégák között szétosztod, annak csak külön örülök de ezt neked kell megbeszélned a többiekkel. K: - Hol tudok jelentkezni a csomagért? V: - Itt a témában. Az első jelentkező viheti a pakkot. K: - Mit kérsz cserébe az alkatrészekért? V: - Csak annyit, hogy gyere el érte. K: - Mikor mehetek? V: - Általában hétvégente vagyok otthon, szombaton és vasárnap. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2019
Szia! Jelentkeznék a csomagra. A többit privátban. Köszi: Árpi
Temela csak hétközben tudna érte jönni ami nekem sehogyan sem jó, te következel.
Szervezkedem, kis türelmet kérek. Javaslom folytassuk magánban!
Ha olyan hozná el a csomagot aki budapesti és a fúrógépre nincs szüksége, szívesen elfogadnám!
Ha valaki felhozza pestre és nem tart igényt a led1 csomagra azt szívesen elfogadnám!
Köszönöm!
Üdv!
Én is beállnék a sorba, ha lehet. Engem csak a kijelzők és a fűtőpanel érdekelne, de a többit szívesen elhozom másnak. Előre is köszönöm.
Remek! Remélem egy kis osztozkodást és postát is meg lehet vele beszélni.
Nekem csak egy LCD kijelző kellene.
Szia Sany!
A csomagot egy ismerős vette át, én később fogom megkapni. Ha nálam lesz keresni foglak, aztán majd megbeszéljük. Küldj egy privátot, ha lehet telefonszámmal! Itt is szeretném megköszönni Bakmannak a cuccokat! Üdv: Árpi
Tyutyu_49-től elkértem néhány alkatrészt. Elpostázta, nem sajnálva az időt a becsomagolásra, postázásra és még a postaköltséget sem hajlandó elfogadni! Csak azért írom meg ide, mert nem tudom más módon őt a dicsőségfalra felírni!
Ebből is látszik, hogy ezen a fórumon vannak normális emberek (is).
Nem azért csináltam,hogy bármi féle dícsérőfalra felkerüljek, csak nekem már nem kellettek,és ha más tudja használni miért ne?
Használd egészséggel!
Üdv SZS!
Stefy vagyok érdeklődöm a trafó és a hűtőborda meglenne még? Üdv Stefy
Egy tábla csokiért vihető , annak örülnék ha valaki esetleg megmentené,szétszedni én is tudom.
Postázás kizárt mert ez eléggé nagy méret igy csak olyan jelentkezzen aki el tudja vinni . Heves megye Hatvan közelében. A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |