Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Ha jövő hét szerda is jó újpesti átvételre akkor jelentkeznék a kis botmixerre. Köszönöm: Gábor
Szia!
A mixerhez a fejek megvannak-e? Üdv: Gábor
A botmixer elkelt. Privátban egyeztessünk.
Ez az alapmodell, csak az aprítófej a tartozék.
A botmixert először bitmixernek olvastam, el is kezdtem sajnálkozni, hogy úristen, mi történhetett....
Én már nem vagyok sem eladó, sem ingyen vihető
Thomson 70cm-es TV, digitális fésűszűrő meg egyebek....
Ingyen elvihető Érdről, nehéz, nagyon.
Hali!
HP4L-hez 74A toner eredeti, bontatlan dobozban, sok éves már szegény... Ingyen elvihető Kispestről(posta nem játszik) (szeretem a mogyi csokit, de nem feltétel )
Jelentkeznék rá, de kell valakit keresnem, aki értemegy, aztán majd elpostázza nekem.
Ez a valaki, nem biztos, hogy a Fórumról lesz!
Rendben, ha nem túl távoli időről van szó
Ingyen elvihető a xx. kerületből egy 120 cm-es elektronikás fénycső armatúra, csővel együtt. Bekapcsolva felgyullad, de rögtön leveri a kismegszakítót. Kizárólag személyesen adom át. Mivel az oldalt ritkán nézem, kérlek, hogy emailben keressetek itt:
******* Mod: E-mail címet ne írj ki nyilvánosan, ha csak nem gyűjtöd a spamet. Adatlapodon engedélyezd inkább az e-mail cím láthatóságát. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2019
Moderátor által szerkesztve
Ohh,köszi ez valahogy elkerülte a figyelmemet
Szerintem nem egyről beszélünk
Szóval Libusnak még áll a kérdés
Igen! Egyedül az előlapról nem megy a csatornaváltás, de van hozzá távirányító, azzal megy minden.
HP Deskjet F 2480 Print, Scan, Copy. Ingyen vihető. Nyomtatója beszáradva. Telepítő lemeze megvan.
Hajónapló kiegészítés: Hi-Fi Mini Stero Speaker ugyninnen vihető. 2 db. 7×10×5 cm-es.
Szia, jelenkeznék a nyomtatóra és a speaker-ekre is. Köszönöm.
Amennyiben van rá igény, augusztus folyamán elvihető lesz 50-150db neodímium mágnes HDD-k bontásából. Többféle, mindegyik rá van ragasztva egy vaslemezkére. Bp. XVI. vagy XI.
Igyekszem mihamarabb "áldozatot" találni!
Írok privátot... |
Bejelentkezés
Hirdetés |