Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autódiagnosztika és adapter
Annyit tudok neked mondani ezzel kapcsolatban, hogy nem minden microSD-vel működik. A kisebbeket szereti. Ha érdekel megnézem milyennel sikerült működésre bírni.
Szia!
Nagyon megköszönném , ha konkrétan tudnál irni .sikeres kiprobáltat pl.
Bocsi..,most vettem észre a kérdésed.., irj, ha még aktuális akkor megkeresem a két " garantált" eredeti chipes Elm327 gyártót., amit a programkészitők ajánlottak------ sikeresen!!!!
Nekem ezzel megy a flight recorder.
Reggel megkeresem..., bocsi., sajnos elfelejtettem.
Sziasztokt
Ez volna a kérdésem: BMW, E46,320 D , 2001. használt Grundmodul cserénél kell- kodolni a teljes funkcióju müködéshez??? Nem kompatibils verzió probálgatása tényleg okozhat problémát a hálozatban??? Nem találtam idáig teljesen egyértelmü választ erre!!!! Ha igen akkor free Bmw- c progikból melyikkel sikerült ténylegesen? Kôszi és üdv
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni??? Letöltöttem a Toyota techstream programot a kinai clone interface-hez..., sikeresen müködik Obd2 és autotipus/vezérlők szinten is..,de sajnos, óriási meglepetésemre pont az aktuális autótipust az Avensist egyáltalán nem találom a Toyota autólistában. Probálkoztam automata felismeréssel és alvázszámbeirással is ---ugy sem jelenik meg egyetlen Avensis tipus sem!!! Ha volna valakinek fölrakva, megnézhetné hogy őnála is igy van-e??? Ha lát Avensist ., akkor milyen verziós stb-stb? Vagy mit bénázok valahol?? Köszönöm és üdv! A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2020
Sziasztok!
OBD2 interfészhez keresek IC-t. Mindenképpen csak IC-re van szükségem és nem készre szerelt boardra. Honnan lehetne beszerezni ELM327-et vagy STN1110 IC-t SMD formában? Esetleg tudtok más alternatíát ajánlani?
Leszeded egy kész boardról.
Az elm327 amúgy egy felprogramozott pic. Progit honnan szerzel hozzá? Én anno külföldről rendeltem 323-ast - lehet, hogy még most is él a lehetőség...
Valószínűleg az lesz.
Milyen progra gondolsz?
Amit a PIC-be kell égetni, hogy működjön elm327-ként.
ELM327-et a gyártótól tudsz rendelni Kanadából. Szerintem nem volt drága, s a kínai klón IC-jét ha kicseréled rá, akkor egy tényleg jó eszközt kapsz.
~15 ezer forint lenne két darab IC szállítással. Diplomamunkához lenne, ezért nem szívesen költenék ennyit rá.
A klón ezek szerint nem tudja ugyan azt, mint az eredeti?
Miért tudná?
A klón egy régi lopott verziót tartalmaz, aminek az utasításkészlete nem tartalmazza az azóta (tizenév) kijött változásokat/javításokat. Akár jó is lehet a klón, csakhogy én azt tapasztaltam, hogy pl. az OBD forgalom figyelésekor jött puffer túlcsordulás, s a kommunikáció sebességét se lehetett feljebb állítani. Érdekes mód a csere után ezek a gondok megszűntek, s lehet, hogy csak a verzióváltás miatt (a klónokban ha jól emlékszem, az 1.2 van, azt lopták el és írták át 1.5e, 1.4f, meg hasonló fantázianevekre, amilyen hivatalos verzióként nem jelent meg).
Szia!
Még mindig nem sikerült a Flight Recordert beizgatnom... a 4 GB -s micro SD., FAT32 vagy NFTS-re legyen állitva ??? Köszi és üdv
Sziasztok!
Lenne egy fvdi 2018 as inteface amit sajna nem müködik. Esetleg vki ha tudna segíteni ..... inteface-t nem látja a számítógép . Köszönöm.
Sziasztok!
Rõvid de tömör volna a kérdésem : Melyik az a auton is kiprobált , Toyota Techstream verzió amely egy MINI VCI J2534. 14.1f.w.- u készüléken müködni is fog! Egy müködő letöltési link is nagy köszönettel van fogadva. Gép Win7.32bit. Köszönöm és üdvözlettel.
Sziasztok! Ha még aktív ez a topik akkor a segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy op com ot és egy átalakító kábelt. 95 ös x16xel motorkodu f astrat szeretnék olvastatni vele ezidáig sikertelenul. Nem csatlakozik. Gondolom rosszul van gyárilag bekotve a csatlakozó mivel már olvastam itt korábban hogy ilyen eset elofordulhat. Abban kérném a segítségeteket hogy le tudnátok írni hogy szín szerint melyiket 1-16 hova kell átkötnii hogy jó legyen? Köszönöm.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy Dacia Logan 2006 hoz keresek diagnosztikát, láttam alin a renolink nevezetű kütyüt, de nem találok róla infót, hogy tudja-e diagnosztizálni? Erről van infótok? Köszönöm!
Sziasztok.
Ezzel a termékkel kapcsolatban nem találtam semmilyen leírást, ezért indítottam el. Csak ez a termék érdekel. Tudom, hogy a fotón lévő olvasó diagnosztika, képes a Wow Whürt, és a Delphi (ds100e, Ds150e) pc-s szoftverekkel kommunikálni. Tudtok Mobil applikációt, ami tutira működik vele? Köszi a segítséget
Szia!
Ezt találtam. Én egy kicsit drágábbat (Autel Maxikom 808TS) használok. Kiolvasásra mindent tud, töröl stb. Érdemes áldozni egy picit rá. Van egy kábelhibák, meg egy CANBUS-os csoport is. A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2020
Szia. A Gyári pc-re lévő software megvan. De én mobilon, Bluetooth-on keresztül akarom használni.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2020
Moderátor által szerkesztve
Kérdezz rá a "Vag-com-hex interfész (kábel hibák)" csoportban. Ők elég sok eszközt, és hozzá tartozó szoftvert ismernek. De az OBD kulcsszóra is 8 topikot dob fel a belső kereső.
Ezeket próbáltam, progiba nem kommunikál
|
Bejelentkezés
Hirdetés |