Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Nem lehet, hogy ez egy sima Bc337?
Az is NPN.
Nem tudom...
De van Dx3c37 tranzisztorom is aminek az adatlapját keresem. Ez viszont PNP.... Van még egy négylábú fémtokos alkatrészem amin szerintem cirill betűk vannak. 36w9: szerepel rajta (vagy ehhez hasonló) Kivagyok már az ismeretlen alkatrészek keresgélésén... Régen mindenki gyártott dokumentáció nélkül a sufniban vagy a TSZ egyik szabad sarkában alkatrészt? A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2018
Nem, csak sokan szerettek fura típusszámot adni az alkatrészeiknek, kódolni őket. Az oroszok odáig is elmentek, hogy színes pöttyökkel jelölték meg a tranzisztorokat.
Ami miatt nem találsz adatlapokat a neten az az, hogy ezek régi alkatrészek és nincsenek feltöltve a netre. Ha már a gyár sem létezik akkor szinte kizárt, hogy a korabeli részletes adatlapok, dokumentumok felkerüljenek a netre. Pl. a TESLA 1983-1984-es katalógja két darab egyenként 750 oldalas könyv. Ki lesz az a mazochista aki azt beszkenneli, felcímkézi és kereshetővé teszi a neten? Bár mondjuk pont a TESLA-nak van virtuális katalógja a neten.
Hogy ki volt az az elvetemült aki kitalálta ezt a rendszert: orosz tranzisztorok jelölési rendszere.
Az ellenség megtévesztésére... Annak idején ez a táblázat nem volt publikus, kommersz darabokhoz volt пасспорт.
Egy kis segítség ha nem törlik sajnos nem fér ide a mérete miatt .
RFT
Sziasztok. A képen látható tasztatúrával egybe épített LCD kijelző adatlapját keresem.Puskás börzén volt az ingyen elvihető dolgok között. Sokat tudna segíteni, ha kilehetne deríteni, hogy mibe volt beépítve.
DENSITRON DTF05303-5 felirat taláható rajta. Segítséget előre is köszönöm
Sziasztok. LCD TV demodulátor egységének keresném legalább a lábkiosztását.
dtt-8d1c/t1146 Válaszokat előre is köszönöm.
Hello, van egy M DIY BL1200 névre hallgató bluetooth modulom, az ezen található AP1508 IC adatlapját keresném, ha meglenne valakinek, kérném.
Sziasztok! CM0016AD DAC IC adatlapját keresem vagy valami olyan TV rajzot, ahol a lábkiosztás látszik. Toshibáék követték el, DIP20 tokban.
Üdvözlet
Kapucsengő panelon van egy ic és nem találok adatlapot ebben kérnék segítséget a neve : NEUTRON 70123A 14 lábú smd . Előre is köszönöm .
Üdv Topi!
Nekem van egy PLS-2100B lézeres vonalkód olvasóm RS232 csatlakozóval. Meg van hozzá a gyári kis könyv is, amibe a konfigurációs vonalkódok vannak, de nincs tápegységem. Sosem volt használva... Be szeretném üzemelni. Azt se tudom, hogy mekkora feszültséggel kellene megtáplálni. Tudsz segíteni?
Adatlapot keresek az XR1075CP IC-ről. Előerősítő kapcsolást (hangszínszabályzó+Surround) találtam, de rendes adatlapot nem. Alin, Ebay-on lehet kész panelt is kapni amely erre az IC-re épül. Köszi a segítséget.
Régi Evig lemez ellenállásokról van valakinek valamilyen leírása?
Az is segítség lenne, ha valaki meg tudná mondani a 14 bevágásos (7 az egyik 7 a másik oldalról) ellenállásnak a jellemzőit. A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2019
Üdv mindenkinek!
A címben szereplő tungsram adótrióda adatlapját keresem, köszönöm előre is a segítséget! (Karakterisztikák kellenének, a statikus értékeket megtaláltam).
A Vademecum-on megtalálod a csövet.
Köszönöm!
Nem pontosan annak a karakterisztikáit tartalmazza ha jól látom, de hozzávetőlegesnek megteszi.
Az SAA1289 adatlapját keresem. Csak SAA1293-t találtam.
Sziasztok!
Régebbi szkópcsőről ha valakinek van adatlapja azt nagyon megköszönném. a bekötés ugyan megvan de a paraméterei érdekelnének. Típusa: D7-180 WB AEG gyártmány. Gugli most nem volt a barátom. Köszönöm: Gábor
Sziasztok!
LGT8P22A feliratú 16 lábú SMD Ic-ről keresnék adatlapot. A gugli nem barátom
A hozzászólás felhasználói kérésre törölve.
Szia!
Sokat keresgéltem és a következőket találtam az NDK -s tranzisztorról. Mindkettő NPN kell legyen a következők miatt: Idézet: „"A félvezetők GDR nómenklatúrájában az első betű diszkriminálja a használt anyag, a legfontosabb: "S" szilícium. A második betű határozza meg a legjobban az alkatrész kívánt alkalmazását Fontos: "C" alacsony fogyasztású, alacsony frekvenciájú, "S" kapcsol, "D" pedig nagy teljesítmény, alacsony frekvencia és "F" alacsony teljesítmény, nagy frekvencia. " "Mint melléklete, az X2, X8 stb megvan a dátumkód (de nem értem, nem tudom pontosan megmondani kódolás) - tehát kissé változhat. " ” http://www.elektron-bbs.de/elektronik/tabellen/datum.htm -gyártási időkód. "Спасибо. C37 получается BC237. А 307 это BC307? Не могу понять." Ezt fordíts le a google -val. A fémtokos orosz alkatrész lehet nf tranzisztor vagy fet. A képen olvasható felirat szerintem a gyártási kód.( 3BSz91) ha jó a kopott orosz tudásom.. Milyen szerkezetben vannak ezen alkatrészek.jó lenne látni többet a panelből. Ennyit tudtam, hátha segít. Üdv. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2020
Szia!
Nekünk se. Valószínű, hogy valami nagyon titkos (fals feliratú) mikrovezérlő lehet vagy más. Gondolod itt megtaláljuk? A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2020
Lényeg, hogy a készülékedet végül is sikerült megjavítanod adatlap nélkül is!
Sziasztok. Keresnék ehhez a géphez egy használati utasítást (kapcsolással mindennel )
HP 5036A Microprocessor Lab Válaszokat előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |