Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia! De jó! Legalább nem kell kidobnom. Adok szívesen.
Keresek hibás fűtőventilátort, és továbbra is keresek hibás powerbankot. Természetesen szívesen adok cserébe bármilyen lehetetlennek tűnő dolgot, ami nálam előfordulhat.
Idézet: „Keresek hibás fűtőventilátort” És mik a paraméterek? Használt, de működőképes is jó?
Mivel itt ingyen elvihető dolgok iránt szabad érdeklődni, hibátlan dolgot nem akartam kérni, de ha neked nincs szükséged a hibátlanra, természetesen örömmel elfogadom. Meg hát szükségem is lenne rá.
A méretről, feszültségről, teljesítményről semmit nem írsz ?
Ezek vannak. Mind működnek, és mind DC 12V.
Bocsi, én csak a ventilátor szót vettem észre.
1-2-t vinnék belőlük, hogy másnak is maradjon, de csak jövő hét végén.
Mit fűt? Autó, fürdőszoba? Ilyet tudok adni: Szürke, ~10×20×30 cm, elől rácsos, felül többfokozatú, fehér, billenő kapcsoló. Képet most nem tudok.
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2019
Ha konnektorba dugható, akkor jó lesz. Hol található?
Persze, vasalócsatlakozós. Zsinórt is adjak hozzá?Jelenleg B.Györökön, de a jövő hét végére Pesten lesz.
Üdv!
Ha van valakinek BF259 tranzisztora, akár bontott, akár (régi!)új, érdekelne 2db. Fizetek is érte ha kell. Csak ezért nem szeretnék 2k postát fizetni, meg nem szeretnék hamisítványt se kifogni. köszi!
Szia!
Küldök levélben. A többit privátban.
Persze, mókuskerék. Ha jól beállítod, szinte hangtalan (leginkább 60 felett )"Fűtőventilátort keresek"
Írj vagy hívj, amikor már itt vagy és megbeszéljük a találkát. Addig is köszönöm. Van olyan valami, amire szükséged lenne? *** Telefonszám eltávolítva.
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2019
Moderátor által szerkesztve
Valójában legalább kettő kellene, de ezt így már nem mertem leírni itt. Lehet hibás is (majd megoldom).
Kettő biztos van. Mindkettő működött pár éve még.
A telefonszámod ne írd ki! Rossz emberek mindig vannak.
Remélem én is tudok neked segíteni. A telefonszámomat tévedésből itt írtam le (el is távolították jogosan). Privátban megírom.
Ha valakinek van elfekvőbe alaplapja,ami rá van irva :FC GIGABYTE CA - P35-bs3L Multi-core Cpu DDR II 800/1066 FSB 1333.Procival . Ha nem túl sok fizetek is érte vagy valami csere is szóba jöhet.Már mindent kicseréltem benne de nem indúl.
Üdv!Ha van valakinek kis RC helikopter töltője akár usb-s is azt elfogadnám.Köszönöm
Keresnék DVD írót, akár a régi nagy 5,25-ös méretben is ami kezeli a DVD-RAM lemezt.
Találtam pár darabot otthon amit kb. 11-12 éve írtam meg, kíváncsi lennék mi van rajta de évek óta nincs optikai meghajtóm már. IDe vagy Sata mindegy, van átalakítóm. Személyesen Pécel, Csömör, Maglód, Kistarcsa-Nagytarcsa-Kerepes, Bp. 16-17. kerületben elmennék érte. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2019
Ha nem akarod írni, hanem csak olvasni a lemezt akkor nem kell hogy író legyen.
Van DVD íróm és olvasóm is ami számomra felesleges, Kőbánya 10 ker.
Köszönöm.
Ha nem érkezik ajánlat közelebbről akkor jövő év elején élnék a lehetőséggel. (azért nem azonnal mert a vagyonvédelemben dolgozok és az ünnepek nekünk katasztrófa a szinte nonstop beosztás miatt)
Esetleg ha valaki kiselejtezne egy működő PC amin windows 10 van mert az enyém az utolsókat rúgja ,elfogadnám szivesen
|
Bejelentkezés
Hirdetés |