Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV adó

Témaindító: loky93, idő: Máj 29, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 9
(#) menyus válasza davidka hozzászólására (») Márc 18, 2008 /

Kicsit átrajzolgattam, remélem így már ki tudod bogózni...
Amit nem írtam de lényeg! : A panel két oldalas, a BUTTON oldala egybefüggő föld. Ahol a PCB n "GND" (földelés) jel van, ott át kell fúrni a panelt és galvanikusan össze kell kötni (egy darab vékogy vezeték beforrasztásával) a túloldali egybefüggő földfelülettel. Ez kicsit bonyinak hangzik de házilagos vasalásos gyártással ilyen macerás kétoldalas panelt gyártani.

VIDEOAMP2.pcb

(#) davidka hozzászólása Márc 18, 2008 /

Köszönöm szépen a segítséged! Már csak egy modulátort kell találnom
(#) loky93 hozzászólása Máj 29, 2008 /

Sziasztok!

Kellene nekem olyan rádiós eszköz amivel a koax kábel helyettesíthető.kb.:30 méterre kellene.Remélem értitek mire gondolok.

A válaszokat előre is köszi!!!
(#) AMD válasza loky93 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

It van egy. 50 méteres hatótávolsággal.

tvado.gif

(#) loky93 válasza AMD hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Kösz a gyors választ!!!

Csak olyan kellene amivel a tv adókat tudom továbbítani.koax csatlakozóval.Vagy ez olyan?

Ez olyan hogy rákötsz valami videó forrást és 50 méteres körzetben látod a tv-ben vezeték nélkül.

Lehet hogy az is jó lesz!Mégegyszer kösz!
(#) loky93 hozzászólása Máj 29, 2008 /

megyek is és megcsinálom

Kapok pontot?

Lehet
ha működik akkor igen
de akatrészt még később veszek
majd holnap kiderül

Én már megépítettem és működött.

Olvasd el a VHF tv adós részt: itt
(#) Ricsi89 válasza AMD hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Ezzel csak az a gond, hogy neki nem ilyen kell, hanem amivel meglévő tv jelet tud kisugározni, hogy ne antennakábelen kelljen elvinni a jelet. :yes:
(#) Ricsi89 válasza loky93 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Helló
Pontosan mihez kell, és milyen sávra/frekvenciára? Ezek után már el lehet indulni.
(#) loky93 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

hát azt nemtom hogy milyen sáv,csak annyit tudok mondani amit te írtál az előző válaszodban:

"amivel meglévő tv jelet tud kisugározni, hogy ne antennakábelen kelljen elvinni a jelet."

bármilyen ötletet szívesen fogadok

Helló
Pontosan mit akarsz mivel összekötni? Videó-->Tv? vagy mi? Nem mindegy, hogy fix frekvenciát akarsz átvinni, vagy olyat mint például a kábeltv.

úgy az a jel ami bejön az utcáról,az a szobámban lévő tv-n kívül egy másik tv-n is látható legyen ,csak a kábel helyett adó legyen
(#) loky93 válasza loky93 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

szal ugyanúgy mintha a tv-be beledugnám a kábelt, csak kábel helyett egy adó van
(#) Novak válasza loky93 hozzászólására (») Máj 29, 2008 / 4

Amit AMD küldött rajz az abszolút nem jó a célra, az teljesen más. Megvenned sem érdemes az alkatrészeket!
Amit te szeretnél az igazából nem nagyon valósítható meg! A kábelen nem egy konkrét frekvenciájú jel vagy videójel van... Ott eleve rádiófrekvenciás jelek vannak (jópár száz MHzet átfogva), így azokat rádióadóval nem fogod tudni továbbítani! Vegyél kábelt, mert ilyet egészen biztosan nem tudsz csinálni!
Üdv

Esetleg egy szélessávú erősítő, amit rákötsz egy antennára, és azt tudod fogni a másik tv-re kötött kisebb antennával.
(#) loky93 válasza Novak hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Lehet hogy igazad van

azt hogy??
(#) DonCarlos válasza AMD hozzászólására (») Máj 30, 2008 /

Hello!

Ez a kapcsolás megfelelő egy video kamera képének tv-re küldésére? Valaki más megépítette ezt már?
(#) loky93 válasza DonCarlos hozzászólására (») Máj 30, 2008 /

igen,tökéletes vez.nélküli camerának
(#) loky93 válasza AMD hozzászólására (») Máj 30, 2008 /

megépítettem,rátettem automata keresőre a tv-t de semmi életjel Ilyenkor mivan?jó lenne ha működne!
(#) Novak válasza loky93 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

Automata keresővel soha az életben nem fogod megtalálni. Legalábbis nekem még soha nem sikerült, pedig egy párszor építettem már meg az adót. Digitális hangolású TVn eleve nagyon nehéz megtalálni és beállítani elfogadható minőségűre a képet. Én egy régi, kis fekete-fehér, "tekerős-hangolású" TVn szoktam venni a jelet, azon gyorsan meg lehet találni, és nagyon pontosan rá lehet állni az adóra.
Digitális hangolással csak a szívás van ilyen gyenge jel esetén.
(#) Novak válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

szélsessávú erősítő az azért kemény lenne... 50-850 MHz-re egy szélessávú erősítő azért az már feladat... főleg úgy, hogy utána 30 méterre még elszóljon
Inkább vicces mint megvalósítható!
(#) loky93 válasza Novak hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

de neken nincsen ilyen tv-m.
Mit csináljak???
(#) Novak válasza loky93 hozzászólására (») Máj 31, 2008 /

akkor állítsd be a TVt VHF sávra, és próbáld meg az adót oda hangolni ahol a TVvel vagy. Jobbat sajnos nem tudok. De nem lesz egyszerű az biztos! Türelem!
Ha nem jön be semmi, akkor a TVn hangolj egy kicsit arrébb, és próbáld újra...
Következő: »»   3 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem