Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV adó
Kicsit átrajzolgattam, remélem így már ki tudod bogózni...
Amit nem írtam de lényeg! : A panel két oldalas, a BUTTON oldala egybefüggő föld. Ahol a PCB n "GND" (földelés) jel van, ott át kell fúrni a panelt és galvanikusan össze kell kötni (egy darab vékogy vezeték beforrasztásával) a túloldali egybefüggő földfelülettel. Ez kicsit bonyinak hangzik de házilagos vasalásos gyártással ilyen macerás kétoldalas panelt gyártani.
Köszönöm szépen a segítséged! Már csak egy modulátort kell találnom
Sziasztok!
Kellene nekem olyan rádiós eszköz amivel a koax kábel helyettesíthető.kb.:30 méterre kellene.Remélem értitek mire gondolok. A válaszokat előre is köszi!!!
It van egy. 50 méteres hatótávolsággal.
Csak olyan kellene amivel a tv adókat tudom továbbítani.koax csatlakozóval.Vagy ez olyan?
Ez olyan hogy rákötsz valami videó forrást és 50 méteres körzetben látod a tv-ben vezeték nélkül.
Lehet
ha működik akkor igen de akatrészt még később veszek majd holnap kiderül
Ezzel csak az a gond, hogy neki nem ilyen kell, hanem amivel meglévő tv jelet tud kisugározni, hogy ne antennakábelen kelljen elvinni a jelet. :yes:
Helló
Pontosan mihez kell, és milyen sávra/frekvenciára? Ezek után már el lehet indulni.
hát azt nemtom hogy milyen sáv,csak annyit tudok mondani amit te írtál az előző válaszodban:
"amivel meglévő tv jelet tud kisugározni, hogy ne antennakábelen kelljen elvinni a jelet." bármilyen ötletet szívesen fogadok
Helló
Pontosan mit akarsz mivel összekötni? Videó-->Tv? vagy mi? Nem mindegy, hogy fix frekvenciát akarsz átvinni, vagy olyat mint például a kábeltv.
úgy az a jel ami bejön az utcáról,az a szobámban lévő tv-n kívül egy másik tv-n is látható legyen ,csak a kábel helyett adó legyen
szal ugyanúgy mintha a tv-be beledugnám a kábelt, csak kábel helyett egy adó van
Amit AMD küldött rajz az abszolút nem jó a célra, az teljesen más. Megvenned sem érdemes az alkatrészeket!
Amit te szeretnél az igazából nem nagyon valósítható meg! A kábelen nem egy konkrét frekvenciájú jel vagy videójel van... Ott eleve rádiófrekvenciás jelek vannak (jópár száz MHzet átfogva), így azokat rádióadóval nem fogod tudni továbbítani! Vegyél kábelt, mert ilyet egészen biztosan nem tudsz csinálni! Üdv
Esetleg egy szélessávú erősítő, amit rákötsz egy antennára, és azt tudod fogni a másik tv-re kötött kisebb antennával.
Hello!
Ez a kapcsolás megfelelő egy video kamera képének tv-re küldésére? Valaki más megépítette ezt már?
megépítettem,rátettem automata keresőre a tv-t de semmi életjel Ilyenkor mivan?jó lenne ha működne!
Automata keresővel soha az életben nem fogod megtalálni. Legalábbis nekem még soha nem sikerült, pedig egy párszor építettem már meg az adót. Digitális hangolású TVn eleve nagyon nehéz megtalálni és beállítani elfogadható minőségűre a képet. Én egy régi, kis fekete-fehér, "tekerős-hangolású" TVn szoktam venni a jelet, azon gyorsan meg lehet találni, és nagyon pontosan rá lehet állni az adóra.
Digitális hangolással csak a szívás van ilyen gyenge jel esetén.
szélsessávú erősítő az azért kemény lenne... 50-850 MHz-re egy szélessávú erősítő azért az már feladat... főleg úgy, hogy utána 30 méterre még elszóljon
Inkább vicces mint megvalósítható!
de neken nincsen ilyen tv-m.
Mit csináljak??? |
Bejelentkezés
Hirdetés |