Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   15 / 130
(#) hege88 válasza Karcsi59 hozzászólására (») Jan 15, 2020 /

KöszönÖM, de vidéki vagyok...

Na azért méG_Egyszer,: ha valakinek_VAN ILYEN:_Bővebben: Link_egy fél_marékkal, kérem, írjon rám.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2020
Moderátor által szerkesztve

s-l500.jpg

(#) hege88 hozzászólása Jan 21, 2020 /

Ha valakinek van felesleges PATA Disk On Module egysége (bármekkora jó), Vagy IDE-s CF adapter egy felfele kerekített postaköltség térítés fejében elfogadnám. Úgy emlékszem ipari egységekben is használtak ilyet. Régi Dos-os masinákban tudnám hasznát venni.
(#) szucsistvan123 hozzászólása Jan 27, 2020 /

Üdv!

Keresek a képen látható szigetelő alátéteket BNC aljzathoz. minimum 6-6 darabra lenne szükségem.
(régi amcsi műszerbe kellene)
Fizetnék is érte.

Köszi!
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2020
(#) pipi válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 27, 2020 /

Ha nem kell puhának lennie, akkor 3d nyomtatás jutott eszembe
Ha puha, akkor vizvezetékes boltból több darabból összerakni ?
(#) szucsistvan123 válasza pipi hozzászólására (») Jan 27, 2020 /

Kemény anyagból kellene!
Van 3d nyomtatóm, de ilyen kicsi tárgyaknál nagyon pontatlan (gyenge a váz, és berezonál).
Akkor már inkább esztergáltatnám, csak gondoltam hátha van valakinek.
(#) pipi válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Nem hinném hogy ehhez olyan nagy pontosság kellene, simán lötyöghet a lyukban, a csavar úgyis összehúzza. Mire kerítesz egy esztergályost, százszor kinyomtathatod, anyagban sem sok, még ha kísérletezel a méretekkel is...
Mikor még nem tudtam rajzolni(bár most sem vagyok benne profi ), egy hasonló nyomógombot kinyomtattam, megmértem, kiszámoltam hány százalékkal nagyobb mint kellene, és egyszerűen ciurában kicsinyítettem...
(#) FAZ1 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Amennyiért ezeket mind kiesztergálná egy mester, azt ki se merem számolni!
(#) szucsistvan123 válasza pipi hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Jó de a rétegek csúszkálnak el nálam! azt meg nehéz kikompenzálni.
A kinyomtatott tárgy meg baromi ocsmány lesz.

De megoldódott, egy fórumtárs felajánlotta hogy kinyomtatja.
(#) tbarath hozzászólása Jan 28, 2020 /

Sziasztok,

Egy beültetett SOIC-8-as (?) flash chip-et kellene programoznom, ehhez keresek elsősorban olyan csipeszt, amit rá tudok csattintani (de akár komplett CH341-es programozót is). Kölcsön is érdekelne 1-2 hétre (eléggé ismeretlen terület ez nekem, szóval nem hiszem, hogy 1 délutános meló lesz).
Ha valakinek van eladó akkor az is érdekelhet, illetve ha valahol Pesten "normális áron" lehet kapni, akkor az is. Értsd: nem egy noname webshop árulja 4x annyiért (+szállítás), mint amennyibe Kínából free shippinggel megjön, drágább, mint többezer tranzakciós, EU-s eladótól szállítással együtt. Illetve engem a "gagyi" érdekel, nem akarok 7+fáért 3M-et venni, nem rendszeres munkához kell.

Köszi,
Tamás
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2020
(#) nedudgi válasza tbarath hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Ilyesmit keresel?
(#) tbarath válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Igen, ez is tökéletes, de az se probléma, már kábel is van rajta a másik végén valamilyen 2,54" csatlakozóval.
(#) nedudgi válasza tbarath hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Ez pont olyan állapotban van, mint a képen látható. Pár hétig nincs szükségem rá. Én a pár centes csipeszekkel szoktam rá csatlakozni.
Bővebben: Link
(#) tbarath válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 28, 2020 /

Wow, köszi! Írok privátot.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 31, 2020 /

Már szervezés alatt van egy gyűjtés de még szeretnék bővíteni a régi huzal ellenállásokból. Ha valaki nagy tételben lomtalanítana megköszönném. Itt van két példa. Az értéke másodlagos. Majd a helyzet adja magát.
(#) proli007 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 31, 2020 / 2

Hello! Ezek nem huzal, hanem szénréteg ellenállások. Amit látsz, az a köszörülés a paláston.
Egyébként pedig régi huzal ellenállást, legfeljebb 470 Ohm-ig érdemes alkalmazni, mert a vékony menetek lelazulnak, a lakk lepereg és a korrózió megeszi Őket. De még az elszabadult szakadt huzalvég is tud tüzet gyártani a 200..400V nál..
(#) jani1987 válasza proli007 hozzászólására (») Jan 31, 2020 /

Én kérek elnézést a pontatlan meghatározásért.
(#) Karcsi59 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 3, 2020 /

Szia!
Ilyenből egy marékkal tudok adni. Konkrétabban negyed-, fél- és egy Wattos, szénréteg ellenállásokból, mindenféle Ohm értékből. IV. vagy XVI. kerületben tudunk találkozni?
(#) jani1987 válasza Karcsi59 hozzászólására (») Feb 3, 2020 /

3 műszakban dolgozok és nem járok Budapesten. Esetleg ha mások is adnak hozzá akkor egyben lepostázod. Granpanak van egy megbízása és a zuglói Tescoban veszi át a ferci csomagját.
(#) Karcsi59 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 3, 2020 / 1

Akárhogy is, az ellenállások már granpánál vannak, vállalta hogy eljuttatja neked. Két marék lett végül. Bocs.
(#) jani1987 válasza Karcsi59 hozzászólására (») Feb 3, 2020 /

Örülök minden felajánlásnak. Majd meg hálálom valahogy.
(#) Karcsi59 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 4, 2020 /

Nekem már meghálálta granpa, egy számomra értékes dologgal, és mivel ezt a mostani kézbesítést is ő vállalta feléd, neki háláld meg ha szeretnéd. Én csak simán örülök, ha segíthettem.
(#) Moderátor hozzászólása Feb 5, 2020

Kérjük, hogy a rend megőrzése érdekében maradjatok a témánál, és az OFF ne folytatódjon, ez a topik nem erre való. Köszönjük.
(#) FAZ1 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 6, 2020 /

Van nekem egy kis dobozzal, ha esetleg érdekelne
- a nagy többsége Remix gyártmányú, barna színű.
De van mellette néhány kék (azok pontosabbak), néhány zöld, piros meg szürke (azok orosz, NDK, meg mittudomén féle gyártmányok).
(#) jani1987 válasza FAZ1 hozzászólására (») Feb 6, 2020 /

Elfogadom. Már csak az ide jutásba kell megállapodni.
(#) FAZ1 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 6, 2020 /

Hol van az az "ide"?
Ha viszont nem annyira publikus, eljöhetne priviben ...
(#) Gafly válasza FAZ1 hozzászólására (») Feb 6, 2020 /

Granpa gyakran van arra, ahal laksz.
(#) afp válasza synergy hozzászólására (») Feb 6, 2020 /

Szia!

Ha még aktuális a kattogós érintkező, akkor most találtam az egyik alkatrészes dobozban 4 darabot.
Írok üzenetet is.

Üdv:
AFP
(#) jani1987 válasza FAZ1 hozzászólására (») Feb 6, 2020 /

Granpa kéri, hogy szóljak. Elmegy érte. A többit privátban.
(#) synergy válasza afp hozzászólására (») Feb 7, 2020 /

Szia,

persze, mindig jól jön, ha van tartalék.
köszönöm.
Üdv
Zoli
(#) kalmi.kalmi hozzászólása Feb 7, 2020 /

Ehhez a csatlakozó aljzathoz keresek dugó részt. 6 tüske van benne 5mm lábtávolsággal, ill. az utolsónál 7.5mm a lábtáv. Megköszönném ha valaki tudna adni egyet, vagy megmondja a csati nevét. Köszönöm előre is !
Következő: »»   15 / 130
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem