Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
KöszönÖM, de vidéki vagyok...
Na azért méG_Egyszer,: ha valakinek_VAN ILYEN:_Bővebben: Link_egy fél_marékkal, kérem, írjon rám. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2020
Moderátor által szerkesztve
Ha valakinek van felesleges PATA Disk On Module egysége (bármekkora jó), Vagy IDE-s CF adapter egy felfele kerekített postaköltség térítés fejében elfogadnám. Úgy emlékszem ipari egységekben is használtak ilyet. Régi Dos-os masinákban tudnám hasznát venni.
Üdv!
Keresek a képen látható szigetelő alátéteket BNC aljzathoz. minimum 6-6 darabra lenne szükségem. (régi amcsi műszerbe kellene) Fizetnék is érte. Köszi! A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2020
Ha nem kell puhának lennie, akkor 3d nyomtatás jutott eszembe
Ha puha, akkor vizvezetékes boltból több darabból összerakni ?
Kemény anyagból kellene!
Van 3d nyomtatóm, de ilyen kicsi tárgyaknál nagyon pontatlan (gyenge a váz, és berezonál). Akkor már inkább esztergáltatnám, csak gondoltam hátha van valakinek.
Nem hinném hogy ehhez olyan nagy pontosság kellene, simán lötyöghet a lyukban, a csavar úgyis összehúzza. Mire kerítesz egy esztergályost, százszor kinyomtathatod, anyagban sem sok, még ha kísérletezel a méretekkel is...
Mikor még nem tudtam rajzolni(bár most sem vagyok benne profi ), egy hasonló nyomógombot kinyomtattam, megmértem, kiszámoltam hány százalékkal nagyobb mint kellene, és egyszerűen ciurában kicsinyítettem...
Amennyiért ezeket mind kiesztergálná egy mester, azt ki se merem számolni!
Jó de a rétegek csúszkálnak el nálam! azt meg nehéz kikompenzálni.
A kinyomtatott tárgy meg baromi ocsmány lesz. De megoldódott, egy fórumtárs felajánlotta hogy kinyomtatja.
Sziasztok,
Egy beültetett SOIC-8-as (?) flash chip-et kellene programoznom, ehhez keresek elsősorban olyan csipeszt, amit rá tudok csattintani (de akár komplett CH341-es programozót is). Kölcsön is érdekelne 1-2 hétre (eléggé ismeretlen terület ez nekem, szóval nem hiszem, hogy 1 délutános meló lesz). Ha valakinek van eladó akkor az is érdekelhet, illetve ha valahol Pesten "normális áron" lehet kapni, akkor az is. Értsd: nem egy noname webshop árulja 4x annyiért (+szállítás), mint amennyibe Kínából free shippinggel megjön, drágább, mint többezer tranzakciós, EU-s eladótól szállítással együtt. Illetve engem a "gagyi" érdekel, nem akarok 7+fáért 3M-et venni, nem rendszeres munkához kell. Köszi, Tamás A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2020
Ilyesmit keresel?
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2020
Igen, ez is tökéletes, de az se probléma, már kábel is van rajta a másik végén valamilyen 2,54" csatlakozóval.
Ez pont olyan állapotban van, mint a képen látható. Pár hétig nincs szükségem rá. Én a pár centes csipeszekkel szoktam rá csatlakozni.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2020
Már szervezés alatt van egy gyűjtés de még szeretnék bővíteni a régi huzal ellenállásokból. Ha valaki nagy tételben lomtalanítana megköszönném. Itt van két példa. Az értéke másodlagos. Majd a helyzet adja magát.
Hello! Ezek nem huzal, hanem szénréteg ellenállások. Amit látsz, az a köszörülés a paláston.
Egyébként pedig régi huzal ellenállást, legfeljebb 470 Ohm-ig érdemes alkalmazni, mert a vékony menetek lelazulnak, a lakk lepereg és a korrózió megeszi Őket. De még az elszabadult szakadt huzalvég is tud tüzet gyártani a 200..400V nál..
Én kérek elnézést a pontatlan meghatározásért.
Szia!
Ilyenből egy marékkal tudok adni. Konkrétabban negyed-, fél- és egy Wattos, szénréteg ellenállásokból, mindenféle Ohm értékből. IV. vagy XVI. kerületben tudunk találkozni?
3 műszakban dolgozok és nem járok Budapesten. Esetleg ha mások is adnak hozzá akkor egyben lepostázod. Granpanak van egy megbízása és a zuglói Tescoban veszi át a ferci csomagját.
Akárhogy is, az ellenállások már granpánál vannak, vállalta hogy eljuttatja neked. Két marék lett végül. Bocs.
Örülök minden felajánlásnak. Majd meg hálálom valahogy.
Nekem már meghálálta granpa, egy számomra értékes dologgal, és mivel ezt a mostani kézbesítést is ő vállalta feléd, neki háláld meg ha szeretnéd. Én csak simán örülök, ha segíthettem.
Kérjük, hogy a rend megőrzése érdekében maradjatok a témánál, és az OFF ne folytatódjon, ez a topik nem erre való. Köszönjük.
Van nekem egy kis dobozzal, ha esetleg érdekelne
- a nagy többsége Remix gyártmányú, barna színű. De van mellette néhány kék (azok pontosabbak), néhány zöld, piros meg szürke (azok orosz, NDK, meg mittudomén féle gyártmányok).
Elfogadom. Már csak az ide jutásba kell megállapodni.
Hol van az az "ide"?
Ha viszont nem annyira publikus, eljöhetne priviben ...
Szia!
Ha még aktuális a kattogós érintkező, akkor most találtam az egyik alkatrészes dobozban 4 darabot. Írok üzenetet is. Üdv: AFP
Granpa kéri, hogy szóljak. Elmegy érte. A többit privátban.
Szia,
persze, mindig jól jön, ha van tartalék. köszönöm. Üdv Zoli
Ehhez a csatlakozó aljzathoz keresek dugó részt. 6 tüske van benne 5mm lábtávolsággal, ill. az utolsónál 7.5mm a lábtáv. Megköszönném ha valaki tudna adni egyet, vagy megmondja a csati nevét. Köszönöm előre is !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |