Fórum témák
» Több friss téma |
Ha jól látom, a J1 bemenetet védi a két szembekapcsolt zéner. Nem egy extra funkció, egy közönséges max 20 mA -es (500 mW -os) áramú zéner jó oda. Például, vagy SMD változat (5D)
A beültetéssel lehetnek problémái, a tokozás miatt.
Üdv
Hol kaphatók vagy mivel helyettesíthetők ezek a biztosítékok? Lehetőleg hazai boltból kellenének és egy helyről. Köszönöm. Szerk.: Nem tudom, miért állítja fejre a képet a fórummotor. A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2020
Rég láttam ilyeneket. Jól emlékszem, flipperben (esetleg amerikai gépben) vannak ilyenek? Itthon is kapható, 6.3 x 32 mm-esekkel lehet helyettesíteni őket. 0.5 A lomha, 2 A normál vagy lomha, 2.5 A normál vagy lomha.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2020
Egy 70-es évekbeli terminálban volt, amerikai gyártmány de európai használatra.
A Littelfuse-ban nem voltam biztos, mert abban nem egy sima szál van, hanem valami ellenállásféle meg tekercs is.
Konkrétan soha nem vizsgáltam meg de valószínűleg forrasztóón van benne. A tekercsnek kinéző valami pedig egy rugó, ami a megolvadó fémből kirátja a vezetéket, megszakítva az áramkört. A fém tömege adja a lassú kioldást. idő kell, amíg átmelegszik.
Nem vagyok biztos a dologban több mint tíz év távlatából de nagyon úgy rémlik, hogy játékgépekben (is) voltak ilyenek, mármint az amerikai gyártmányokban. "Normál" biztosítókra cseréltük az ilyeneket, ebből soha nem volt gond.
Köszönöm!
Szia!
Valami, Wood fémnek hívják. alacsony az olvadáspontja. A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2020
Az a "tekercs" meg pici rugó, hogy olvadás esetén gyorsan tudjon megszakadni. Gyors biztiknél láthatsz ilyet.
Akkor sima gyors biztosítékkal kiváltható, ugye?
Ha a mérete jó, akkor igen.
Nem, de már leírtam egyszer. 0.5 A lomha. Bővebben: Link
Na ez itt a gondom, 2 eltérő válasz. Most melyik a helyes?
Biztos, hogy lomha. Az olvadó fémnek viszonylag sok idő kell, amíg átmelegszik. A gyors biztosítókban csak egy egyszerű vezeték van.
Neked van igazad, modell szerint keresve csak "slo-blo" találatokat látni Ebayen.
Sziasztok! Budapest, Petőfi-híd, budai oldalán találok olyan elektronikai boltot, ahol tudnék venni néhány darab 10MHz-es kvarcot? Vagy valahol a közelében (a hídnak)?
Arwill az ALLEE mellett. XI Bercsényi u.
Hogy van-e nekik nem tudom, nézd meg a honlapot. A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2020
Nekem járhatóbb út a Mikronika, csak a pontos neve nem jutott eszembe.
(mindenáron mikrovill körül forogtam, de azt tudom, hogy nem az)
Azt kell mondanom, hogy neked csak 3-ból 1 marad, kizárásos alapon.
![]() De ott, a hölgy, már legalább húsz éve a szívem csücske. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2020
Üdv, hol lehet itthon ilyet kapni?
560µF 25V ultra low ESR az alábbi márkákból: Nippon, Chemicon, Rubycon, Nichicon, Panasonic, Goldstar Hestore-ban semmilyen 560µF nincs, Kínából meg nem rendelnék hamisítványt. Köszönöm.
Pl ez: Bővebben: Link
Mondjuk ultra low ESR alatt nem tudom mit értesz A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2020
Ha csak ultra low ESR jó, akkor 560µF nincs.
Itt ez van 470µF / 35V ultra low ESR -be.
Köszönöm a válaszokat, csak az 560µF ultra low ESR jó, mert alaplapra kell és abban ugyanaz van.
Biztos működne low ESR-rel is, csak pótolhatatlan az alaplap és nem kockáztatok.
Azt lehet tudni, hogy furatszerelt vagy SMD kell?
Sziasztok!
A képen látható FFC szalagkábelt hol lehet kapni ha lehet Budapesten ? Paraméterek : hossz 150 vagy 200 mm körül osztás 1 mm pólusszám 10 és 12 Csatlakozó is érdekelne mindkettőhöz, egyenes kivezetéssel furatba ültethető (kép) A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2020
Sziasztok!
Polisztirol vágóhoz keresek trafót 28V 5,3A. Esetleg tekercselés is szóba jöhet. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Keresek olyan ( valószínűleg győri ) kollégát, aki annál a boltnál vagy cégnél dolgozott, ahol a QME-400/H típusú "hosszútávú infrasorompót" forgalmazták. Egy haveromat érdekli, van-e a cégnek utódja, ahol még megvásárolható. Nem javításról vagy dokumentációról van szó.
Hali!
A képen látható mikró nyomógombokat milyen jelöléssel próbáljam keresgetni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |