Fórum témák
» Több friss téma |
Igaz, nem néztem meg rendesen, csak a formáját.
Hali! Köszönöm mindenkinek a segítséget. Úgy nézem, ebben van ilyen méret.
Sziasztok,
Tudnátok segíteni abban, hogy a mellékelt képen jelölt kapcsolónak mi a pontos neve és hol lehetne ilyet beszerezni? Ez egy 3d nyomtátófejben található mikro kapcsoló és kiesett az a kis pöcök a kapcsolóból (el is veszett). A gyártó nem árul külön se kapcsolót se elektonikai részt csak egyben lehet megvenni a nyomtatófejet, ami szállítással együtt 80.000 Ft Köszönöm segítségeteket elöre is!
köszi szépen a linket.
Ha más nem lesz akkor megrendelem. Jól lenne ha Magyarországon vagy EU-ban tudnék beszerezni egyet.
Sziasztok! TNY180 IC-t keresek. Tudtok helyet, ahol kapható?
Én hasonló kapcsolókat régebbi CD-DVD olvasókban találtam. Szerintem egy PC botóban találhatsz donort.
Sziaztok!
Szerintetek Asus Laptop/tablethez asus adp-33aw tipusú toltónek a csatlakozóját hol kaphatok? Olyan mint a képen mindkét irányba bedugható
Sziasztok,
Olyan élvilágitós süllyesztett egy/két áramkörös villanykapcsolót keresek ami akkor világit ha fel van kapcsolva. Sokat nézegettem a neten de nem feltétlen derül ki róluk egyértelműen, hogy le vagy felkapcsolt esetben világítanak.
Könnyen lehet, hogy ez a bekötéstől függ.
Elvileg az ujak mind ilyenek ( amiben LED van), de ami hiányozni szokott, nincs ott a dobozban a nullás (N) vezeték, anélkül meg ezek nem müködnek.
A nullát (N) talán még be tudnám húzni, ez viszont feltételezi a 3 bekötési pontot a kapcsolóban (egy áramkörös esetén).
Milyen kulcsszóval keressek pont ilyet?
Sajnos én nem tudom, ha kézbe veszed egyböl látod, hogy van rajta egy N csatlakozo pont.
Én kinai boltokban néztem, ott látni a kapcsolo hátulját is.
Jelzőfényes kapcsolónak hívják, és hogy mikor világít az a bekötéstől függ.
Galfy linkjén láthatod.
Keresek led fénycsőhöz bekötő vezetéket, toldó adaptert.
Tudjátok, hogy hol kapható. Vagy link is jó. EBay, Banggood, stb.
Üdvözlet!
A képen lévő tüske csatlakozóknak keresem az ellendarabját. Mi a neve, hogy keressek rá? Köszönöm!
Első pillantásra ez tűnik jónak: NSG39-4. Mérd le a lábak távolságát, azzal az adattal jóval könnyebb csatlakozót találni.
Sziasztok!
Olyan 3 digites, 7 szegmenses kijelzőt keresek, amire tudok 24VDC BCD kódot kiküldeni. Ismertek esetleg ilyen megoldást? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Olyan szerkezetet keresek, amivel a templomokban ütik a harangot. Jellemzően a negyedeket és az egész órákat. Mi lehet ennek a pontos neve és hol lehet ilyet beszerezni?
Van vezérlő...és van a harangot szólásra biró cucc...a neten találsz cégeket, nézz körül náluk infó ügyben:Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2020
Köszönöm!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |