Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Milyen alud van? Megfelelő keresztmetszetű, hosszúságú, a BURABU-ról továbbítható Csabára.
7x~2mm sodrat. Emberi olvasatban ez szerintem nettó 6(alu).
Mennyisége ~6 menet, négy darabban, D45...50cm… azaz emberi olvasatban: ~6 méter hatos alu drót, négy darabban. Ingyen van (beszerzési áron). Ha kell mnyuggernek, akkor holnap kiviszem a BURABUra (befér a lánfűrész darabok mellé, a táskába).
Hát ez nem sok-érő. Vékony is, rövid is.
Ha a szállítást meg tudod oldani, akkor akad pár dolog itt-ott a padláson, sufniban, célzottan rákeresek, külön szelektálom.
Igazán mnyugger véleményét kérdeztem volna.
De ha szerinted neki nem jó, akkor nem viszem ki holnap a BURABUra. Egy cuccal/gonddal kevesebb. A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2020
Köszi. De ez tényleg vékony. Legalább 10mm2, s legalább 10m kellene.
Idézet: „a láncfűrész darabok” Ez mit takar?
Kálmán benzines láncfűrészének a nálam felejett darabjait jelenti.
Igazándiból egy benzinmotoros láncfűrész dekni/lánc és láncvezető nélkül nem sok használati értékkel bir, kivéve kutya dobálást.
Viszont a láncfűrész kitűnő állapotban van. Ezen alkatrészek visszaszerelése után hadra fogható (a jövő héten).
No ez érdekel.
Tehát robbanómotoros láncfűrész, ami működik is. Hogyé adja?
Sziasztok!
A képen látható Fujifilm kütyühöz keresnék töltőt és adatkábelt. A postát természetesen fizetem!
Paradicsom.
Egy telefont megér, szerintem jófejek... Sajnos én már régen odaadtam az enyémet valamelyik pest találkozón...
Szerintem ilyen kábelt lehet boltban venni.
Töltőnek meg bármelyik telefontöltő megteszi. A legrosszabb eset, ha simán rádugod a számítógép USB bemenetre, ott kijön az 5V töltőáram.
Csak első ránézésre USB-C ám, amiről beszélünk Laci66-al.
Venni persze lehet... A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2020
Sziasztok Gafly és FAZ1 !
Helyileg (Ózdon) ilyet nem találtam, NET-en pedig (lásd a képen) postával kb 4000Ft csak az adatkábel. Ráadásul a kompatibilitás listán nem szerepel a JX300 tipus, amihez kellene. Ugyanaz az aljzat szolgál töltésre és adatátvitelre, de nem biztos hogy az adatkábellel tölteni is lehet a fotómasinát. Ez még mini USB. A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2020
Akkor legalább TE tudod, hogy mire van szükséged.
Én már ennek is nagyon szoktam örülni.
Na, ja!
A kolléga ajánlotta megvételre a kütyüt, de töltő és adatkábel nélkül 5E-ért. Ha veszek hozzá mindent ami kell hogy használhassam már sokba lesz. Ezért pitizek most itt. Jobban járnék ha vennék újat, de arra nem telik.
Én meg csak azért belevau, mert a második Fuji gépemet koptatom, és tudom miről beszélsz...
Meg az a kábel nem az aminek látszik, de ez már egyéni szocpol probléma...
Szia!
Közben lehet hogy megoldódott a fényképező problémám. A régi HP gépemet szétkaptam, és mivel nem láttam benne semmit ami javítható lenne (SMD minden) szomorúan összeraktam. A kíváncsiság kedvéért tettem bele powert éééés működik! Aztán hogy meddig.......??? De ez a Fujifilm megy vissza a gazdájához!
Sziasztok,
esetleg valakinek elfekvőben nincs 1-2 Mikrotik routere, esetleg access pointja, amitől megválna? EoIP tunnelhez kellene majd kb 10MBit/s csúcstempóra. Nem baj, ha sok benne a kilométer. Cserébe fel tudok ajánlani az alábbi tárgyakból az eszközök értékének megfelelően: -nem eredeti arduino mega, uno boardot -wiznet W5100 lelkű ethernet shieldet -eredeti Apple lightning to jack átalakítót (2 éves, ebből kb 4 hónapot használt) -tipikus gyerekjátékban fellelhető DCM-3V motorhoz 3D nyomtatott szivattyúházat Mindezt foxposton, és természetesen mindkét irányba én állnám. A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2020
Sziasztok!
Ha esetleg valaki sűrűn megfordul nagyobb bontók, e-larakók környékén, vagy van hozzáférése ilyesmihez, 50pin SCSI szalagkábel kellene pár darab. Postát, foxpotot természetesen állom.
Sziasztok!
Én egy elkót keresek ami a képen van. Fontos az átmérő. 1 db kellene. Kössz ha lenne valakinek.
A rádiós topikban láttam olyat, hogy valahogyan szétszedhető és a méretcsökkenés okán simán beleszerelhető egy (ill. két) mai elkó. Soha nem fog feltűnni, minőségi paraméterekre meg nem lesz rosszabb, mint ebből egy 40 éve álló másik példány.
Sziasztok, akad valakinek elfekvőben 1db VS1003-as modulja? Sajnos az enyém bekrepált, kínából rendeltem, de az még legalább 3 hét....
Épp a minap kötöttem össze két százas elkót sorba, hogy meg legyen az 50uF. Papírral körbe ragasztottam és egy réteg lakkot neki.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |