Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   74 / 443
(#) IMi válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Hello!
Próbáld ki a font tipusát átállítani "Vectror"-ra
Persze utána nem árt egy "ratsnets"
(#) Attila86 válasza IMi hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Ez így odé, de ettől még amit Kovidivi írt, az továbbra is értelmetlen mert az én nyákomon amit belinkelt nincs is felirat.
(#) kaqkk válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Szerintem azt szeretné tudni hogy az Attila 86 felirat
melyik rétegben készült Így Ha a texet használjuk
a felirat marad a réz és körülötte van egy négyzet kimarva . Nálad a felirat maródott ki
(#) Attila86 válasza kaqkk hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Szerintem nem erre gondolt. Hiszen akkor miért linkelte be EZT a képet?!
(#) Kovidivi válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 7, 2008 /

Várjatok meg engem is majd én elmondom, hogy hogyan gondoltam nyugi!
-szóval: - mivel most egy kis probléma adódott, képet nem tudok csatolni, de a lényeget leírom:
Attila86 megkérdezte, hogy miért linkeltem be ezt a képet: Mert nekem eddig csak úgy sikerült használnom a polygont, hogy még a furat körül is egy négyzetet rajzolt, és azt kihagyta... (ennek a megoldásásra lennék kíváncsi) neked pedig körbefutja! a feliratot hagyjuk, azt hittem, azonos módszerrel oldottad meg a furat körbefuttatásást, mint a furatnál.
Köszi!
(#) deguss válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 7, 2008 / 4

Csak beleolvastam a problematikátokba:

Az öszeköttetésnek ugyan olyan nevűnek kell lennie, mint a polygon-nal rajzolt területnek, amit az ABC-vel lehet elnevezni! De nem látszik rögtön a polygon, csak egy mentés után!
Így:

igykell.png

(#) Kovidivi válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 8, 2008 /

Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a probléma. Csak egy kis figyelmetlenségről volt szó
Elnézést kérek ezért mindenkitől!
(#) IMi válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 8, 2008 /

Hello!
Légyszi oszd meg velünk , mi volt az !
(#) Kovidivi válasza IMi hozzászólására (») Jún 8, 2008 /

Rect-tel próbálkoztam más célzattal, és vele nem tudtam körbefuttatni a furatot, de polygon körbefutja...
(#) Attila86 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 8, 2008 /

Örülök hogy megoldódott a progléma!
Az kavart meg engem, hogy eszembe sem jutott hogy nem polygont használsz, hiszen te is ezt a szót használtad a hozzászólásodban.
(#) Kovidivi válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 8, 2008 /

figyelmetlen voltam. egy régi probléma volt, amit már régen meg szerettem volna kérdezni, és így a részletek kicsit elhomályosodtak... bocsi!
(#) bladika hozzászólása Jún 16, 2008 /

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy eagelben van e CENTRONICS printer csatlakozó? Pontosítva kicsit PCB 90 fokos! Már könnyezik a szemem a sok librarytól amit végig néztem benne, de nem találom. Kerestem CADsofton is lbrt de ott se találtam.

Köszi

Ez a csati:
http://pinouts.ru/connector/36_pin_CENTRONICS_male_connector.shtml
(#) bladika válasza bladika hozzászólására (») Jún 16, 2008 /

Köszi tárgytalan! (megvan)
(#) Norberto válasza bladika hozzászólására (») Jún 16, 2008 /

Esetleg elárulhatnád, hogy merre találtad meg, hátha mások ebből "tanulnak/okuknak", ha legközelebb keresik. :yes:
(#) troby hozzászólása Jún 17, 2008 /

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy régen csináltam egy csomo dolgot eagleben és ezeket kiirtam dvd-re most ujraraktam a gépet és az eaglet is bár már nem nagyon emléxek hogy milyen tipus volt konkrétan de felraktam egy ujabbat 4.16r1 és nem akarja megnyitni semelyiket, felrakatam a 4.10 et és azzal se.
Ilyenkor mit leht csinálni?

Köszi üdv troby

és ezt a hibaüzenetet dobja mindig
(#) elektrocad válasza troby hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Erről itt már sokszor volt szó, az ok a hibaüzenet utolsó sorában található. Illegal copy.
(#) troby válasza elektrocad hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

és mit lehet tenni ellene?

A hibaüzenet azt jelzi, hogy a rajzok készültek illegális verzióban, nem a most telepített verzióra vonatkozik. Megnyitni csak az azonos "illegális" verzióval, pontosabban azzal, amelyikkel készültek, lehet.

Régen olyat is csinált hogy ha eagleből akartam megnyitni ugy nem ment de ha ráhuztam a parancsikonra ugy megnyitotta de csak ha azonos mappában volt a parancsikon ha nem akkor nem nyitotta meg.

azt valahogyan kilehet deriteni hogy amik nekem vannak azok miben készülotek? meg birom valahogy oldani hogy meg lehessen nyitni?

A legtöbben itt lopott, meg nem szakértelemmel "javított" szoftverrel dolgoznak, aztán a topic fele a nyafogással van tele, mert valami nem úgy működik, mint ahogy normál esetben kellene. Ilyenkor a crack készítőjénél kell reklamálni! Az ingyen és lopott szoftverekhez senki nem ad garanciát.
(#) csonthulye hozzászólása Jún 23, 2008 /

Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy az eagleban megtervezett nyákrajzot hogy tudom pdf-be áttenni 1:1-es méretaránnyal? Köszi!
(#) Attila86 válasza csonthulye hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Telepíts fel a gépre egy PDF-nyomtatót! (Pl.: PrimoPDF)
Utána egyszerűen nyomtasd ki az Eagleből, csak a nyomtatásnál a nyomtatóknál a PDF-nyomtató programot válaszd ki, majd nyomj rá hogy nyomtatás! Utána elmentheted a PDF-et ahová csak szeretnéd.

Üdv.: Attila
(#) csonthulye válasza Attila86 hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Köszi!! Ki is próbálom!
(#) fureszk válasza csonthulye hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

PDFcreator is jó neked.
(#) kaqkk válasza csonthulye hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Vagy töltsd le az 5-ös verziót az alapból tudja a pdf-et
(#) tneilc válasza csonthulye hozzászólására (») Jún 24, 2008 /

A Bullzip PDF printer is jó.

http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
(#) jdani hozzászólása Jún 25, 2008 /

Helló. meg lehet az valahogy oldalni, hogy az alkatrészeket akárhova rakjam az eaglebe? nem csak oda ahova ő engedi?
(#) Frankye válasza jdani hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Pontosabban?
A körülhatárolt rész (fehér keret) a NYÁK lemezt szimbolizálja. Ezen belül szabadon teheted le az alkatrészeket, forgathatod, tükrözheted őket, stb.
Sőt, ad absurdum, akár a kereten kívül is leteheted, legfeljebb amikor össze akarod kötögetni a kivezetéseket, akkor fog "nyafizni". Mi több: akár egymás hegyén-hátán is elhelyezheted őket, azt is engedi, csak ellenőrzéskor-routoláskor fog visszapofázni Neked.
Következő: »»   74 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem