Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Hello!
Próbáld ki a font tipusát átállítani "Vectror"-ra Persze utána nem árt egy "ratsnets"
Ez így odé, de ettől még amit Kovidivi írt, az továbbra is értelmetlen mert az én nyákomon amit belinkelt nincs is felirat.
Szerintem azt szeretné tudni hogy az Attila 86 felirat
melyik rétegben készült Így Ha a texet használjuk a felirat marad a réz és körülötte van egy négyzet kimarva . Nálad a felirat maródott ki
Szerintem nem erre gondolt. Hiszen akkor miért linkelte be EZT a képet?!
Várjatok meg engem is majd én elmondom, hogy hogyan gondoltam nyugi!
-szóval: - mivel most egy kis probléma adódott, képet nem tudok csatolni, de a lényeget leírom: Attila86 megkérdezte, hogy miért linkeltem be ezt a képet: Mert nekem eddig csak úgy sikerült használnom a polygont, hogy még a furat körül is egy négyzetet rajzolt, és azt kihagyta... (ennek a megoldásásra lennék kíváncsi) neked pedig körbefutja! a feliratot hagyjuk, azt hittem, azonos módszerrel oldottad meg a furat körbefuttatásást, mint a furatnál. Köszi!
Csak beleolvastam a problematikátokba:
Az öszeköttetésnek ugyan olyan nevűnek kell lennie, mint a polygon-nal rajzolt területnek, amit az ABC-vel lehet elnevezni! De nem látszik rögtön a polygon, csak egy mentés után! Így:
Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a probléma. Csak egy kis figyelmetlenségről volt szó
Elnézést kérek ezért mindenkitől!
Hello!
Légyszi oszd meg velünk , mi volt az !
Rect-tel próbálkoztam más célzattal, és vele nem tudtam körbefuttatni a furatot, de polygon körbefutja...
Örülök hogy megoldódott a progléma!
Az kavart meg engem, hogy eszembe sem jutott hogy nem polygont használsz, hiszen te is ezt a szót használtad a hozzászólásodban.
figyelmetlen voltam. egy régi probléma volt, amit már régen meg szerettem volna kérdezni, és így a részletek kicsit elhomályosodtak... bocsi!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy eagelben van e CENTRONICS printer csatlakozó? Pontosítva kicsit PCB 90 fokos! Már könnyezik a szemem a sok librarytól amit végig néztem benne, de nem találom. Kerestem CADsofton is lbrt de ott se találtam. Köszi Ez a csati: http://pinouts.ru/connector/36_pin_CENTRONICS_male_connector.shtml
Esetleg elárulhatnád, hogy merre találtad meg, hátha mások ebből "tanulnak/okuknak", ha legközelebb keresik. :yes:
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy régen csináltam egy csomo dolgot eagleben és ezeket kiirtam dvd-re most ujraraktam a gépet és az eaglet is bár már nem nagyon emléxek hogy milyen tipus volt konkrétan de felraktam egy ujabbat 4.16r1 és nem akarja megnyitni semelyiket, felrakatam a 4.10 et és azzal se. Ilyenkor mit leht csinálni? Köszi üdv troby
Erről itt már sokszor volt szó, az ok a hibaüzenet utolsó sorában található. Illegal copy.
és mit lehet tenni ellene?
A hibaüzenet azt jelzi, hogy a rajzok készültek illegális verzióban, nem a most telepített verzióra vonatkozik. Megnyitni csak az azonos "illegális" verzióval, pontosabban azzal, amelyikkel készültek, lehet.
Régen olyat is csinált hogy ha eagleből akartam megnyitni ugy nem ment de ha ráhuztam a parancsikonra ugy megnyitotta de csak ha azonos mappában volt a parancsikon ha nem akkor nem nyitotta meg.
azt valahogyan kilehet deriteni hogy amik nekem vannak azok miben készülotek? meg birom valahogy oldani hogy meg lehessen nyitni?
A legtöbben itt lopott, meg nem szakértelemmel "javított" szoftverrel dolgoznak, aztán a topic fele a nyafogással van tele, mert valami nem úgy működik, mint ahogy normál esetben kellene. Ilyenkor a crack készítőjénél kell reklamálni! Az ingyen és lopott szoftverekhez senki nem ad garanciát.
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy az eagleban megtervezett nyákrajzot hogy tudom pdf-be áttenni 1:1-es méretaránnyal? Köszi!
Telepíts fel a gépre egy PDF-nyomtatót! (Pl.: PrimoPDF)
Utána egyszerűen nyomtasd ki az Eagleből, csak a nyomtatásnál a nyomtatóknál a PDF-nyomtató programot válaszd ki, majd nyomj rá hogy nyomtatás! Utána elmentheted a PDF-et ahová csak szeretnéd. Üdv.: Attila
Köszi!! Ki is próbálom!
PDFcreator is jó neked.
Vagy töltsd le az 5-ös verziót az alapból tudja a pdf-et
Helló. meg lehet az valahogy oldalni, hogy az alkatrészeket akárhova rakjam az eaglebe? nem csak oda ahova ő engedi?
Pontosabban?
A körülhatárolt rész (fehér keret) a NYÁK lemezt szimbolizálja. Ezen belül szabadon teheted le az alkatrészeket, forgathatod, tükrözheted őket, stb. Sőt, ad absurdum, akár a kereten kívül is leteheted, legfeljebb amikor össze akarod kötögetni a kivezetéseket, akkor fog "nyafizni". Mi több: akár egymás hegyén-hátán is elhelyezheted őket, azt is engedi, csak ellenőrzéskor-routoláskor fog visszapofázni Neked. |
Bejelentkezés
Hirdetés |