Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Nem árutál el sokat az elképzelt érintkeződről, de én az érintkező felületben látom a problémát. A 10A elég sok. Általában valamilyen bevonattal rendelkező pogácsákat használnak hozzá. Ha ez már megoldott dolog nálad, akkor bocs.
Egy ülésfűtés áramkörébe tartozó "MAR vn575sp CCOUP 810"
IC -t szeretnék venni valahol. Ha lehet nem az Aliról. Van valakinek tippje hol kaphatok ilyet?
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan üzletet mondani a 18. kerületben ahol lehet venni elektronikai alkatrészeket ? Tranzisztor stb. Eddig mindég rendeltem őket, de most lesz arra dolgom és gondoltam beugrok értük.
Igaz nem 18, hanem 19.kerulet..Bővebben: Link
A lakás felújításakor behúztam 12V egyenfeszültségre szánt vezetékhálózatot. Hirtelen felindulásól, utánanézés nélkül, mert én kis naív azt hittem, hogy létezik valamilyen csatlakozó, amit majd egyszerűen megveszek, és felszerelem. A koaxiális, 5,5/2,1 csatlakozóra gondoltam, azt még egy feleség is tudja csatlakoztatni.
Tíz év alatt nem sikerült találni ilyet. Rosszul keresek, vagy tényleg nem létezik ilyesmi?
Nem teljesen világos mit keresel?
Csak csatlakozót, vagy komplett, falidobozba való szerelvényt? Csati bárhol kapható: Bővebben: Link Bővebben: Link Kereséskor inkább tizedespontot használj vessző helyett A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2021
Ez kell neked: Bővebben: Link
Igazad van, nem voltam elég precíz. Komplett, lehetőleg nem süllyesztett fali szerelvényt keresek, csatlakozó több van, mint kellene.
Kereséskor természetesen pontot használok tizedesjelként, de az írott szövegben vesszőt.
Mit értesz komplett, flon kívüli szerelvény alatt? Egy kis műszerdobozt is fel lehet csavarozni a falra, abba pedig olyan aljzatot szerelsz amilyen tetszik.
Nálam ez így (12V DC), mindig kéznél van.
Bakman kolléga is hasonlóra gondolt.
Ilyen jó lenne ?
Ez egy régi bevált és kapható. Da 24-162k A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2021
A műhelyben nekem is így van, de női szemmel nem esztétikus. A hagyományos fali konnektorok esetén a falra szerelt rész tartalmazza a csatlakozót, a burkolatot külön lehet rácsavarozni. műszerdoboz esetén a burkolat vagy pattintós, vagy alulra kerülnek a csavarok, vagy vékony (nem nőbiztos az anyaga).
Ilyesmire gondoltam, de nem teljes szerelvényméretben, a vezetékes telefon fali csatlakozójához hasonló nagyságan.
Köszönöm, ezt ismertem, még gyerekkoromól, fizikailag kisebb méretben gondolkodtam..
Milyen terhelésre gondolsz, a méretét illetően , hány Amper ?
Bővebben: Link
Legfeljebb egy-két amper jutna egy-egy csatlakozóra. A gerinc az más, oda 4mm2 került.
Hali!
Amúgy én ezt a 5.5-os csati dolgot nem erőltetném... Elég ha a gyerek játszik egy vasdarabbal, külcscsal és bedugja a csatiba. Ugye a fali adapteres módi ennek a fordítottja, a fala adapteren dugó van, ami védettebb, a "fogyasztón" aljzat van, ha nincs beledugva a táp, akkor feszültségmentes, nem lehet rövidzárat csinálni... Nálad az aljzaton lenne a folyamatos táp, amit könnyedén rövidre lehet zárni. Valami más csatlakozót választanék, esetleg XLR? ahol az aljzat biztonságosabb, szigeteltek a hüvelyek.
A gyerek elmúlt negyven. A csatlakozó két méter magasan. Biztosíték természetesen lenne.
Olyasmi, mint a mellékletben? A NYÁK lapot kicseréled, létezik beforrasztható aljzat, a lapra mehet sorkapocs (bekötéshez) és biztosító is. Ha a NYÁK-on kicsit kisebb a furat, a csavarral azt is a falhoz lehet húzni úgy, hogy a lap és a doboz feneke között van megfelelő távtartó.
Igen, ilyesmi lesz a megoldás!
Abban reménykedtem, hogy meg lehet úszni kevesebb munkával.
Ez az aljzat nem lenne jó neked?
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2021
Köszönön, de a problémám az, hogy a falra kellene szerelni, valami előregyártott, gyári kivitelben.
Mint például az NP0071, vagy egy telefonaljzatot, még süllyesztett sem jöhet szóba.
Mazda 6 Gh ban el szállít az ülésfűtést vezérlő elektronika IC je. Nevezetesen MAR vn575sp
De nem tudok hol beszerezni. Tud valaki MOn olyan boltot ahol tudok venni? Kínából rendelni nem akarok...
Két hete már kérdezted...azóta lassan már ide is érhetne Kínából - de ha te "nem akarod", akkor nulla közeli eséllyel lesz IC-d.
Sziasztok,
Ilyen, fém 9V-os elemtartót keresnék lehetőleg itthonról a szállítási költség miatt. köszönöm.
Sziasztok!
Antenna építéshez keresek FT50-43-as toroid gyűrűket. Sajnos nem találok magyar beszerzési forrást. @nico Kft forgalmazta de most nekik sincs jelenleg. Ehhez kellene FT 50-43-as ferrit gyűrű. Köszönöm a segítségeteket.
Ha mondjuk vennék valahol valamilyen LED-et, mondjuk a Farnellről, mondjuk COB-ot, akkor hol vehetek meg minden mást ahhoz, hogy csinálhassak belőle mondjuk egy E27-es lámpát, akár szpotot, akár másmilyet? A GU10-es LED lámpáim mind szétrepednek, ezért maradnék a jól beváltnál.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |