Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   105 / 3610
(#) KTobi válasza hapro hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Szia!

A kulcslyukba pillanatragasztó nem rosz ötlet, de mikor nincsennek bent akkor, hogy ne tudjanak bemenni.

Vagy Bővebben: Link Egy kis ötlet ízelítönek

Üdv. Tóbi
(#) Macsek71 válasza hapro hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Nekem sok-sok éve "bejött" a biztosító le-majd felkapcsolása....
(könnyen tettem, mert az ajtóm mellett volt a villanyóraszekrény, mire a zenés szomszéd kijött én már rég.... )
(#) googa válasza KTobi hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Én elolvastam amit belinkeltél. Még én is ideges lettem, pedig semmi ilyesmi nem rémlik az életemből. Kop-kop, ne is legyen...
Mondjuk egyszer a koleszban arra keltem fél 4-kor, a rendszeres fél 3-as fekvés után , hogy iszonyú a dübörgés, csattogás. A szemben lévő szobában leltem a zaj forrására. Ketten fogták az emeletes ágy tetejét, a harmadik pedig egy székkel kalapálta izomból..."mert az leszakadt baz#meg"
(#) válasza hapro hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Szia!

Jelentsd fel őket csendháborításért. Vagy csak szimplán hívd ki a rendőrséget; aztán ha megint zajonganak, akkor megint kihívod őket. Egyszer valahogy csak vége lesz a dolognak...szerintem.
(#) Gery hozzászólása Jún 24, 2008 /

Sziasztok!
Tegnapelött tértem haza 2hetes görög túrámbol. Nagyon jó volt, szállás a tengerpart mellet, mindennap strand, persze elnéztük mindenféle szép helyre is(Meteorák, Olimposz mászás stb..). Le is barnultam odakint rendesen!
Bár 2hét mulva jó itthon lenni .
(#) zenetom hozzászólása Jún 25, 2008 /

Na ujraraktam a gépet, mert valamiért mocskosul belassult a gép meg a net (szerintem a mozilla 3 is felelős érte...) , de 4 óra alatt meg is voltam
(#) Iszkakof István válasza Gery hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Egy - két képet a szebb helyekről feltehetnél.
(#) Gery válasza Iszkakof István hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Az az igazság, hogy sajnos nincs fényképezőm, hanem majd el kell kérnem azoktól akik csináltak.
Ha nem felejtem el, majd rakok fel.
(#) wg_kezdo hozzászólása Jún 25, 2008 /

Amióta levették a kis figyelmeztető háromszöget a nevem mellől alig találom meg a hozzászólásaimat
(#) sound.man válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Tényleg fura hogy nincs háromszöged. Nem akarsz kérni egyet ha már így megszoktad?
(#) wg_kezdo válasza sound.man hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Gondoltam rá, de azért még várok vele
Mindenesetre nagy segítség volt amikor kerestem, hogy mit válaszoltak nekem.
(#) Moderátor hozzászólása wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008

Csak egy szavadba kerül... :hehe:
(#) wg_kezdo válasza (») Jún 25, 2008 /

Őőőőő, nyissak egy új topicot?
Éppen most akarok tervezni kislányomnak egy Táp-O-Mata készüléket szerintem örülnének neki a fórumozók.

(#) sound.man válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Nem kell nyitni csak egy szavadba kerül azt mondta Frankye. Amúgy melyik szót kell mondani hogy legyen? Én szívesen kimondom akár helyette is
(#) Frankye válasza sound.man hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Miért? Te szeretnél egy warnt? Ilyet még úgysem nagyon hallottam...
(#) wg_kezdo válasza Frankye hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

pedig sound.man úgyhogy vagy hangember, vagy nem hangember .

Amúgy be is írom a fejlesztési ötletekbe, hogy saját magam lehessen egy kis ikonnal jelölni (hátha kapok egy warnt)
(#) Topi hozzászólása Jún 25, 2008 /

Itt a XVI. kerületben megállt az élet. Két órás áramszünet.
Egyszercsak nagyban dolgozok, mikor kikapcsolnak a monitoraim és sötétségbe borulnak a halak

Villamosművek kisasszony: Sajnos nem tudják a hiba okát, nem tudják mikorra sikerül elhárítani.
Még jó hogy a szkennerem LiDE, mert át notira, és notebookkal tudtam dolgozni tovább (másba fogtam)

Mellesleg a Canon LiDE szkennere az egyik legjobb informatikai cikk ami eddig a kezembe került.
(Pusztán USB-ről táplálkozó nagyonvékony LED-es megvilágítású lapszkenner. Az egész nincs fél kiló)

Persze az hozzá tartozik az egészhez, hogy kb. egy hónapja nincs szünetmentes tápom, mert behalt az akksija. Na most mióta pihen a műhelyben akksicserére várva, másodszorra van áramszünet.
Murphy?
(#) zenetom válasza Topi hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Hát igen az ilyen elég kellemetlen tud lenni. Én is tegnap írtam egy DVD-t pont abban a 3 percben ment el az áram kb fél másodpercre. Szóval -1 DVD.
(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Bezony, Murphy...

Hasonló eset:
Anno a Keletiben dolgoztam. Egy kollégával péntek délelőtt egy gigantikus táblázatot rendezgettünk, sorok kivág, máshova beszúr, formáz, kitölt, alakít, stb.
Péntek, dél elmúlt, készülünk hazamenni, de még előtt ezt be kell fejezni. (Reggel 6 órától ezen molyoltunk.)
Aszongya a kolléga: Rányomja a sorba rendezést. (A tábla volt vagy 1000-1500 soros, Isten tudja, hány oszlopos.)
Elindul a sorba rendezés, homokór aki, és csak forog-forog, végeláthatatlanul. Az ötödik perc után mondom: Te, ez lefagyott. Aszongya: Nemár! Mondom, De biza! Aszongya: Az nem lehet... Még vagy 10 perc homolkozó után gép RESET (Ctrl+Alt+Del sem jött be!).
Rendszer feláll (nehezen, nade mit is vár az ember egy olyan cég termékétől, amelyiknek már a neve is "kicsipuha"... :hehe: ), Táblázatkezelő indít, töltenénk be a táblázatot: semmi. Kérdem a kollégától, akinek a gépén dolgoztunk:
- Laci! Be volt állítva az automatikus mentés?
- Régen igen, de kikapcsoltam, mert folyton mentegetett, és nem tudtam tőle dolgozni...

Naná, hogy még este is ott ültünk!
(#) wg_kezdo válasza Frankye hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

, az ilyenek elkerülése végett vezettem be magamnak a 3 helyre mentés, 2 tükör gép és azokban is raid. Egy vinyó 15.000 egy órányi munkám meg 30 azért nem ugyanaz.

Ja és nekem az ujjaimban van az automatikus mentés. Gépelés közben reflexből nyomom a ctrl+s meg hasonló gombokat. Meg lehet szokni.
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Hát igen... Nekem a kezembe azalatt a jópár év alatt beleégett a CTRL+S billentyű kombináció.
Programozásnál fontos tud lenni.

Itt is a cikkíró felületben is idegesített hogy a CTRL+S-re nem menti az írást hanem feljön a brózer weblap mentése. Így a cikkíró felületen is a CTRL+S kombináció a cikk form mentését eredményezi.
Annyira benne van a kezemben már az "automatikus mentés" hogy sokszor még kellemetlen is.
(#) Topi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Ez aztán egyszerre ment
(#) wg_kezdo válasza Topi hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Amúgy weben meg (iwiw, freemail és hasonló remek termékeknél) a ctrl+a - ctrl+x - ctrl+v égett bele a kezembe amivel a vágólapot szoktam használni elkerülendő a következő hibaüzeneteket:
- az ön időkorlátja lejárt
- adatbázis hiba próbálja később
- nem tudom mi a hiba, de azért próbálja később
- dobjon be pénz!
(#) Topi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Még jó hogy gyűlölöm az iwiwet is, a freemailt is meg úgy alapjában véve a telereklámos fríméleket.
És akkor az iwiw másolat myvip-ről nem is beszélek
(#) wg_kezdo válasza Topi hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Én is utálom őket, de a nagyszülőknél már nem tudtam elnézni a következő szituációt:
0. repeat
1. mivel csak a freemailt ismeri elkezd levelet írni a fiának angliába
2. gépelési sebesség 1 karakter percenként (ebben a backspace is benne van)
3. 1 óra gépelés után küldésnél kiírta, hogy lejárt az időkorlát.
4. until 2=3

Ma letöltöttem életem első djvu vagy milyen file-ját kíváncsi vagyok mit tud.

Ja fontosnak érzem megjegyeznem, hogy soha semmilyen körülmények között nem fogok erősítőt (hang) készíteni .
(#) Kovidivi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Erre ne merj fogadni!
a privát link hova tűnt a válasz mellől?
(#) wg_kezdo válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Tényleg eltűnt (miért volt?).

Anno zenéltem és láttam amint az egyik basszgitáros-elektronikai szaki elkészítette Setal nevű erősítőjét. Jó volt szép volt sokat szenvedett vele.

Valahogy nem tud lekötni az eredmény, jobb a villogóóó meg a Táp-O-Mata.
(#) Kovidivi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 25, 2008 /

Hát jó.te tudod

Ja amúgy a 14. kerületben is van valami áram probléma mivel egyik ügyfelem írt e-mailt, hogy nincs áram.........

Érdekes amióta elköltöztem bp-ről vidékre ismeretlen fogalom lett nekünk a nincs áram, nincs internet, stb....
Következő: »»   105 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem