Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   448 / 687
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Györök felé, jövet/menet útba is esik.
De mi a bánatnak is kell neked???
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2021
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Nem kell nekem, csak tanács volt. Vindornyalak még csak-csak, de Bonyhád meg "kissé" dél(kelet)ebbre van.
(#) BarnaPili válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Feb 28, 2021 / 1

Szia!
Jelentkezem a wobblerre. Két héten belül biztosan járok arra, és elhoznám.
(#) ptibor válasza gernerakos hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Szia!
Jelentkeznék a floppy és cd olvasóra. A 8. kerületben hova és mikor lehetne érte menni?
(#) Ferkógyerek válasza BarnaPili hozzászólására (») Feb 28, 2021 / 1

Szia!
Viheted. Ha majd tudsz konkrét időpontot, írj rám privátban és megbeszéljük.
(#) gernerakos válasza ptibor hozzászólására (») Feb 28, 2021 /

Rendben, tiéd. A részletekről írok privátban.
(#) Sorkapocs válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 2, 2021 / 2

Hu! Ez tényleg szabálytalanság. Elnézést kérek a közösségtől a figyelmetlenségemért! Pedig előtte direkt átfutottam a topik sárga rubrikás szabályzatát – úgy látszik, csak a vastagbetűs részt sikerült kihagynom... Ha nem probléma, most már nem moderáltatom ki, ha valamelyik modi úgy gondolja, kiszedi majd. Legközelebb körültekintőbb leszek. Elnézést még egyszer!
(#) lazsi hozzászólása Márc 3, 2021 /

Akinek ígértem korábban (valamikor ősszel) valamit, de még sikerült egyeztetnünk, keressen meg privátban! Úgy néz ki, lehet, hogy egy hónapon belül ki fogják üríteni a helyiséget, viszont a 3. hullám miatt szigorodtak az épületbe bejutás szabályai, tehát csak korlátozottan tudok majd félretenni további cucokat
Amire emlékszem:
- Valaki elkért egy háromlábat, azt félretettem, ráér elvinni.
- Valaki jött volna trafókat válogatni, de már nem fért bele az időbe a zárás előtt.
- Valakinek még ígértem valamit?
(#) antiktelefon válasza lazsi hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

A háromlábra én jelentkeztem még
Akkor most hogy van a bejutás?
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2021
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Kerestem az eredeti felajánlást, de végül nem lett meg...
(#) lazsi válasza antiktelefon hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Most nemigazán lehet most bejutni... Éppen ezért írtam, hogy azt félretettem, és ráér... Annyi helyem még van.
Remélem előbb-utóbb lesz nyitás, és akkor el tudod vinni, de nem most.
Korlátozottan tudok eltenni dolgokat, de nem sokat, éppen ezért első körben azokat teszem el, amit már odaígértem.

Csak attól tartok, hogy hamarabb kell kiüríteni a helyiséget, minthogy újra nyitás lenne nálunk.
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Az a háromláb nem volt felajánlva (mert nem gondoltam, hogy kellhet bárkinek, és különben sem elektronika), csak éppen valamit vitt el innen Antiktelefon, és akkor kérdezett rá, hogy vihető-e az is.

Ha senkinek sem rémlik, hogy ígértem neki bármit is, akkor nyugodt lesz a lelkiismeretem...
(#) antiktelefon válasza lazsi hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Ha le tudod hozni az épület elé, nekem az is teljesen jó. (Volt még egy kicsi mérleg roncs is, ismerősöm nagyon nem örült, amikor említettem, hogy ott hagytam ) Illetve tudok egy hackerspace/ barkácskört, aki gyakorlatilag bármit szívesen elfogad, így ha van kapacitásod lehordani az épület elé (ha kell, adok molnárkocsit), akkor inkább szervezzük le, hogy érte jönnek, minthogy a kukában végezze.
(#) Gafly válasza lazsi hozzászólására (») Márc 3, 2021 / 3

Tripeditákról/három lábúak nekem csak ez ugrik be:
Idézet:
„Szereplő/Magyar hang/Leírás
Mikrobi/Csákányi László/Modern háztartási robot, aki nagy felelősséget vállal a háznál. Gyakran visszatérő tulajdonsága, hogy ki nem állhat mosogatni.”
(#) lazsi válasza antiktelefon hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Ez sajnos jelenleg nem megoldható...
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Mifelénk tripod -nak hívták a háromlábú antenna állványt.
(#) Kari55 válasza pucuka hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

A világok harcában is úgy hívták az idegen támadókat.
(#) Gafly válasza pucuka hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Idézet:
„Mifelénk tripod -nak hívták a háromlábú antenna állványt.”

Felénk meg: "Mi a f****"??? Harmadik láb, vazze.
Moderátor által szerkesztve
(#) rockersrac hozzászólása Márc 3, 2021 /

Sziasztok! Bp 13 kerből elvihető ez a tintasugaras nyomtató. ELVILEG fejcsere után hibátlan, nekem alapos tisztítás(ízekre szedtem, 50 soron átmostam tisztítóval) után is minimálisan csíkozott. Alkatrésznek, vagy akár bármire jó lehet. Jelentkezni itt lehet, a szerencsés kiválasztott kap privátot, lebeszéléstől számítva 4 napja van elvinni. 5. Nap új jelentkezőt keresek. Nem gonosz akarok lenni, pusztán útban van.
(#) PDM hozzászólása Márc 3, 2021 /

Symbol (pl. LS2208) vonalkód olvasó RJ45/USB kábele.
Balatonfüred vagy posta.

sympol.jpg

(#) afp válasza Imi65 hozzászólására (») Márc 3, 2021 /

Szia!

Jelentkezem a kupacra.
(#) neogeo2 hozzászólása Márc 4, 2021 / 1

Kedves Fórumtarsak!

Békéscsabai átvétellel felajánlom a képeken látható dolgokat.
HP monitor: 22", 1650x1050px, működik de a háttérvilágítás gyenge. Vagy inverter vagy ccfl hiba.
Dell pc: működik, Pentium 4, win7 megy rajta.
WayteQ navi: nem kapcsol be, töltőt csatlakoztatva világít a LED rajta.
Processzorok: Pentium 4ek és celeronok, 775 és 478 foglalatba, elvileg működnek a 775ök biztosan. Van egy Pentium mmx is.
Memóriák: DDR RAM-ok, többnyire 256Mbos modulok, nem tudom tesztelni, de elvileg mennek.

Bocsánat, de nem tudom megbontani a csomagot, csak egyben vihető!
(#) FAZ1 hozzászólása Márc 5, 2021 / 1

Alighanem eredetileg elég rossz helyre tettem fel - Elfogadnám, ha ...

Régi villanyvasaló - valami régi magyar típus, legközelebb lefotózom, ha valakit érdekelne.
A cekászt már kiszedtem belőle, mert az kellett mindenféle szivacstáblák vágására.
Amúgy pedig 110V-os volt, de (csodák csodája) elment 220-as feszültséggel úgy, hogy sohasem izzott vörösebben a talpa.

Kidobni viszont sajnáltam ...
(#) kzozo hozzászólása Márc 5, 2021 /

Bontott konnektorok, kapcsolók elvihetőek Óbudáról, vagy Újpestről. Legrand, bézs színűek, mind működik, koszosak, festékesek.
(#) Karcsi59 válasza kzozo hozzászólására (») Márc 5, 2021 /

Újpestről elvinném mindet hétfőn.
(#) Szasza9668 válasza neogeo2 hozzászólására (») Márc 5, 2021 /

Én jelentkeznék a csomagra!
(#) kzozo válasza Karcsi59 hozzászólására (») Márc 5, 2021 /

Ok. Többit privátban.
(#) neogeo2 válasza Szasza9668 hozzászólására (») Márc 5, 2021 /

Rendben, kérlek privátban keress...
(#) FAZ1 válasza kzozo hozzászólására (») Márc 5, 2021 1 / 2

Nálam otthon - a lakás csaknem minden helységében - pont ilyenek vannak (fehérben)
(#) Imi65 válasza afp hozzászólására (») Márc 5, 2021 /

Rendben, a Tiéd a megbeszéltek szerint.
Következő: »»   448 / 687
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem