Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   708 / 708
(#) jani1987 válasza vargham hozzászólására (») Kedd, 10:31 /

A távirányítója meg van és amennyire tudom hibátlan. Inkább csak az óra részét használtam.
(#) img válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 10:38 /

Egyre jobb, már csak egy Holdutazást kellene kipipálnia. Igen, sűrű volt a hetem és megfeledkeztem róla.
(#) hege88 válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 11:49 /

Munkanap lévén, nem biztos, hogy otthon leszek, de majd kitaláljuk, legfeljebb beadom a szomszédba, vagy olyan ismerőshöz, aki munkaidőben oda tudja adni.
(#) Gafly válasza img hozzászólására (») Kedd, 12:19 /

Granpát ismerve, Becehegy is még simán benne lehet a pakliban.
(#) img válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 13:46 /

A "B" betű jó kezdés, csak utána "udapest" következik.
(#) Gafly válasza img hozzászólására (») Kedd, 14:05 / 2

A "B" betű jó kezdés, csak utána "ajuszvölgy" következik.
Marhapöri, és dödöle.
(#) GARFIELD13 válasza csikosgabi hozzászólására (») Kedd, 21:37 /

Szia!
Pü megy.
Köszönettel
(#) lzsolti2 hozzászólása Sze, 7:38 /

Ajándék

Sziasztok!
Elajándékoznám a képeken látható Video és DVD játékost. A vhs 6 fejes , hibátlanul üzemel, a távvezérlőjét nem találom...
A DVD lejátszó gyakorlatilag új, talán 2 lemezt játszott le életében.
Az elmúlt 12 évben nem is volt bekapcsolva, becsomagolva várta jobb sorát, viszont feszültség alá helyezve nem mutat semmi életjelent jelen pillanatban. Csak egyben szeretném odaadni, ha kell valakinek. "Csomagküldöm" is, ennek díját (3000 Ft) viszont előre kérném, utalva. Köszönöm
(#) norbiv8 válasza lzsolti2 hozzászólására (») Sze, 8:00 /

Szia, szeretném kérni szállítással, a többit privátban. Köszönöm.
(#) FAZ1 válasza lzsolti2 hozzászólására (») Sze, 8:33 /

Ha a video lejátszó még megvan, arra rámennék.
(#) FAZ1 válasza norbiv8 hozzászólására (») Sze, 8:34 /

Szia!
Nem derült ki a jelzésedből - mind a kettőt vinnéd?
Mivel az egyik cucc az videó, a másik meg a DVD lejátszó
(#) norbiv8 válasza FAZ1 hozzászólására (») Sze, 10:15 /

Szia, nem jeleztem külön, mert Zsolti egyben írta. Egyébként nekem is a video lejátszó kellene.
(#) FAZ1 válasza norbiv8 hozzászólására (») Sze, 22:04 /

OK. Tudomásul vettem ...
Következő: »»   708 / 708
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem