Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A távirányítója meg van és amennyire tudom hibátlan. Inkább csak az óra részét használtam.
Egyre jobb, már csak egy Holdutazást kellene kipipálnia.
![]() ![]()
Munkanap lévén, nem biztos, hogy otthon leszek, de majd kitaláljuk, legfeljebb beadom a szomszédba, vagy olyan ismerőshöz, aki munkaidőben oda tudja adni.
Granpát ismerve, Becehegy is még simán benne lehet a pakliban.
![]()
A "B" betű jó kezdés, csak utána "udapest" következik.
![]()
A "B" betű jó kezdés, csak utána "ajuszvölgy" következik.
Marhapöri, és dödöle. ![]()
Szia!
Pü megy. Köszönettel AjándékSziasztok!Elajándékoznám a képeken látható Video és DVD játékost. A vhs 6 fejes , hibátlanul üzemel, a távvezérlőjét nem találom... A DVD lejátszó gyakorlatilag új, talán 2 lemezt játszott le életében. Az elmúlt 12 évben nem is volt bekapcsolva, becsomagolva várta jobb sorát, viszont feszültség alá helyezve nem mutat semmi életjelent jelen pillanatban. Csak egyben szeretném odaadni, ha kell valakinek. "Csomagküldöm" is, ennek díját (3000 Ft) viszont előre kérném, utalva. Köszönöm
Szia, szeretném kérni szállítással, a többit privátban. Köszönöm.
Ha a video lejátszó még megvan, arra rámennék.
Szia!
Nem derült ki a jelzésedből - mind a kettőt vinnéd? Mivel az egyik cucc az videó, a másik meg a DVD lejátszó
Szia, nem jeleztem külön, mert Zsolti egyben írta. Egyébként nekem is a video lejátszó kellene.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |