Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
... egy gyönyörűséges piros-arany (Herr Subler szerint) Iphone X, XS tok a 18. kerületből. Új.
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2021
Egyik ismerős most mondta, hogy lecserélt egy TV-t, típusa Samsung WS-32Z306T. Hétvégén vett újat, ez a csere oka. Mivel nehéz, ezért posta és minden hasonló kizárt, ha valakit érdekel személyesen átvehető Bp. 9. kerületben.
Ingyen elvihető 2 pár multihoz való mérővezeték. Ebay-es, így néz ki: Bővebben: Link.
Nincs hozzá az a krokodilcsipeszes cucula, illetve nem ez a tűhegyes, aranyozottnak látszó a mérőhegy, hanem "rendes", mint az összes többi itthoni (Fluke, Keysight, Amprobe, ilyesmik). Igazából nem fáj se a használata, se az érintése, csak van jobb. Bp. 9. kerület, csak személyesen (amennyiért elmenne postán megkapod Kínából).
Mindkettőt vinnéd, vagy egy párat? Ez másoknak is fontos lehet, a többit inkább privátban.
Xerox 3010-hez LX3010/3040 számú, egy chip cserélendő és egy teljesen új toner elvihető Budapesten a Délitől. (Illetve a nyomtató paneljei is, ha valakinek pontosan az kéne).
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2021
Használt Szarvasi és Orion kávéföző elvihető. Személyesen Diósd vagy Bp. XV. Futárral 800 Ft.
Sziasztok,
Ha valakit még érdekel ilyen retro cucc, felajánlok néhány műsoros hang kazettát. Bocs de nem postázom, elérhető nálam (irányítószámom: hóember, hóember, semmi, hóember) Vagy privátban megbeszélhetjük az átadást.
Bp 8. Kerületből vagy dunakesziről elvihetőek a képen látható floppy illetve CD olvasók. A CD olvasó IDE csatlakozós, mindkettő működik.
A Szarvasit szívesen átvenném. Köszönöm !
Üdvözlet!
Bővebben: Link Nagyváradon átvehető a fenti linken látható Rostov 105 orsós magnó lepukkant testvére. Lomtalanitáskor gyűjtöttem be, alkatrésznek ajánlom. A végfok teljes egészében és a burkolat egyes részei hiányoznak. A trafó és a motorok üzemképesek, mást nem próbálgattam. Orosz nyelvű szervízkönyvet találtam hozzá a neten, tudom mellékelni.
Szia!
Postázni tudnád,köszönettel érdekelne.
Szia!
Köszönettel érdekelne, írtam privátot.
Sziasztok!
Elvihetők a képen látható dolgok egyben.
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen kenyérsütőm, ez két szíjas ,az egyik lett cserélve 2018,januárban,most a másik szakadt el. Már nincs kedvem vele foglalkozni, ha valakinek kell, vagy akár alkatrésznek, szívesen neki adom. Dunakeszin van. Nem teszem az apróhirdetésekhez, mivel nem eladni akarom hanem oda adni. Üdv.
Kedves Fórumtársak!
Bp.XVIII. kerületéből ingyen elvihetők az alábbi dolgok: A szürkés dobozban főként árnyékolt kábelek és RS232 kábelek vannak, A piros-feketében koax (50 és 75, legtöbbjükön bnc dugó is van) és árnyékolt kábelek, a sárgában egyerű, UTP és egy nagyobb tekercsnyi 75 ohmos koax van Ezen kívül még vannak dugasztápok és akkumlátortöltők ( AAA Ni-MM akkuk is vannak hozzá), 3 darab beépíthető műszer, egy zacskónyi vegyes elkó és tantál és egy számítógép táp (atx 420wtn-pfc )
Ha legközelebb találkozunk, a pc tápot átvenném.
rendben, tiéd
Üdvözletem!
Elvihető egy hibás Manli szobakerékpár. Sajnos véletlenül 1.5V-tal több tápfeszültséget kapott, amelynek következtében egy kondenzátor elpukkant. Kicseréltem a kondit típusazonosra, de ez sem gyógyította meg. Aki ért hozzá, biztosan megoldja. Fellelhető Budapest, XXII. kerülete. Szép napot!
Üdvözletem !
Engem érdekelne a szobakerékpár. Tibor
Szia!
Köszönettel érdekelne, írtam privátot.
Sziasztok!
Néhány évtizede vettem néhány nyákot. A nagyobbak ha jól emlékszem az AET210-es nyákjai, a kisebb a Revox RIAA korrektor nyákja. Én már nem hiszem, hogy megépítem ezeket, ha valakinek kell, szívesen odaadom. A postázást el szeretném kerülni, ezért azok élveznek előnyt, akiknek személyesen oda tudom adni. A nyákok Dunaharasztiban vannak. Viszonylag gyakran megfordulok a Székesfehérváron és Vácon, az M0, 7-es vagy M7-es, 2-es vagy M2-es utak mentén szívesen beadom. Csepelen, és a Dél-pesti kerületekben is meg szoktam fordulni.
Én nem kérem, de kíváncsiságból rákerestem, a kicsi Revox A78: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |