Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   446 / 687
(#) Remci válasza ftirius hozzászólására (») Feb 21, 2021 /

Írok pü-t.
(#) Rosszmáj hozzászólása Feb 21, 2021 /

... egy gyönyörűséges piros-arany (Herr Subler szerint) Iphone X, XS tok a 18. kerületből. Új.
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2021
(#) tbarath hozzászólása Feb 22, 2021 /

Egyik ismerős most mondta, hogy lecserélt egy TV-t, típusa Samsung WS-32Z306T. Hétvégén vett újat, ez a csere oka. Mivel nehéz, ezért posta és minden hasonló kizárt, ha valakit érdekel személyesen átvehető Bp. 9. kerületben.
(#) tbarath hozzászólása Feb 22, 2021 /

Ingyen elvihető 2 pár multihoz való mérővezeték. Ebay-es, így néz ki: Bővebben: Link.
Nincs hozzá az a krokodilcsipeszes cucula, illetve nem ez a tűhegyes, aranyozottnak látszó a mérőhegy, hanem "rendes", mint az összes többi itthoni (Fluke, Keysight, Amprobe, ilyesmik). Igazából nem fáj se a használata, se az érintése, csak van jobb.
Bp. 9. kerület, csak személyesen (amennyiért elmenne postán megkapod Kínából).
(#) nandika76 válasza tbarath hozzászólására (») Feb 22, 2021 /

Szia!
Merre vagy található?

Jelentkeznék rá.
(#) tbarath válasza nandika76 hozzászólására (») Feb 22, 2021 /

Mindkettőt vinnéd, vagy egy párat? Ez másoknak is fontos lehet, a többit inkább privátban.

Mind a kettőt:
(#) antiktelefon hozzászólása Feb 23, 2021 /

Xerox 3010-hez LX3010/3040 számú, egy chip cserélendő és egy teljesen új toner elvihető Budapesten a Délitől. (Illetve a nyomtató paneljei is, ha valakinek pontosan az kéne).
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2021
(#) szalamandra hozzászólása Feb 23, 2021 /

Használt Szarvasi és Orion kávéföző elvihető. Személyesen Diósd vagy Bp. XV. Futárral 800 Ft.
(#) lokátoros hozzászólása Feb 23, 2021 /

Sziasztok,
Ha valakit még érdekel ilyen retro cucc, felajánlok néhány műsoros hang kazettát.
Bocs de nem postázom, elérhető nálam (irányítószámom: hóember, hóember, semmi, hóember)
Vagy privátban megbeszélhetjük az átadást.
(#) gernerakos hozzászólása Feb 23, 2021 /

Bp 8. Kerületből vagy dunakesziről elvihetőek a képen látható floppy illetve CD olvasók. A CD olvasó IDE csatlakozós, mindkettő működik.
(#) fastaction válasza szalamandra hozzászólására (») Feb 23, 2021 /

A Szarvasit szívesen átvenném. Köszönöm !
(#) czibulak hozzászólása Feb 24, 2021 / 1

Üdvözlet!

Bővebben: Link
Nagyváradon átvehető a fenti linken látható Rostov 105 orsós magnó lepukkant testvére.
Lomtalanitáskor gyűjtöttem be, alkatrésznek ajánlom.
A végfok teljes egészében és a burkolat egyes részei hiányoznak.
A trafó és a motorok üzemképesek, mást nem próbálgattam. Orosz nyelvű szervízkönyvet találtam hozzá a neten, tudom mellékelni.
(#) doktor válasza czibulak hozzászólására (») Feb 24, 2021 /

Szia!
Postázni tudnád,köszönettel érdekelne.
(#) doktor válasza lokátoros hozzászólására (») Feb 24, 2021 /

Szia!
Köszönettel érdekelne, írtam privátot.
(#) Leraz hozzászólása Feb 24, 2021 /

Sziasztok!
Elvihetők a képen látható dolgok egyben.
(#) vladcepes hozzászólása Feb 25, 2021 /

Sziasztok!
Van nekem egy ilyen kenyérsütőm, ez két szíjas ,az egyik lett cserélve 2018,januárban,most a másik szakadt el. Már nincs kedvem vele foglalkozni, ha valakinek kell, vagy akár alkatrésznek, szívesen neki adom. Dunakeszin van. Nem teszem az apróhirdetésekhez, mivel nem eladni akarom hanem oda adni.
Üdv.
(#) tibike32 válasza vladcepes hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

SZia !

Engem érdekelne .
Tibi
(#) vladcepes válasza tibike32 hozzászólására (») Feb 25, 2021 / 1

Szia! Írtam pü-t.
(#) E197 hozzászólása Feb 25, 2021 /

Kedves Fórumtársak!

Bp.XVIII. kerületéből ingyen elvihetők az alábbi dolgok:
A szürkés dobozban főként árnyékolt kábelek és RS232 kábelek vannak,
A piros-feketében koax (50 és 75, legtöbbjükön bnc dugó is van) és árnyékolt kábelek,
a sárgában egyerű, UTP és egy nagyobb tekercsnyi 75 ohmos koax van
Ezen kívül még vannak dugasztápok és akkumlátortöltők ( AAA Ni-MM akkuk is vannak hozzá), 3 darab beépíthető műszer, egy zacskónyi vegyes elkó és tantál és egy számítógép táp (atx 420wtn-pfc )
(#) antiktelefon válasza E197 hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Ha legközelebb találkozunk, a pc tápot átvenném.
(#) E197 válasza antiktelefon hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

rendben, tiéd
(#) vargham válasza E197 hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Szia!
Jelentkezem a maradékra.
(#) E197 válasza vargham hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Szia!, viheted
(#) feliot hozzászólása Feb 25, 2021 /

Üdvözletem!

Elvihető egy hibás Manli szobakerékpár. Sajnos véletlenül 1.5V-tal több tápfeszültséget kapott, amelynek következtében egy kondenzátor elpukkant. Kicseréltem a kondit típusazonosra, de ez sem gyógyította meg. Aki ért hozzá, biztosan megoldja. Fellelhető Budapest, XXII. kerülete.
Szép napot!
(#) tibike32 válasza feliot hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Üdvözletem !
Engem érdekelne a szobakerékpár.
Tibor
(#) doktor válasza feliot hozzászólására (») Feb 25, 2021 /

Szia!
Köszönettel érdekelne, írtam privátot.
(#) Peter65 hozzászólása Feb 25, 2021 /

Sziasztok!
Néhány évtizede vettem néhány nyákot. A nagyobbak ha jól emlékszem az AET210-es nyákjai, a kisebb a Revox RIAA korrektor nyákja. Én már nem hiszem, hogy megépítem ezeket, ha valakinek kell, szívesen odaadom. A postázást el szeretném kerülni, ezért azok élveznek előnyt, akiknek személyesen oda tudom adni. A nyákok Dunaharasztiban vannak. Viszonylag gyakran megfordulok a Székesfehérváron és Vácon, az M0, 7-es vagy M7-es, 2-es vagy M2-es utak mentén szívesen beadom. Csepelen, és a Dél-pesti kerületekben is meg szoktam fordulni.
(#) bbb válasza Peter65 hozzászólására (») Feb 25, 2021 / 1

Én nem kérem, de kíváncsiságból rákerestem, a kicsi Revox A78: Bővebben: Link
Következő: »»   446 / 687
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem