Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A kartonlap max. csévének való, ha lakkal, vagy melegen, műgyantával beitatod. Kezelés előtt könnyű alakra vágni, ragasztani.
Nyáron megint nyitás lesz. És lesz találkozó.
Úgy ám! Akinek nincs, az kap egy fél barackot vagy szilvát. (Meg az is, akinek van.)
Mikor be volt kötve az infúzió, és a nővérke nyomott a zacsekba valami sárgás löttyöt, megkérdeztem tőle, hogy körte, vagy barack. Nem válaszolt...
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2021
Ideinek nagyjából annyi. Ne legyen persze igazam...
Én is ezt kívánom, hogy most ne legyen igazad
Én is így látom. Idén nyitás nem lesz.
Én meg érzem és tapaszztalom. Ez ami most van, nagyon komoly. Eddig a környékünkön meg-megúszták, csak-csak. De most a napokban majdnem közvetlen szomszéd család mind ketten koviddal bent fekszenek, az egyik meg súlyos altatásban. Két házzal arrébb megint betegek. A hír hallatán a szemem kigúvadt. Két hete már törpöltem rajta, hogy mostmár mennem kéne dolgozni, kinyitok, erre tessék beütött a dágvány és sokkal jobban takarít mint eddig.
Neeeem. Bié-boját nem árúlok, fentebb megírtam.
Hú Bakonszeg. Onnan volt egy katonatársam.
Orosz István. Ha jól emlékszem. Békéscsabán volt katona. 1976-78-ig. Sofőr volt. Most úgy 66-70 év közti lehet. A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2021
Meghalt már rég
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2021
Mindent megteszek, hogy a lehetőségekhez mérten meg legyen tartva.
Akinek van egy jó nagy udvara az ne fukarkodjon felajánlani.
Az első emeleten 3*1 m (erkély) jó lesz?
>500 öl2 (~1800 m2?)
7 ha tópart Isaszegen , 2 éve felkínáltam. ( Víz, Villany, WC, parkoló, fedett épület van )
Max 3-an tudják tartani a biztonságos távolságot.
Na azt el is felejtetem. Persze az erkély nem találkozó helyszín.
Ketten elférnek a konyhában is és még hárman a szobában , volt már ilyen létszámú találkozó .....
Amikor a nővérem esküvőjére készültünk akkor voltak nálunk kb 10-en.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |