Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Szia, sziasztok!
Mellettünk van egy bazi nagy játszó tér! Símán elférnénk! Áramot megoldjuk hosszabbítóról! Vagy le kötök egy fázis-nullát az egyik közviágítási oszlopról. Mondjuk necces dolog... nem hiszem hogy nappal van benne kraft. De megcsinálom ha azon múlik! Ha valaki majd unatkozna, akkor van homokozó, mászóka. De felőlem akár hintázhat is! A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
Formákat azt ugye vinni kell majd a várépítéshez?? Vagy adsz a helyszínen bérelhetőt? Ugye nem teccen felszórni sok lábú processzorral , levágott ellenálláslábakkal a dili-buli(ka) leendő tetthelyét?
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
Homokozóba majd részegen dagonyázunk.
Fromákból van sok. Ingyen elvihető!
A levágott ellenálláslábas dolog nekem kissé morbid, de megoldható. A 3 lábű szörnyetegeket pórázon fogom tartani, biztos ami biztos. Ebédre ehetnénk DIÓDA-s tésztát is. Esetleg még szánkózhatunk is... persze ha eléri az alkoholnuk azt a vér szintet, ami után már mindegy, hogy van-e hó, vagy nincs! Viccet félre térve, egyszer örülnék neki, ha tényleg Kecskeméten tartanánk. Bármiben segíthetnétek a találkozó lebonyolításában, ezt a jogotokat fenn tartom!
Hát barátom... Ahogy ismerem magam... abból még tánc is lenne!
Az nem jóóóóóóóóóó te rossz eset! A tésztára 01005-ös SMD méret ellenállást-kondit kel jó sokat szórni. Ezeket legalább alíg látják.
Kedves Fórumtársak!
Írjátok be a naptárotokba, egyelőre vastag ceruzával, hogy 2021.07.17. szombaton IV. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsabán. A szervezés megkezdődött, a termeket lefoglaltam, amint a művelődési házak nyithatnak, hivatalosan is közzé teszem a főoldalon is a hírt. Bízunk a legjobbakban!
Nagyon szuper, megyünk! Köszi szépen előre is a szervezést. Programokat milyeneket szervezzünk? Én szívesen hozok megint CD játszót, erősítőt, meg a tápegységet. Szeretném most Attila erősítőit, DAC-ját rendesen meghallgatni, és természetesen az új alkotásokat is.
Vinnék jó pár dolgot aminek nem lesz fix ára. Becsület kassza alapon menne a dolog. Hűtő bordák, zénerek meg majd még meglátom. Hagyok mellette egy zárt dobozt pénzes kasszának meg egy füzetet amibe bele lehet írni, hogy mit mennyiért vittek el.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2021
Az idén is az erősítőké, a hangfalaké és a jó zenéké lesz a klubterem, mint tavaly terveim szerint. Hozd el magaddal, amiket szeretnél, jó hasznát vesszük az idén is biztosan.
Vigyek vagy két 300b-t zsonglőrbuzogánykét dobálni
Még nem tudom mit viszek, nagy dolgot nem cipelek most.
Majd viszek megint pár érdekességet bemutatni illetve rengeteg elektroncsövet, s egyéb alkatrészt, ha még marad
Szépségek! Biztosan nagy sikered lesz az idén is.
Sikerült megnyernem egy lelkes békéscsabai retro számtech és konzol gyűjtő kollégát is, úgyhogy rengeteg, a számítástechnika és konzol játékok hőskorából származó gépet is láthatunk majd és ki is próbálhatjuk őket.
Ok.
Videoton VDN terminálja is van ? Ilyenre gondoltam A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2021
Köszönöm a meghívót, örömmel veszek részt az eseményen!
Szívesen mutatom be gyűjteményem féltett kincseit, sőt, viszek olyan bazárokat is amik napjainban készült fejlesztések a 80-as évek gépeihez.
Megmutatni tudok vinni, nekem is már csak 1db maradt meg a gyűjteményemben, de eladni nem szeretném.
Viszek különféle adathordozókat is, hogy azt is be lehessen mutatni
Mi köszönjük, hogy elfogadtad a meghívásunkat!
Ilyet is viszek, de csak mutatóba
Az első két képen egy hangolható induktivitás van, úgynevezett gömbvarióméter. Ez egy hajózási hosszúhullámú berendezésben volt látható anno.
A másik képeken egy orosz nixie csöves frekvenciamérő műszer van.
Én hirtelen azt hittem a Fluxuskondenzátor orosz változatát látjuk az első két képen.
Ilyen variométerből 1-2-t elő tudnék vezetni (jó pénzért).
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |