Fórum témák
» Több friss téma |
Azt sem tom hol kezdjem.....
Azéret elkezdem! Akkor most hova kell kötni a - + 15 voltot? Valaki nem tud adni egy jó dobozméretet és vastagságot? (MDF vastagsága) ![]() A hangszóróm SA 2030-as. Kell, mert nem tom használni a winisd-et. Köszi!!! ![]() ![]()
Sehova. Az a műveleti erősítő tápfesze, amit a végfok puffer feszültségéből zénerrel van előállítva.
Az általam készített doboz 19mm-es bútorlap, de mint írtam jobb lenne 2x olyan vastag (vagy duplán összefogott) mdf. Mi a baj a winisd-vel?
Kössz
Winisd: ![]() ![]() ![]() nem annyira tom hogy kell használni
Kis hárömszög=warn (figyelmeztetés) Vidd fölé a kurzort...
Mit nem tudsz a progiban? Az angol megy? ![]()
Fölé vttem:aszongya rossz helyre írtam
miért írtam rosz helyre? minden témában ezt írja amikor írok valamit ![]() az angolt úgy ahogy éretem (meg a gépen van szótár) ![]() az elején nyitok egy új izét és beleírtam az SA2030-as hangszóró adatait ,de nem tudtam mindet beírni mert nem volt meg az összes adatom :lookaround: segíts "mester" ![]() ![]() ![]()
Valahol valamelyik topicban rossz helyen kérdeztél vagy válaszoltál... Amíg a bünti le nem jár, addig világít a warn.
Sajna korrekt adatok nélkül a progi nem nagyon tud számolni. Próbáltál továbblépni a hiányzó adatokkal?
tovább ment
hány literes az ami nem túl nagy de éppen elég? ![]() na igen muszáj rá subcső?
Nem. Neked kell kiválasztani milyen fajta dobozt akarsz építeni. Egy kicsit kéne olvasgatni (ahogyan a szavaidból érzem) mielőtt belevágsz a tervezésbe. Esetleg építsd meg valamelyik kész terv alapján a dobozodat. Valamelyik topicba be van linkelve a sal hangdoboz építő pdf.
Megvan: Bővebben: Link
Bocs elég gyenge felfogású vagyok.
Vagy a meleg az oka. Csinálok egy ládát.És megvan a hangszóró.Aztán írom be a winisd-be a hangszóró és a doboz adatait? És ha igen akkor mit ad ki a winisd eredményül. Bocs hogy zavarlak. ![]() ![]()
ááááá! Valószínüleg tényleg meleg van...
![]() Nem. A winisd-vel dobozt tudsz tervezni a hangszóródhoz. Azért, hogy ne kelljen tervezned (dobozt) inkább lapozd át a hangfaltervezős pdf-et, mert ott már neked kiszámolták a jó méreteket! Csak lekell gyártatni, belepattintani a hangszórót és tartozékokat és már mehet is!
Szia,
rossz a sorrend: beírod a hangszóró adatait WinISD-be, az kiszámolja a térfogatot, ha reflex, akkor a csőhosszt/átmérőt, aztán elkészíted a dobozt. De szerintem egyszerűbben menne ezzel Kevesebb adattal pontosabban számol, és ha hiányzik valami (de inkább ne hiányozzon ![]() Remélem segítettem... Mod.: nem akarlak összezavarni ezzel a másik programmal, inkább fogadd meg vicsys tanácsát, és abból a könyvből építs ![]()
Köszi mindenkinek majd jelentkezem az eredményekkel!
![]() ![]() ![]()
Nem bisztos hogy akarok a subládára subcsövet építeni.
Milyen lesz a hangzása ha nem csinálok bele? ![]() ![]()
csá kéne nekem egy kis segicség lenne egy mnc 30cm-es 300w.os hagszoróm és anak akarnák épiteni egy mély ládát csak nem tudom hona tudnék segicséget kérni vagy valami pogramot!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |