Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Keresem Inzelt István Vegyi receptek 1967 942 oldal könyvet elektronikus formában.
Sziasztok! Makai István Rádiós, villamos tanácsok, megoldások című könyvét keresem. Nincs meg valakinek véletlenül?
Sziasztok!
Sipos Gyula Hi-fi erősítők építése című könyvét keresem, elsősorban pdf-ben, de ha valakinek van papír formájú, az is érdekelhet.
Sziasztok!A Rádiótechnika újság 1973-as és 1976-os évfolyamát keresem pdf vagy djvu formátumban.
Szia!
Ha küldesz mail címet, akkor elküldöm.
Nagyon köszönöm,küldöm!
Elküldtem.
Szia, szerettem volna letölteni a könyvekből, de sajnos nem találom
fent a linken. Megnéznéd, lehet törölték. Előre is köszönöm!
Szia!
Már törlődött az összes. Egy része már nincs is meg és kedvem sincs újratölteni. Sajnálom! Mivel én is a netről gyűjtöttem, tovább kell keresgélni.
Szaisztok!
Farkas, Froemel, Polgár: Rádió és televízió szakmai ismeretek könyvet keresem pdf formátumban.
Nekem ez van, én jónak tartottam annak idején...
Nagyon jó, köszönjük, hogy közzétetted -egyet már le is töltöttem.
Azonban:megtennéd, hogy közzéteszed a listát is? Mert minden harmadiknál látszik, hogy mi is a könyv, de úgy kétharmadnál csak a szerzők felsorolását látom -azt is elharapva. Az, hogy benne van Mocsári, meg Szélig még nyolc másik szerző felsorolásával, még nem biztos, hogy érdekes, ha nem tudom, mit is írt pont abban..
Szokás, úgy megírni a honlapokat, ha hosszabb ideig egy elemen rajtahagyod a kurzort, felbuborékol hosszabb leírás, segítség.
Jobb felső sarok: List View. Alapértelmezetten a bélyegkép (Thumbnail view) megjelenítés van kiválasztva. A listanézetben a teljes cím látszik. Vannak alkönyvtárak is a tárolóban, azt is nézd meg!
Minden bizonnyal úgy van -ha odajutok, akkor odaülök az asztali géphez. Valószínűsíthető, hogy csak az a baj, hogy telefonon böngészek, és csak azért nem látom?
Most ennyit látok (például) a tizedikről:
És (természetes) még mindig örülök, hogy könyveket osztott meg.
Igen, most, hogy ideültem, az asztali gépen ilyenmód, ahogyan írtad már látom - csak rá kell mutatnom. Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |