Fórum témák
» Több friss téma |
Hello Mindenkinek!
Előre is elnézést kérek a kérdésemér, de még kezdő vagyok! Azt szeretném kérdezni, h a trimerkondenzátort hogy kell leforrasztani? Mit kell csinálni a harmadik lábszerűséggel, hogy ne butítsam el az egészet? A segítséget előre is köszönöm!
Egy átlagos trimmerkondinak csak 2 darab kivezetése van...3 lábút még nem láttam. Így sajnos segíteni se tudok. Lehet egyébként, hogy amire te gondolsz, az csak a burkolat, másképpen fogalmazva ház, vagy test.
Köszi a seitséget!
Akkor a 3. "láb" a ház. Még azt szeretném megkérdezni h ezzel mit tudok csinálni h ne rintsam el a kondit? Mert ettől nem tudom leforrasztani. Lecsiphetem onnan vagy félrehajthatom vagy egyéb vmit kellene vele csinálni? (Ez a trimerkondi amugy egy 2,5-60 pF- os (fekete színű), esetleg igy jobban be lehet azonositani amit kézdeznék)
Igazából egy fotó jól jönne, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, egyébként pedig nyugodt szívvel félre lehet hajtani a felesleges lábat :yes:
Köszi a segitséget!
Mostmár megvilágosodtam ugy ahhogy, akkor nem kell lecsipni onnan a 3. at jol van a helyén.
Hi!
A trimmer kondi két szemben lévő lába össze van kötve. A képen látszik is. http://img526.imageshack.us/my.php?image=6761hq0je.jpg[/pic]
Köszi a sagitséget , de ezen én nem látom:
Bővebben: Link A fekete az amit mondanék. ha ez is olyan mint az amit mondasz akkor bocs h ezzel zaklatlak!
Akkor jo! ha nem figyelmeztetsz akkor én akét szemben lévőt forrasztom le! De akkor ha jol értem a két egymás mellettit kell. Ha nem akkor szolj rám léci! Köszi a segitséget!
Igen, jól mondtad az utóbbit. Tehát az egymás melletti lábakat kell leforrasztani! Azt hittem, egyértelmű, hogy egy fémdarab az rövidzár, nem kondenzátor
![]()
Én köszönöm a segitséget!
![]() Nekd is és Tomi20- nak is . Akkor mostmár nyugodtan tudok aludni. Mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget!!! Már csak azt nem tudom h hogy kell lezázni az oldalt, de remélem a továbbiakban már csak ez lesz a gondom. ![]()
Hello! Csak annyit szeretnék kérni ha valakinek van trimmer kondikhoz szinkód táblázata kérem, h töltse fel....előre is köszi!
Üdv!
Ez nem annyira ide tartozik,de új topicot nem akartam nyitni,így itt teszem fel a kérdést:A trimmerellenállást hogyan kell bekötni???Ugyan úgy,mint a rendeset vagy kell ügyelni a polaritásra? ![]() ![]() Várom a válaszokat:Máté ![]() ![]()
Lenne még itt valami:A trimmerellenállásokat hány Ohm-tól hány Ohm-ig lehet állítani???
![]() ![]()
Sziasztok. Volna egy gondom, ha tudna segiteni valaki, előre is kőszőnőm. Arol volna szo hogyan lehet azonositani trimer kondikat szinezésük szerint már mint az értéküket. Kőszi.
Sziasztok!
Nem tudja valamelyikőtök, hogy a Kőporc trimer kondik max. mekkora feszültséget viselnek el? Sajnos nem találok erről infót, leírást sehol. A boltban, ahol vettem (7-35 pF, D=7mm), ott sem tudtak segíteni. ![]() Üdv Laslie
Pár száz Voltot biztosan elbír...
Ennél nagyobb feszültség és nagyobb teljesítmény teljesen más piskóta ![]()
Sziasztok!
A keverőmben szeretném lecserélni az elöregedett potikat, de nem tudom, hogy mi a különbség az a50k és w50k között. (Az 50k-t még értem) |
Bejelentkezés
Hirdetés |