Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Van egy Kenwood rádióm, hasonló tudással mint amit ez igér, egy kicsit jobban tele van alkatrésszel.
De hol van a 3db sztereó erősítő???
Először azt hittem, az előző gazdája vette ki belőle a sok elektronikát, mert csak az előlapi jack-et vezette el, az meg ment egy normális erősítőre, így az autórádió mint csak helyfoglaló és mint jack csatlakozó funkcionált. Ez tényleg egy komplett autórádió?
Hol látsz ott 3 db sztereo erősítőt?
A hátsó panelon van egy 5 lábu, beazonosíthatatlan IC mint végerősitő, a kimenetére kivezetett 4 hangszóró csak sorba kötve szól (mono).
Igen, ez így lett gyártva, a végfokot leszámítva komplett. USB, SD, AUX In, rádió mind működik.
Erősen elnagyoltan így néz ki a végfok része.
Általában úgy szokás írni, hogy 4 x 50W, ami a 4 csatornára utal.
Ennek az előlapján az van, hogy 50W x 4, ami bizonyára azt jelenti, hogy a monó 50W-os kimenetet 4-helyre hozták ki.
Az a 50W jó ha 5W.
Lekopott egy pont.
A felirat sorrendjéből úgy gondolom: az nem is azt jelenti, hogy 4X50W. Egy típusnév. 50Wx, abból a 4-es.
Ha az "X" szorzás lenne, akkor nem kis "x" lenne a nagy"W" után. Mint ahogyan a EMS21400W sem 1400W-os, sem nem 21400, csak fehér... Bővebben: 21400 Micsoda véletlen, hogy megtévesztőek ezek... A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2021
Nincs ott valahol egy teljesítmény IC?
Például egy TDA7492 is 2x50W, és nem túl nagy.
Nincs ott semmi komolyabb IC, csak az a 5 lábu valami ami a végfok szerepét tölti be.
Sziasztok!
A mellékelt képeken egy 230V-os áramgenerátoros LED driver látható. Egy jókora durranás kíséretében semmisült meg. Jól látható, hogy nem kis hő keletkezhetett benne. Ennek ellenére még a fölötte lévő hungarocell szigetelésen sem és a lámpán sem látható hőhatás nyoma.
Az alábbi kapcsolódik az elektronikához. Arany helyett vádemelés.
Hogyan készült a Windows 10 alapértelmezett háttérképe?
Vagy teljesen másképp.
Nekem is jött. Érdekes, hogy míg a Zalaegerszegi leveleket a google simám bevágja a spambe, az ilyenek átjönnek. Aztán a spamben végzik, mert a thunderbirdnek hál istennek konfigurálható a spam kezelése.
Már egy ideje csak webmaillel nézegetem a leveleimet.
Munkájára igényes villanyszerelő
Jó van az úgy.
Biztos nem olvasta még a villanyszerelő topikot. A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2021
"- dehát nincs behúzva a védőföld!
- fogd meg a söröm..."
Nem kispályás a hölgy: Susanne Schötz
Meowsic előadás kivonat. Meowsic projekt. Szerintem némelyiknek határozott svéd akcentusa van. Egyébként a multkorában volt egy film az ELTE kutyavislkedési kutatásáiról. Meg is lepődtem, mert itt van a szomszéd épületben, de nem sejtettem, hogy itt ilyen "kutyatások" is folynak...
Az ABBA egy uj dallal, és a készülö "élö" koncerttel.
Virtuális ABBA 2022 A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2021
action2k fórumtársunkhoz sikerült egyszer bekuncsorogni még járvány előtt magunkat stúdió nézőbe. Őrök hála érte.
Eddig is tudtam, hogy sok köze nincsen annak amit látunk, meg amit hallunk, De Ő el is magyarázta és meg is mutatott pár dolgot, amire nem is gondolna az ember... Sajnos sikerült végleg kiútálni TAttilla77 fórumtársat a fórumról, pedig Élőben is megnéznék egy nagyobb rendezvényt "hátulról".
Én több mint egy évtizedet töltöttem el a háttérben a hangfalak meg a kamerák mögött, de ez a virtuális hologram technika már nagyon bonyolult ( most is már több éve dolgoznak rajta). A virtuális studiok épitésénél hagytam abba a profi pályafutásomat..
Elmentem most Kecskemétre a repülőnapra.
Figyeltem a hangositást is (fél szemmel/füllel) is. Az meglepett, hogy pár "nyamvadt izét" tettek fel pár oszlopszerűségre, mégis úgy megmozgatta a belsőmet, mint a Grippen utánégetővel. Az hogy néha viszhangzott, hol meg nem, azt értettem. De hogy az pár kicsi vacak ekkorát szóljon.
Lehet hogy az egyik üzemanyagtároló domb valójában egy bazinagy mélnyomó
Most hogy igy mondod, az egyikre tettek még twittert (magasnyomó) is.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |