Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Erre muszáj reagálnom...
Egy cifra ruhákba öltözött, a megszokottól eltérő viselkedésű ember áll egy másik, szintén cifra ruhákba öltözött, a megszokottól eltérő viselkedésű ember mellett, aki egy alágyújtott kondérban ücsörög. Ez mennyi?
Szögedi hölgyekkel jó kekszelni, mert a "Még egyszer!"-t úgy mondják, hogy "Még öccör!".
28, de a többiek miatt még nem részletezném
Egy magyar népdal kezdősora eszperente nyelven:
Nem lenne helyes eme hegyes levelekkel fedett rengeteg mellett letelepednem, mert eme hengeres testeket rengeteget kellene repegetnem.
- Na gyerekek, ha ez a terem 8 méter hosszú és kékre van festve, valamint ma az igazgatónő egy összkerekes Suzukival jött dolgozni, akkor hány éves vagyok?
- 44. - Helyes, de miből gondolod, Móricka? - Hát, van egy 22 éves bátyám és ő csak félhülye! A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2021
Született szegediként szerintem Szögedébe'
Helyes válasz!
Többieknek van tippjük, hogyan jött ki?
Tudtommal a népdal az erdő milyenségére nem tér ki, ezért a "hegyes" utalás a levelekre megtévesztő.
9+19
Gondoltam egy számra. Osztottam néggyel, majd amit kaptam, azt megfeleztem. Az jött ki, hogy "sön". Melyik számra gondoltam?
Helyes...
Mert: különc meg tűzönkülönc az = 28
Béla!
Ne tetézd a ba(á)jt... A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2021
Néha nehéz dolga van a hangmérnöknek.Bővebben: Link
A megoldás jó.
Az ájkengetnoszetiszfeksön egy szám. Osszuk négyfelé: ájken - getno - szetisz - feksön A feksön megfelezve: fek - sön.
Nem vicces.
Idézet: „Egy feltehetően zavart állapotban lévő hallgató egyik csoporttársát vélhetően vegyi anyag tartalmú folyadékkal öntötte le az egyik tanórán, szerdán.” Dehát ez a hivatalos tájákoztatás, és nem újságirók találták ki...
A hiba: "...de lehet rozsdás ÉS-vagy görbe is."
Amikor meghallottam hiphop - zenei irányzat - a képzeletemben magyar eredetét feltételeztem mindig:
Hiphop, csinálunk seperc alatt, menet közben kitalálva az egészet,egy ugribugri zenét és felmarkoljuk a lét, aztán nézzük, hogy ugrál nép erre a marhaságra. No nem így van. Utána lehet nézni, de nem igazán érdekes számomra. Hanem a magyar magyarázó oldal egyik lehetséges meghatározása: A szó 6 betűs karakterrel van leírva, ebből 2 magánhangzó (33.3%). Ez 4.95 százalékkal kevesebb mint az átlagos magyar szó esetében. Vizsgált szövegnek összesen 0 karaktere van ami nem írható le angol ábécével (átlagnál 1.1 karakterrel kevesebb). Hátrafelé leírva: POHPIH. Ez igen, már ezt is tudom, kérdezhetik...
A téma, a zenei ízlés érzékeny, tehát nem piszkáljuk.
A magam részéről, így 54 év után, azt hívom zenének, amire, ha (és ha Neki is van kedve hozzá!) megfogom a NŐ derekát, vezetem, és tudunk együtt táncolni. Táncolni meg tudok. (MONTÁK!!!) (Legalábbis a rockira, a beguinre, meg a slowfoxra nem szokott panasz lenni. A Cha-cha-cha, na, az máig nem megy) Reggel négykor velem szoktak kisöpörni, testsúly: három-négy kiló mínusz... Pont! A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2021
Már bocsi. hogy ki kit vezet az később derül ki....
Kicit perversz. De ajanyos (már akinek ...)
Idézet: „azt hívom zenének, amire,....és tudunk együtt táncolni.” Én kb 1 évtizeddel featalabban, nem szűkítem ennyire a jó zene halmazát, nem kell a nő, elég ha én jól érzem magam, nekem tetszik. Pont. ..lehet azért mert asszonnyal nem teljesen közös a zenei ízlésünk.
Oké, megalkudtunk!
Nem mondom meg.
(Hanghatásokkal is kísérem) A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |