Fórum témák
» Több friss téma |
Én fix 16 MB lapozófájlt állítottam be kb. fél éve, azóta semmi baja nem volt (anélkül reklamált). Win7, 64 bit, 8 GB ram, Opera.
Sziasztok! Adott egy gép, (régebbi) a Biosba be állítottam hogy az Usb egeret, meg Billenytyüzetet fel ismerje. Újra inditottam de nem megy vele. Aztán találtam egy régi billentyűzetet azzal belépve Win 10 van rajta. Az eszközkezelőig eljutottam ott próbálom frissíteni az Usb vezérlők nél a felkiátójeleseket, talál is de telepítésnél ki írja hogy : talált illesztőt de a telepítés során hiba történt Hőst Controller - 27C8 Mit lehet kezdeni?
Szia!
Távolítsd el ezeket a felkiáltójeles eszközöket az eszközkezelőben, majd indítsd újra a gépet. A gép legyen internetre kötve!
Nekem random módon még mindig időnként inaktív a hangerő ikon.Olvastam hogy nem egyedi probléma,de találtam rá időleges megoldást.A feladatkezelőben újra indítom a Windows intézőt és utána helyre jön.
Szia! Köszönöm!, holnap ki is próbálom, mostmár nem vagyok a gép közelébe.
Szia! El távolítottam, net rá dugva, újra indítottam magától nem frissíti, be mentem megint eszközkezelőbe, ott vannak a sárga felkiáltó jelek, próbálom én frissíteni de ugyan az a hiba. Valami más esetleg?
A drájvereit is törölted a fájlokkal együtt?
Eszköz eltávolítása, nem?, vagy máshol is?
"PrintScreen" gomb, utána vágólapról beillesztheted akár Paint-be, hogy elmentsd. :|
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2022
Na ezt most nem értem.
Ezen az oldalon vannak hozzávaló driverek, próbáltad?
Idézet: „Na ezt most nem értem.” Nem is kell, szeret mindenbe beleszólni, ha kell ha nem.
Köszi!, nemsokára megpróbálom, nem tudom hogy fogok tudni odáig el navigálni egér nélkül
Ha az nem megy akkor esetleg ez segít.
Inkább használja a beépített képmetszőt ! ... vladcepes
Mert "PrintScreen" után elfelejtené méretezgetni, aztán csak egy nagy fehér lap egyik sarkában lenne egy pici kép.
Ne zavard össze szerintem megtalálta a printscreen gombot hagy örüljön kicsit!
Ilyen esetben jön jól egy PS/2 vagy soros porti egér.
Igen, de most anélkül kell boldogulnom. Billentyűzetet már varázsoltam
Ha egy Usb egérnek le vágom az Usb részét, meg van hogy a négy szálból melyik hova megy?, vagy ez nem ilyen egyszerű? A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2022
Az USB és a PS/2 (és így a DIN sem) nem kompatilibis egymással. Voltak olyan billentyűzetek és egerek, ahol adtak vele egy átalakítót, de azok csak az ilyen tulajdonsággal rendelkező eszközökkel működtek együtt. Egy sima USB billentyűzet vagy egér csak USB-n fog működni.
Ennek ellentmond ez a link... Bill-hez is van..., Ezt inkább el tudnám fogadni, szidják rendesen... Persze ez után még mindig kéne egy PS/2->DIN átalakító... Nincs a környékeden egy PC bontó, vagy számtech üzlet? Illetve dobd fel FB-on az ismerősi körben, hogy ilyet keresel, lehet, hogy még örülni is fognak, ha elviszed. A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2022
Valójában nekem is van ilyen adapterem de eddig minden USB klaviatúrát és egeret meg evett, de szívesen vennék ellen példát, (bár a vezeték nélkülit nem próbáltam soha ahol nincs közvetlen kapcsolat a perifériák között) szeretek új dolgokat tanulni
Mit veszíthetsz? Próbáld meg.
Szerintem ez továbbra is csak akkor működik, ha a billentyűzet maga tudja váltani a protokollt. A komment szekcióban ugyanezt írják mint én... Illetve lehet, hogy vannak olyan kis átalakítók, amikben van elektronika. A fordítottja biztosan így működik.
Van belőle szerintem aktív meg passzív, egy időben az A4tech egerekhez adtak passzívot, azokban az egérben volt az okosság.
A Wiki-n is azt írják, amit én is írtam.:
Konverzió PS/2 és USB között Sok billentyűzetet és egeret kifejezetten úgy terveztek, hogy támogassa mind az USB, mind a PS/2 interfészt és protokollt, bekapcsoláskor kiválasztva a megfelelő csatlakozási típust. Az ilyen eszközök általában USB-csatlakozóval vannak felszerelve, és passzív kábeladapterrel szállítják, amely lehetővé teszi a PS/2 porthoz való csatlakozást. Az ilyen passzív adapterek nincsenek szabványosítva, ezért előfordulhat, hogy a hozzájuk tartozó eszközre vonatkoznak. A PS/2 porthoz való csatlakoztatásukhoz protokoll konverterre lenne szükség, amely aktívan fordít a protokollok között. Az ilyen adapterek csak bizonyos típusú USB-eszközöket támogatnak, például billentyűzeteket és egereket, de nem modell- vagy gyártóspecifikusak. Régebbi, csak PS/2-t használó perifériák csatlakoztathatók egy USB-porthoz egy aktív konverteren keresztül, amely általában egy pár PS/2-portot biztosít (amelyek egy billentyűzetnek és egy egérnek jelölhetők, bár mindkét port mindkét protokollt támogatja) a gazdaszámítógép egy USB-portja árán. [14]
Gyakorlatilag ezt írtam. De a passzív adapterekből túl sok opció nincs azért, van egy táp, egy gnd meg a 2 usb szálat lehet valahova kötni... Nyilván az PS/2 USB aktív adapter nem túl gyakori, mert minek...
Na azt mond el, hogy lehet ebben a pagefile-t áttenni a ramdisk területre?
Ha a win virtuális memóriánál átállítom a meghajtó betűjelet a ramdisk betűjelére, következő újraindításkor besír, hogy baj van a lapozófájlal, így a win ideiglenesen létrehozott egyet, természetesen a C: meghajtón, felhasználva az utolsó 7.7Gb szabad helyet is. Gondolom a ramdisk később töltődik be, mint ahogy a lapozófájlt létrehozná magának, így nem tudja hová, mert nem aktív még az a meghajtó, ahova beállítottam...
Ezt a fából vaskarikát és abból fát megoldást
Nem fogsz megszabadulni a pagefiletól, nem kell ramdiskre visszaírni, ha ennyire fáj, akkor keress egy régi ssdt ami 60 vagy 120GB, nincs 4e hardveraprón és rakd arra a pagefilet és még egy hiberfil is elfér mellé.
Sikerült szerezni egy egeret. Azon az oldalon azt írja hogy a letőltés nem elérhető.
Ezt is próbáltam meg is találja de le frissítésnél át dob egy oldalra hogy vásárold meg.
De, pont a PS/2->USB a gyakori és ebből vannak szép számmal aktívak. Jellemzően egy Y kábelnek néz ki egy gumóval és tudja a billentyűt és az egeret is. Mi vonalkód olvasókhoz használjuk. Olyat kerestünk anno, amihez van Win98 és XP driver, mert ezekhez az is kell.
Ami nincs, az pl. USB->PS/2 neadjisten DIN! |
Bejelentkezés
Hirdetés |