Fórum témák
» Több friss téma |
Meglepő, hogy abból a Nepál legmagasabb hegycsúcsán, évente egy napig virágzó növényből nem kellett hozzá, amiből csak egy darab van és csak a mesében létezik.
Akkor a trükkös rész magyarul:
1. Tartsa lenyomva a bekapcsológombot legalább 10 másodpercig az eszköz kikapcsolásához 2. Nyomja meg az összes gombot a bekapcsológomb kivételével, és ne engedje el 3. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez az USB kábellel 4. Nyomja meg 10-szer a bekapcsológombot 5. Engedje el az összes lenyomott gombot, és a készülék frissítése automatikusan elindul. 6. Ha az eszköz nem lép be a frissítési folyamatba, próbálja megismételni az 1–6. lépéseket. Pókok, polipok és hindu istenségek előnyben.
Feltételezem a "másik" gomb a "Vissza" gomb akar lenni, vagy amilyen van épp az adott készüléken,
pl "Home" stb a power gombon kívül. Azok a készülékek amin van hangerő gomb, a hangerő+ és power gomb egyidejű megnyomására és nyomva tartására lépnek a bootloader módba, ott PC nélkül is visszaállítható a gyári FW, a megfelelő menüpontot kiválasztva. Mivel az enyémen nincs hangerőgomb, ezért nem tudtam előcsalni a bootloadert semmilyen kombinációval sem. A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2022
Nekem egy Samsung tabletem van, ami rakoncátlankodik. Nehezen de sokadikra előjön a bootloader, de a factory resetbe belehal mindig...
Sziasztok! Egy olyan segítséget kérnék ha tudtok, hogy előkotortam egy laptopot Acer machines E525. Ráraktam az XP-t (azért XP-t mert van egy Microsoft kormányom és xp után már nincs hozzá driver)
A probléma hogy minden drivert találtam kivéve az Egyéb eszközöknél -Videóvezérlő, Videóvezérlő (VGA-kompatibilis)-nál van a két sárga kérdőjel. Egy másik laptoppal próbálom keresgélni hozzá a drivert de nem találom. Ebben kérném a segítséget ha valaki tud. A kormány már működik is ,de a játék elindításánál a videóra hivatkozva nem indul. Gondolom ez a probléma. Videó vezérlő: PCI\VEN_8086&DEV_2A43&SUBSYS_02121025&REV_09 PCI\VEN_8086&DEV_2A43&SUBSYS_02121025 PCI\VEN_8086&DEV_2A43&CC_038000 PCI\VEN_8086&DEV_2A43&CC_0380 Videóvezérlő (VGA- kompatibilis) PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_02121025&REV_09 PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_02121025 PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_030000 PCI\VEN_8086&DEV_2A42&CC_0300 Már mindenhogy kerestem. Köszönöm előre is!
Keress rá a neten a laptopod pontos típusára, hátha van haozzá lista, hogy mik vannak benne...
VEN8086 = intel. Annyiszor kerestem már, hogy rááll a szemem gugli nélkül is
Az Intel alaplapi illesztőprogramokat rakd fel és helyreálla a rend.
Az elég gáz. Akkor utolsó mentsvárként lehet neked is egy flash -eléssel kéne próbálkoznod...
Na hidd el hogy két órán keresztül csak ezt kerestem
Azt se értem hogy a kártyának a drivere is rajta van még sincs internet. csinálok róla egy képet. Nem tudok rá varázsolni böngészőt. De az se jelenik meg hogy a wifi hálózatot hol állítsam be.
Ez itten nem jó hozzá? Ne tévesszen meg, hogy W7 van a fájlnévben...
Vagy esetleg ez... A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2022
Már rémlik ez a gép... eMachines 525 néven futott, s az ACER sehol nem szerepelt ezeken, semmilyen matricán. Sajnos már nincs meg a hozzá kapott CD, ment a géppel együtt, mikor túladtunk rajta.
Minden esetre az tuti, hogy integrált intel videokari van benne, amihez kell az illesztőprogram. A microsoft update katalógusban nézz körül, elvileg ott van Vista illesztőprogram, ami jó lehet hozzá: Bővebben: Link
Az első nem jön be. A másodikat nem fogadja el ,nem felel meg a követelménynek.(valamim ilyesmit írt ki). A harmadik link jó volt! Még a rendszereszközök-nél van egy Synaptics SMBus Driver felkiáltó ,nem tudom ez szükséges e. Megnézem amit bbb küldött.
Intel GMA945 vagy GMA950 lesz emlékeim szerint.
"Synaptics SMBus Driver" kell, mert az a (t)ouchpad driver.
Próbáltam egy párat egyiket sem fogadja el, viszont a touch pad működik.
Nagyon köszönöm a segítségeket!
Minden működik ,már megy a rally is ,csak ez a Synaptics SMBus Driver hiányzik de egyébként működik a touch pad .
Régebbi laptopokban előfordul, hogy a toucchpad egyszerűen PS/2 protokollal csatlakozik a rendszerbe, egeret szimulálva, úgyhogy persze, hogy működik a hiányzó driver ellenére is. Gondolom, hogy játszani pedig úgyis külső egérrel fogsz, nem touchpaddal.
Az SMBus Driver hiány nem gond. Nekem egy HP lap-on le kell törölni, mert akkor hibásan működik, majd leáll. (HP támogatottt)
Csak azért akartam életre kelteni a gépet, főleg XP-vel mert az anno vásárolt drága Microsoft kormány csak XP-ig hajlandó működni. Igy csak ez miatt tettem rá egy Colin McRae Rally-t a gyereknek.
Rendben, csupán arra utaltam, hogy az a driver nem függ össze a tapipaddal.
Meg csináltam ,egyenlőre nyugszik, fekszik köszi!
Rendben, köszönöm!
Emlékeim szerint a Synaptics SMBus driver a tapipad kiterjesztett funkcióiért felel (a Synaptics a gyártója, a nevéből adódik, hogy hozzá tartozik). A sima SMBus driver más tészta.
Aha, a kiterjesztett funkciókhoz nyilván kell valami driver, de alapból egy PS/2 egeret szimulál a rendszernek, bár görgetni nem mindegyikkel lehet. Én már alakítottam át bontott tapipadot PS/2 kábelre, simán működött asztali géphez csatlakoztatva.
Elan(tech) volt, ugye?
Üdv.
Van egy karbantartó program(Advance system care) a gépemen és nemrég azzal fogadott hogy nyilvánosságra került a tartózkodási helyem és az ip címem. Érhet valami hátrány emiatt? A program felajánlja hogy telepítsek egy másik programot itop vpn.
Megbolondulok. Egy BT-s egér címét hol kell megnézni a Win10-ben?
Reklámnak hívják, az összes ingyenes retek plusz dolgok vásárlásába akar rémíteni, de néha még a fizetősök is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |