Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   85 / 130
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 21, 2022 /

Itt van.
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Nov 21, 2022 /

Nekem talán van a garázsban. Holnap megnézem. Úgy is ki kell menjek.
(#) adapter válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 21, 2022 /

Szerintem jó lesz! (Mármint a méret biztos, az alja meg remélem...)
Köszönöm!
(Pü-ben egyeztessünk..)
(#) ftirius válasza Gafly hozzászólására (») Nov 23, 2022 /

18.7cm a fehérek, 19.7cm a feketék (ezek sokkal gyengébben).
Tudok adni egyet-egyet.
Plusz a mágnesrepedt magnetront is mellékelem
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Nov 23, 2022 /

Nem találtam meg. Valahol a kupiban, de hol?
(#) bbb hozzászólása Dec 3, 2022 /

Sziasztok!

Ha van valakinek elfekvőben egy rossz FERREX 20V akkuja, s megszabadulna tőle, azt szívesen elfogadnám.
(#) csurgay hozzászólása Dec 4, 2022 /

Sziasztok, van valakinek Usb-A apa -> Usb-micro anya átalakítója? És ugyanez Usb-minivel is. Köszönettel,
(#) robis01 hozzászólása Dec 5, 2022 /

Sziasztok,!
Keresek bármilyen törött vagy hibás wifi-s eszközt. IPEX csatlakozóra lenne szükségem belőle. IPEX
Diósd környékén bármikor érte tudok menni
(#) img válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Szia!

Ha Budapestről is jó, akkor van egy flexszel félbevágott WiFi modulom (csak azon keresztül lehetett kiszedni az alaplapot egy Emachines laptopból, mert beragadt egy csavar ami mindkettőt fogta ), azon van.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2022
(#) FAZ1 hozzászólása Dec 5, 2022 /

Keresek - keresnék rossz, már kidobásra szánt kenyérpirítót.
(#) img válasza FAZ1 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Budapesten van egy, 2 jó hosszú szelethez: meg akartam javítani de nem volt rá időm, neked adom ha érdekel.
(#) xxxyyy válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Ha nem tudsz szerezni keress meg privátban. Ha wifi kártyán is van ilyen abból van egy rakat bontva, borítékban küldök neked egyet.
(#) FAZ1 válasza img hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Érdekelne. Hogy nagyon őszinte legyek, csak maga az izzószál kellene belőle ...
(#) robis01 válasza img hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Szia!

Egy ügyes mekk-mester némi szigszallag meg gyorskötöző használatával szinte újjá tudná varázsolni

Bp-en merre vagy?
Bár kocsi most kérdéses. Diósdon lévő 3 kútból csak egy helyen lehet tankolni, és a közeli Érden sem túl rózsás a helyzet. Igaz tudok egy helyett ahol nincs sor, és még limit sincs, de oda csak végszükség esetén mennék.
(#) robis01 válasza xxxyyy hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Rendeben. Köszönöm ajánlatodat. A csatlakozó amit keresek a wifi antenna oldható csatlakozója. Ha külső antennás a kártya, akkor lehet rajta, bár van olyan is amin fixen be van forrasztva a vezeték. Esetleg ha tudnál feltenni képet ide az segíthetne beazonosítani.
(#) robis01 válasza FAZ1 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Ha érdekel vannak ilyen fűtőszálaim, (pirító, fűtőradiátor, hajszárító). Szívesen odaadom.
(#) jani1987 válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Budapest, Nyírpalota út. Pontos címet nem írok nyílvánvaló okok miatt.
(#) antiktelefon válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Könnyebb lenne leszűkíteni, ha leírnád mire kell. Mert az M.2 modulokon más van, mint a régebbieken és csak alis kép alapján nehéz megmondani melyik méret ez.
(#) img válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

A Pólus Center és az Ázsia Center környékén.
(#) img válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Ja most látom, hogy leírtad.
(#) robis01 válasza antiktelefon hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Ez H96PRO+ medialejátszó, amiről javítás közben leszakadt a wifi antenna vezetéke. A forrasztás helyét letisztítva láthatóvá vált hogy ide be volt tervezve egy oldható csatlakozó, de összeszereléskor már kispórolták. Mivel van hozzá egy bontott tabletből kábelem arra gondoltam a vezeték helyett egy IPEX csatlakozót forrasztok fel. Sajnos a tablet már nincs meg, (vagy csak nem találom a nagy rendetlenségben).
Az eszköz támogatja: 802.11n 2.4G/5GHz
(#) antiktelefon válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Otthon megnézem, ez alapján a régebbi lesz. De a csatlakozót levegővel kell beforrasztani, mert ha külön forrasztod, a megpuhult műanyagban elcsúszik az érintkező. Illetve teljesen tiszta kell legyen, mert antennánál az ilyen sokat ront rajta. Ha a délinél jársz, tudok adni csatlakozót meg fel is rakhatom, ha gondolod, fél perc kb.
De ha sürgős, én beforrasztanám, aztán haladjon a dolog.
(#) robis01 válasza img hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Arra sajnos nem járok Akkor marad xxxyyy postája.
De előtte megvárom antiktelefon válaszát. Kiváncsi vagyok mit mond, mert lehet van jobb ötlete mint az enyém.
(#) robis01 válasza antiktelefon hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Köszönöm a mindenre kiterjedt válaszod. Nem sürgős a dolog. Dec. 15-20 között biztos járok majd arra. Később kereslek.
Üdv
(#) xxxyyy válasza robis01 hozzászólására (») Dec 5, 2022 /

Ha még érdekes lehet számodra a fotó antiktelefon felajánlása után is akkor jelezzed privát üzenetben és holnap este csinálok képeket.
(#) FAZ1 válasza robis01 hozzászólására (») Dec 6, 2022 /

A pirítós érdekelne, az általában lapos ...
(#) robis01 válasza xxxyyy hozzászólására (») Dec 6, 2022 /

Köszönöm a lehetőséget, de Antiktelefon ajánlata számomra tökéletes.
(#) robis01 válasza FAZ1 hozzászólására (») Dec 6, 2022 /

Csak egy lapos van, de az mindkét oldalra melegít. Viszont a feliratokat nem értem rajta 240V vagy 98.4V.
Mért ellenállása 33 Ohm.
(#) zsozso72 válasza robis01 hozzászólására (») Dec 6, 2022 /

A 98,4 Volt az üzemi feszültsége és a a 288 Watt pedig a teljesítménye.
(#) robis01 válasza zsozso72 hozzászólására (») Dec 6, 2022 /

Kicsit feljebb görgetve látható hogy a kínaiak 240V-ot írtak rá filccel. Mi volt vele a céljuk?
Azt tudom elképzelni hogy eredetileg több darab volt sorba kötve de már csak ez az egy darab maradt meg, a többi elkavarodott.
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2022
Következő: »»   85 / 130
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem