Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Nekem talán van a garázsban. Holnap megnézem. Úgy is ki kell menjek.
Szerintem jó lesz! (Mármint a méret biztos, az alja meg remélem...)
Köszönöm! (Pü-ben egyeztessünk..)
18.7cm a fehérek, 19.7cm a feketék (ezek sokkal gyengébben).
Tudok adni egyet-egyet. Plusz a mágnesrepedt magnetront is mellékelem
Nem találtam meg. Valahol a kupiban, de hol?
Sziasztok!
Ha van valakinek elfekvőben egy rossz FERREX 20V akkuja, s megszabadulna tőle, azt szívesen elfogadnám.
Sziasztok, van valakinek Usb-A apa -> Usb-micro anya átalakítója? És ugyanez Usb-minivel is. Köszönettel,
Szia!
Ha Budapestről is jó, akkor van egy flexszel félbevágott WiFi modulom (csak azon keresztül lehetett kiszedni az alaplapot egy Emachines laptopból, mert beragadt egy csavar ami mindkettőt fogta ), azon van. A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2022
Budapesten van egy, 2 jó hosszú szelethez: meg akartam javítani de nem volt rá időm, neked adom ha érdekel.
Ha nem tudsz szerezni keress meg privátban. Ha wifi kártyán is van ilyen abból van egy rakat bontva, borítékban küldök neked egyet.
Érdekelne. Hogy nagyon őszinte legyek, csak maga az izzószál kellene belőle ...
Szia!
Egy ügyes mekk-mester némi szigszallag meg gyorskötöző használatával szinte újjá tudná varázsolni Bp-en merre vagy? Bár kocsi most kérdéses. Diósdon lévő 3 kútból csak egy helyen lehet tankolni, és a közeli Érden sem túl rózsás a helyzet. Igaz tudok egy helyett ahol nincs sor, és még limit sincs, de oda csak végszükség esetén mennék.
Rendeben. Köszönöm ajánlatodat. A csatlakozó amit keresek a wifi antenna oldható csatlakozója. Ha külső antennás a kártya, akkor lehet rajta, bár van olyan is amin fixen be van forrasztva a vezeték. Esetleg ha tudnál feltenni képet ide az segíthetne beazonosítani.
Ha érdekel vannak ilyen fűtőszálaim, (pirító, fűtőradiátor, hajszárító). Szívesen odaadom.
Budapest, Nyírpalota út. Pontos címet nem írok nyílvánvaló okok miatt.
Könnyebb lenne leszűkíteni, ha leírnád mire kell. Mert az M.2 modulokon más van, mint a régebbieken és csak alis kép alapján nehéz megmondani melyik méret ez.
A Pólus Center és az Ázsia Center környékén.
Ez H96PRO+ medialejátszó, amiről javítás közben leszakadt a wifi antenna vezetéke. A forrasztás helyét letisztítva láthatóvá vált hogy ide be volt tervezve egy oldható csatlakozó, de összeszereléskor már kispórolták. Mivel van hozzá egy bontott tabletből kábelem arra gondoltam a vezeték helyett egy IPEX csatlakozót forrasztok fel. Sajnos a tablet már nincs meg, (vagy csak nem találom a nagy rendetlenségben).
Az eszköz támogatja: 802.11n 2.4G/5GHz
Otthon megnézem, ez alapján a régebbi lesz. De a csatlakozót levegővel kell beforrasztani, mert ha külön forrasztod, a megpuhult műanyagban elcsúszik az érintkező. Illetve teljesen tiszta kell legyen, mert antennánál az ilyen sokat ront rajta. Ha a délinél jársz, tudok adni csatlakozót meg fel is rakhatom, ha gondolod, fél perc kb.
De ha sürgős, én beforrasztanám, aztán haladjon a dolog.
Arra sajnos nem járok Akkor marad xxxyyy postája.
De előtte megvárom antiktelefon válaszát. Kiváncsi vagyok mit mond, mert lehet van jobb ötlete mint az enyém.
Köszönöm a mindenre kiterjedt válaszod. Nem sürgős a dolog. Dec. 15-20 között biztos járok majd arra. Később kereslek.
Üdv
Ha még érdekes lehet számodra a fotó antiktelefon felajánlása után is akkor jelezzed privát üzenetben és holnap este csinálok képeket.
A pirítós érdekelne, az általában lapos ...
Köszönöm a lehetőséget, de Antiktelefon ajánlata számomra tökéletes.
Csak egy lapos van, de az mindkét oldalra melegít. Viszont a feliratokat nem értem rajta 240V vagy 98.4V.
Mért ellenállása 33 Ohm.
A 98,4 Volt az üzemi feszültsége és a a 288 Watt pedig a teljesítménye.
Kicsit feljebb görgetve látható hogy a kínaiak 240V-ot írtak rá filccel. Mi volt vele a céljuk?
Azt tudom elképzelni hogy eredetileg több darab volt sorba kötve de már csak ez az egy darab maradt meg, a többi elkavarodott. A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |