Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem valami mágneses (szalag?) adatrögzítő, író - olvasó erősítője lehet.
Jaja, szerintem is.
A Pertec gyártott mint beszállító sok mindenkinek, például az IBM-nek is, például mágnesszalagos tárolókat is. Gyanús a nyolc adat, plusz egy paritásbit felépítés... A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2023
Köszi a tippet. Elsőre ferritgyűrűs memória író olvasóra gondoltam, de a mágnesszalag logikusabb.
2 kivételével mindegyik IC komporátor, vagy valami hasonló.
Tippre egy régi, szalagos tároló fej előerősítő modulja lehet. De ez csak nagyon halvány tipp.
Szerk.: Most látom, már megválaszolták. A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2023
Üdvözletem Mindenkinek !
Sok évvel ezelőtt vettem, szerintem aprópénzért , egy szabályozható tápegységet. Típusa : SHV 300M-10A Convertech A paraméterei : 0-10V DC finomszabályzóval 0- 30A áramkorlátozás. Az árammal nem is lenne gondom,sokkal több mint amire szükségem lehet, a kimenő feszültséget lenne jó megemelni 12-15 V-ra. Akár a kimeneti áram rovására, ez úgyis együtt jár(na). Ismeri-e valaki , találkozott-e valaki ezzel a masinával? Tud-e esetleg a "tuningolásban" segíteni ? A neten próbáloztam utánna nézni, semmire sem jutottam. Köszönöm a segítséget előre is.
Nem biztos hogy van benne annyi tartalék.
Értelmes dolgot én sem találtam róla eddig. Annyit megtehetnél, hogy csinálsz néhány fényképet kidobozolva is. Kulönösen a kidobozolva, ha úgyis bele akarsz nyúlni. Utána már talán tudunk tippeket mondani, hogy mit kellene még lefényképezni kideríteni. Lehet jobb helyen lenne a kérdésed a labortápos topicban, kérheted az átrakását.
Van e valakinek ismerete erről az IC-ről? Bosch NiCd akkumulátor töltőben van.
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2023
Talán egy olyan kép segítene amin nem csak egy fekete paca látszik
De hiszen jól olvasható.
Az IC típusa 6HKB 07501758 Gyártó STMicroelectronics Inc. A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2023
A: egydileg, a Bosch számára gyártott IC.
B: általánosan ismert IC de a Bosch kérésére egyedi azonodítóval ellátott azért, hogy ne lehessen azonosítani. A Bosch mindkét módszerrel szívesen él, kb. zsákutca.
Ez egy "custom programmed microcontroller"...azaz felejtős.
Itt reg ellenében akár még az adatlapja is letölthető...vagy nem.
Sejtettem.
Ez a töltő tud olyant, hogy rákötöm az akkut és kitalálja, hogy 6, vagy 12V-os.
"Bosch NiCd akkumulátor töltőben van"...(Típust nem írtál, így elhisszük...)
Én NiCd akkucella töltőre gondoltam...így már ismerős, van/volt dolgom AL60 DV1419 töltővel.
De nem nagy ügy a többfeszültségű akkupakk-töltő...szinte minden gyártó kínál ilyet. Csakhogy a feszt nem a töltő "találja" ki, hanem az akkupakkba van "belekódolva" és az "súgja" meg a töltőnek. Viszont ismertek többel közt a lidlis (ULGD) LCD kijelzős akkumulátor töltők (és társaik), amelyek felismerik, hogy 6 vagy 12V-os akkut akarunk tölteni.
Egy ellenállás van az akkupakkban. Gondolom az jelzi, hogy hány voltos.
Az akkupakk NiCd. 10 cella. A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2023
Vagy amikor rádugod az akksit tölteni megnézi mekkora a feszültsége ... A 12V-os aksi lemerülve is legalább 10V... mondjuk 8V alatt meg már úgyis kuka, minek tölteni ... 6V-os akku feltöltve 7,2V ... Szóval simán egy feszmérésből el lehet dönteni ...
Szia! Kszi! Azért csináltam képeket,
Itt a következő adag
Halló!
Egy óraforgató nem forgat tovább. A kezem alá került. A javitàst hàtràltatja AZ alkalmazott alkatrèsz, egy ic: HS153SP-J Internet csak "szecskàt" mutat... Minden segitsèget elöre ist köszönok!
Szia!
Ez egy 8 bites mikroprofesszor, beleégetett programmal. Bővebben: Link
Sziasztok. Ezt régi IC-t sehogysem tudom beazonosítani. Régi! Esetleg valaki tud segíteni kérem?
Ez egy úgy nevezett hibrid áramkör. Net kártyákon volt hasonló.
Ez egy valamilyen vastagréteg hibrid egyedi áramkör, nem hagyományos katalógus IC.
Szerintem a túloldalán láthatóak kis lakkal fedett bucik, az alkatrészek kontúrjaival. Hasonlóan a mellékelt képhez.
Üdv,valakinek nincs véletlen egy ilyen elfekvőbe? DC/DC konverter
|
Bejelentkezés
Hirdetés |