Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Jó estét ha jut én is benevezek 1 db-re
Szia! Rendben kérlek írj egy privát üzenetet is
Frissítem a jelentkezők listáját. (elnézést kérek, ha valakit kihagytam) Van még bőven szabad hely, aki szeretne börzézni, bemutatni, jelezze, egy asztalon többen is elférnek.
Akik a fórumon eddig jelezték a részvételt: sany Zoli_bácsi madzagos Discoging98 kaqkk (KMB Team) 3fő Gafly Granpa mnyugger ha4023+1 fő Gery78 Szikorapéter EcoPityu Inhouse keszeg01 nemgyuri yohnsee Zoleen+1 fő mohinger+1 fő A lista inkább csak tájékoztató jellegű, a HE fórum tagjai szerepelnek rajta, több kiállító és résztvevő nem tagja a fórumnak. Jelentkezni az utolsó pillanatig lehet itt is és privát üzenetben is.
Kedves Fórumtársak!
Jelen állás szerint már csak korlátozott asztalhelyünk van, ha valaki árulni, kiállítani szeretne, még tudunk helyet szorítani, az eddig jelentkezett kiállítókkal, börzésekkel egyeztetve.
Szia!
Szeretnék kérni 3db ilyen gépet, a találkozón átvenném majd. Köszi előre is.
Holnap megyek Érdre Libus kollégához a felajánlásokért ,
remélem segít pakolni, mert én még nem tudok. Azt hallottam mellesleg, hogy Pucuka is jön. Péntek reggel indulok aztán, felvéve a maradványokat Pesten, ebéd Kecskeméten, délután elő-kipakolás Csabán. Szombaton buli és örülés, aztán húzás haza.
Ha engem kérdezel, akkor pénteken délután érkezünk, és már szombaton délután vissza.
Az eseti felajánlás és börzéhez kapcsolódó "érdekel-e valakit x ezer forintért" hozzászólások időnként beleférnek a topik témakörébe (hiszen esetenként börze szervezése is a téma), de a folyamatosan ismétlődő értékesítések és ismétlődő mennyi darab van még jellegű fórum posztokat a jövőben kérjük átköltöztetni a megfelelő helyére, az apróhirdetési részlegbe.
Az érintett, "Zoleen" fórumtag PC-s/notebookos apróhirdetését eltávolítottuk a fórumszabályzatnak megfelelően (fórum területén tilos az értékesítés). Privát üzenetben illetve az említett apróhirdetési felületen továbbra is van lehetőség értekezni. Köszönjük együttműködéseteket előre is.
Este bepakoltam, reggel megyek a többiekért, aztán húzunk.
Sziasztok.
Holnap 13:00-kor indulok én is Székesfehérvàrròl. Nàlam is 90%-ban bepakoltam a kocsiba. Holnap 16:00-17:00 korul tervezek odaérni bepakolàs céljából. Mit rejtegetsz a pokróc alatt? Tán csak nem egy macska vagy egy papagáj van letakarva? A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2023
Basszus, Neked még nem tettem el a karakterisztika rajzolóhoz a kistrafót.
Sziasztok! Hangfalat viszek. Esetleg igény van a Videoton bonus is viszem!
Szia!
Szuper, jól jön majd, köszönjük! Hozhatod a Vidiket is, elférnek.
Szia 'mohinger'!
Köszönöm a találkozó-szervezést, gondolom a többiek nevében is. Jól éreztem magamat!
Családiasabb lett most érzés szerint.
Fórumtársunkkal szemben elszámolási kényszerem van: Amit ingyen vihetőnek felajánlott, és be is pakolt a csomagtartómba, az elvittem Békéscsabára, és gyakorlatilag kivétel nélkül el is fogyott (a vége már némi ösztökélés után).
És végül mi is megérkeztünk némi kitérő után.
Szuper volt a mostani találkozó is, köszönjük a profi szervezést! Jövőre remélem ugyanott találkozunk.
Sanyi a kakast , esetleg valaki megnézte? Éppen tollázkodott, galamb barátjával.
Tervekben benne volt, de húzni kellett vissza a tombolára (és mellesleg teljesen ki is ment a fejemből).
De legalább van aki figyelt. A melléklet felhasználói kérésre törölve. A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2023
Moderátor által szerkesztve
Úgy egyébként szerintem az a jó "ingyen vihető", amit elkapkodnak.
Például komplett riasztó doboz mikrokapcsolóval, benne a trafó és táp is. Szerver tápok sem sokat árvákodtak sokáig. Konkrétan "A rádió", szerintem végül elkelt. Ahogy elhagytuk a terepet, szerintem egy szatyorni szelektív hulladék maradt, amit mohinger gondolom átcipelt szembe az OBI megfelelő konténerbe...
Ebben egyetértek. Kivittem a nagyérdeműnek 2 közepes kartondoboznyi ingyen zsákbamacskát, délután 3-kor egy fél marék maradékot kellett csak hazavinnem. Párom is örül, hogy kevesebb a "lom", mindenki nyert
Pontosan ahogyan mondod, általános kultúra része, hogy legalább úgy hagyjuk ott (vagy jobb állapotban) mint amikor odamentünk.
Mondjuk a fenének sem hiányzott még egy PLAY gombos DVD drive, de megszántam mohingert, hogy legalább ezt ne kelljen átcipelnie a szelektívbe.
Kedves Fórumtársak!
Köszönöm mindenkinek, aki eljött kiállítóként, vagy látogatóként, hogy ismét találkoztunk és egy remek rendezvényt tudhatunk magunk mögött! A kiállítók és a látogatók összlétszáma 120-130 fő volt. A nyitás után nem sokkal szinte megtelt a nagyterem. Részemről azt sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel beszélgetni hosszabban (kivéve Kálmánt ), mert szervezőként mindenhol ott kell lennem egyszerre és szerencsére a média képviselőit is érdekelte a találkozó, nekik is interjúkat kellett adnom. A képgalériába pár saját fotót feltöltöttem, valamint az első tudósítások már megjelentek a médiában, ezeket is megosztom. Behir cikk Beol cikk Csaba TV kis videója Vasutas Művház képgaléria
A rádiót egy lelkes hobbista vitte el, a nicknevét nem tudom.
A felajánlott tombolatárgyakat ismét köszönöm, azok is és a szerszámok is jó helyre kerültek: a csorvási Edison klub tagjai többet is megnyertek.
Ha véletlen lenne egy fiam, tutira Csorvási Edison-nak keresztelném el.
Egyébként jó fejek voltak, és amit nyertek, szerintem pont megfelelő helyre került.
Remélem az a szép Orion dísz jó helyre került, illetve rá kerül majd egy csöves rádió tetejére.
Tombola után most különösen gyorsan üres lett a terem. Sajnos. A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |