Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszönöm, szerintem megpróbálom, nem olcsó, de belefér. Írok privátot.
Ptibor lemondta ha válalod a posta/futár ami neked kényelmesebb én elhoznám. A fáradozásodat honorálnám és a postát is fizetem. 10 hétfőn tudom rendezni legkorábban a számlát. A bankba nem igazán tudok beérni előbb hogy utaljak. Nincs jelenleg netbankom
Ptibor nagyon szépen köszönöm.
Hali!
Samsung? lcd tvből állítólag hibátlan lcdpanel elektronikával ingyen elvihető Kispestről. Posta nem játszik, nem csomagolom (vékony fóliával körbe van tekerve) ... Egy hétig kerülgetem utána qka. A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2023
Ejj ha arrafelé laknék rárabolnék. De a távolság miatt így sajnos nem megoldható.
Ide motorozol, hátadra kötjük, hátvitorlával mehetsz haza
Idézet: „hátvitorlával mehetsz haza” Vagy az árokba ha megfordul a szél iránya..
De ha pont szembe szél lesz hazafelé?
Akkó kicsit kerülsz Szeged felé
Szia!
Elküldöm érte egy kollégámat, s megszabadítalak tőle...
-31,5"
-elkérték már Aki elkérte, tudta, mekkora...
De èn nem ismerem őt ès nem is tudta.csak sejtette
Sziasztok! Van néhány jobb napokat is látott csövem. Amik már nem jók vagy gyengék, mivel nem szeretek csövet kidobni, ezért ha valakit érdekel akkor jöjjön el érte. Postázni nem szeretném, de ha valakinek csak úgy jó, akkor 2000Ft ellenében postázom is.
EL6 Gázos, AL4 szakadt segédrács. ECL11 pentóda része rossz. Van még 2 felirat nélküli. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2023
Gafly kolléga kiállító/bemutató dobozához elvinném neki.
Mikor lehet érte menni?
Elvihető egy SUN 19" monitor (majkimester korábbi felajánlásából).
Javítása után majd' két évet rendben üzemelt, de mostanában elkezdett időnként becsíkozni. Aki eddig használta kapott egy másikat, ezért ezt már nem veszem újból kezelésbe. BP XIV., személyes átvétel. Service Manual van hozzá pdf-ben.
Embeeer! (És moderátor)
Mégis honnan a fenéből fogja tudni, hogy letiltott véletlenül és nem tudok válaszolni neki arra, amit ő akar átvenni, ha törlitek az arról szóló kommentet? Gondolkodni kéne kicsit, nem jelentgetni. De már látom be kell vágni a hulladékba a felajánlott cuccot, cipeltem, egyeztessek, csomagoljak, postázzak, törölgetik amit írok. Tehát utoljára: letiltottál, oldjad fel, mert így nem tudom elkérni a címet, hogy feladjam a cuccot neked. Moderátor: lehet inkább a fórummotort kéne módosítani, hogy kijelezze, ha a címzett le van tiltva és nem törölgetni, amiben azt kérem, hogy az egyértelműen téves letiltást oldja fel, ha már neki kell a cucc ingyen.
Hello! De mégis hogyan lehet "letiltani"...semmit sem látok erről a felhasználói fiókomban.
Belépsz az adott felhasználóval folytatott üzenetváltásba, fent jobbra kis lefelé mutató nyíl ("vissza az üzenetekhez" gomb mellett).
Ha nem jön össze a feloldás akkor se dobd ki az órát, én átveszem.
De nem akarok beelőzni senkit, oldódjatok.
Adatlapod szerint Bpn vagy, személyes veri a postát, így megnyerted Írj privátot.
Rajta vagyok az ügyön de az elmúlt egy hónapban 3 hét éjszaka után átálltunk nappalra mindösszesen 24 óra alatt. jelenleg a fejem sem tudom hogy merre van. Keresem a feloldást.
Én kölcsönadni bármit is, többnyire ismerősöknek szoktam, akiknek a telefonszámát és a lakcímét is ismerem.
Engem érdekelne a monitor, és zuglói vagyok, könnyen el tudnám vinni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |