Fórum témák
» Több friss téma |
Már megint / még mindig sR5 riasztó.
Legjobb tudásom szerint lerajzoltam a nyákot. (De hogy ebből kapcsolási rajzot kreáljak, az nekem túl magas.) Kétoldalas, az egyiket pirossal, a másikat kékkel jelöltem. Az IC alá bemegy négy csík, amit nem látok, hová megy. Bekapcsolás után 30 másodperccel élesedik. A nyitásérzékelőre (elvileg) azonnal riaszt. A belső világításra x másodperc után riaszt. A mozgásérzékelőre kb. 10 másodperc után riaszt. Kérés: valaki tudna segíteni, melyik kondit vagy ellenállást kell változtatni, hogy a mozgásérzékelőre hamarabb reagáljon? Mellékkérés: a belső világítás és a nyitásérzékelőre nincs szükségem. Meg lehet-e (egyszerűen!!!) oldani, hogy tápfesz vagy test szakadásra is riasszon? ProfiCAD rajz is mellékelve. Idézet: Erre jó a műszer sípolós állásban. Ha bement, akkor vagy valamelyik IC lábra megy, vagy akár ki is jön onnan valahol.„Az IC alá bemegy négy csík, amit nem látok, hová megy.” Ha nem kell a nyitásérzékelő és az azonnal riaszt, akkor kösd arra a mozgásérzékelőt! Mit ad a kimenetén? Lehet, hogy mehet közvetlenül, vagy max meg kell egy tranzisztorral fordítani a jelet.
Kisípoltam. Update.
Ezen a rajzon, még ha jó is, nem sok ember megy el. A mozgásérzékelő 3 pontja között nincs véletlenül test? A -12V az a 0V, vagyis test lenne? Vagy mihez képest -12V?
Bocs, a -12V természetesen test lenne.
A mozgásérzékelő egyik kivezetése egy diódán és egy ellenálláson keresztül van a pozitívra kötve.
Ránézésre testet meg nem kap sehol.
Tudod, hogy azonnal kapcsol rá, akkor mérd meg, hogy mit ad a kimenetén a mozgásérzékelő!
Sziasztok!
Mistral max2 lábkiosztása megvan valakinek? A neten fellelhető rajz nekem is megvan de képen láttam hogy az elektronika házán mintha volna lábkiosztás felsorolva, az enyém régi azon nincs, Konkréten ami nam egyértelmű: a biztonsági hurok melyik vezeték mert nincs színjelölés? Viszont van egy vezetékem (fekete/piros) ami nincs a képen, tehát még az is lehet hogy ez pont a hurok... Azon kívül több NARANCS, PIROS, FEKETE vezeték van... kérem segítségeteket!
Nem tudom, mi a neten fellelhető rajz, de ezt találtam a gépemen,
Köszi, ezen legalább vannak számozások nem csak színek.!
A csatlakozó 24 tűs de nem találok számozást. PC tápcsatlakozóhoz hasonlít, a számozás is eszerinti?...
Az jó kérdés, de úgy lenne logikus.
A hurok feketének van írva. Az a fekete/piros nem lehet inkább fekete/barna (fény bemenet)? |
Bejelentkezés
Hirdetés |